- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 538
Nikogas nikogo koj poddrzuva ubijci ne sum poddrzal pa ne i nego.Абе Соул пријателе,наместо да пишеш дека тој Саламбо е нетокму и дека најверојатно му фали мозок што напиша таква глупост,па во краен случај да бил и саркастичен постот-што не верувам,ти си се фатил по самарот да удираш.Ете на таков начин вие придонесувате ние каурите да мислиме дека размислувате сите исто и имате заедничка агенда.Не дека е така,ти ми личиш на понормален и умерен,ама вас нормалните ве асимилираат ретардосите како salambo.Обрни внимание.
Nego go poddrzuvam bidejki ocigledno e deka toa go imase napisano vo kontext na prethodnoto vase odnesuvanje.
Mene ne mi e po navika da vregjam nanikogo a ako citavte,zabelezavte vo textot koj mi go citirate,vi napisav deka i jas i Omer sme Muslimani koi pisuvame celo vreme deka takva izjava ne e tocna i deka toa go napisal na majtap,bidejki vie i onaka vo toa veruvate. Ama dzaba e vam uste 100 Muslimani sega da vi kazat,vie go zapametivte toa sto salambo go kaza i tocka. Toa e sega za vas Islamot.
Toa e kako koga i jas ednas odgovoriv na eden koga me prasa: "Sto propovedaat odzite vo petok kaj vas" i jas,znaejki sto mu e nego vo glavata mu kazav: "Ne' ucat kako da ratuvame,kako da ubivame...." sto normalno ne e tocno.
Vo taa smisla i toj toa go kaza ama nema sala kaj vas,toa vazi samo koga vie se majtapite. Pa Elhamdulillah sto e i taka... vie ednostavno ne sakate nie nikogas vo nisto da zgresime,pa duri ni na sala.