A be Tapo... hehe... koga gledam kako nekoi luge so gluposti sakaat interesni da postanat,maka mi e.
Red po red site tocki,tocka do tocka go storile i hristijanite i ateistite i evreite i sekoja nacija i sekoj narod.....
Ostanaa prestavnici,TAPO ama tie nemaat pravo na mediumite. Normalno,koj e tapa,tapa treba da ostane cel zivot.Od kade ti vaka glas ke digase protiv islamot ako dobrite prestavnici imaa pravo na glas ? I sam znaes deka nikogas ne si vlegol na nekoj Islamski sajt da pobaras nekoj dobar prestavnik. I sega,samo zaradi toa sto ti rekov,povtorno ke odberes nekoj si takov sajt.
Dzaba e be Tapo.
Ako ne razbiras,nekoj i ti nacrtal:
Ova e naj opasno oruzje i tolku te iznapukale sto reseto te storile. Eve vi eden Cisto ateisticki sajt:
http://www.galaksija.com/ Ti si celosno ispran be dete. Sajtov e ateisticki,kako sto kazav,ama ne lici ni malku na ateistive tuka. Na sajtot moze da se vidat barem dobronamerni ateisti ili barem kako bi izgledale.
Izlezete be deca odava.tojat sem onaa koja vo fildzan gazdata vi ja dava.tojat sem onaa koja vo fildzan gazdata vi ja dava.
Sto bese toj sto go ubi celo uciliste deca ? Da,toj bese bolen covek.Seta sreka ne bese od Muslimansko poteklo oti bez razlika dali bil mentalno bolen ili ne... Islamot e kriv.
Da ne zboruvam pak za zapaleni dzamii... ama ete,nie sami gi palime dzamiite. Za tepanje deca pa ic da ne zboruvam.... a kade nema da najdes vakvi slucai i slucai,o Tapo ?