Фан Клуб: Челзи

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Напаѓачка игра не е за нас факт....треба да се вратиме на основата на Мурињо, цврста одбрана и средина, и солиден но ефикасен напад...
Фуј, не. (Hell no.)
Нека облече целиот состав на Барселона дрес на Челси, а нашиве на Барселона; велиш ќе играме напаѓачки, а за нив напаѓачка игра не е.
Fuck logic.
It's just a name of the team.

Добри сме си, се докажуваме, повеќе нема да не викаат "gloryhunters". Во секое лошо, има и добро. :cool:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мислев дека не сме ќутуци, ама сме биле изглеа...

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
До година или таа по неа. Тогаш ќе имаме подобри резултати (во зависност од тренерот).
Барем јас се надевам така :)
Ако не завршиме во Топ 4 ќе видиш колку ќе бидеме подобри другата година.:ROFLMAO:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не сме можни бе....не сме...до кај ќе стигнеме не знам ... еден ебан куп барем да освоиме...цццц.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
:pos: :pos: :pos: Овие се ненормални хахаха

Од твоја уста во Романови уши (y)
Типов (Омар Момани) е легенда...какви карикатури праи само....Иначе стварно ја исвиркале Балерината синоќа? Ја оти на стрим со послаб квалитет гледав, не го приметив тој момент...

Фелаини ако дојде ќе биде најс пис оф бизнис. Тогаш ќе може и да се вратиме малце на 4-5-1, со Фелаини, Лампард и Рамиреш/Микел во средина, а тука е и Луиз. Исто може и Оскар малку поназад да се игра, па Мата да тера по десна страна, иако знам дека најдобро му лежи кога игра одма позади шпицот.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Иначе стварно ја исвиркале Балерината синоќа? Ја оти на стрим со послаб квалитет гледав, не го приметив тој момент...
Додека излегуваше Торес имаше свирежи и "BOO", кога влезе Ба грмнаа сите. :D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Замислете ги Луиз и Фелаини во средина еден до друг. :D
Фергусон сака да го зема, а и гледам плачат од форумом кај нив демек Мојс бил во добри односи со Ферги затоа им го спопика прошлата сезона во решавачките натпревари за титулата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Фергусон сака да го зема, а и гледам плачат од форумом кај нив демек Мојс бил во добри односи со Ферги затоа им го спопика прошлата сезона во решавачките натпревари за титулата.
Јас воопшто не очекувам да си оди Фелаини од Евертон месецов. А ако не успееме да завршиме во топ 4, нема шанси на лето да дојде.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
^Ми беше омилен напаѓач пред да дојде во Челзи после Дрогба. А сега, последната година дена, можеби и најодвратен...:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom