Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Стамфорд Бриџ , непобедливиот Челзи на Стамфорд Бриџ . Митот Стамфорд Бриџ , што Челзи го создаде , го напиша , го направи што уште . Сега кој најде на домашен терен си игра со нас како што сака :facepalm:

Ама изгледа сме решени оваа сезона само на гости да тепаме :) , во 2013 нагости ќе тепаме а дома ќе губеме :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Се зезаме бе па и ти :P И така на шала да ја тераме работава, да го забораиме поразов што побрзо.

T.e. кај ќе го забораиме, нов ќе дојде....

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Порази се нижат, дебелиов и торес не се грижат, на сите долниот да ни лижат..

Дај да се (У)озбилам, иначе искрено дебелиов нека си оди, исто така и онаа плавушата(Не доволен збор, дури и премногу е плавуша, барем плавушите имат нешто у глава, а тој ништо нема).. Демба Ба нека си го игра 1 постава, пошто од торес боли глава.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
А да ја ставиме сите Ане на аватар? Може ќе тргне. dragonsky ?
Пишете си ја после 7+ со Стоук :icon_lol:

Него, реков на полувреме: дебелиот знае што се случи со претходните тренери. Нема муда да го извади Торес уште на полувреме, знае дека има да го нема од Челси уште вечерта. Паметен дебељуцко мамата.

H

HoT IcE

Гостин
Отсега не гледам веќе мечеви на Челзи кога Торес ќе игра прва постава. Како одминува време, и како се повеќе го гледам дебелово на клупа, крвта ми врие и позеленува, се мислам дека се трансформирам во Хулк.
Моментална ситуација на СБ е уџи ми дубоко.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Само криво ми е што заради неколку Х - фактори, овој тим не користи ни 50% од потенцијалот што го има...убеден сум дека можат многу повеќе...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само криво ми е што заради неколку Х - фактори, овој тим не користи ни 50% од потенцијалот што го има...убеден сум дека можат многу повеќе...
До година или таа по неа. Тогаш ќе имаме подобри резултати (во зависност од тренерот).
Барем јас се надевам така :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Напаѓачка игра не е за нас факт....треба да се вратиме на основата на Мурињо, цврста одбрана и средина, и солиден но ефикасен напад...тоа Мазакар у Барса нека играат така, за Челзи тој систем не е ... мора некако да се искомбинираат бар Рамирес Луиз и Лампард, со Мата или Хазард, Оскар може и малку да подреме на клупа периодов...и во напад стриктно Ба, никако дрвоно што ни име нејќам да му спомнам веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom