W
Е така те сакам... Поздрав до тебе ЧОВЕКУ.Tuka naj potrebno e prvo covek da se stane. Sto deka ti si ateist koga so sekoja poraka sakas da navredis a ne da go spodelis navistina na kulturen nacin znaenjeto. Sto deka nekoj e tuka hristijanin koga ne znae covecki da se ponasa. Sto deka sum jas musliman koga vozvrakjam i pagjam i jas na niski provokacii pa i jas vregjam..... Covekot sto e po vera za toa ima mesto kade ke odgovara. No covecnosta potrebna e za site tuka a taa fali i toa kako,samo razgledajte po porakite.
Redovno go sledam toj sajt i nivniot forum,jas si sum ubeden vo svoeto veruvanje i voopsto ne mi preci sto site tamu od urednik do 80% se ateisti da gi citam i da izvlecam dosta pouka od nivnite temi.
Se kritikuva i islamot i muslimanite ama se vnimatelni i kulturni. Tuka od eden do posleden mozat da se slikaat za nivnata rabota.
Е да бееее.... католичкиот како не. БраЧа В’лгари и од Hell Ass што и кај нив цица веќе 2 недели, католици ли се?Католичкиот цица 2 недели веќе.
Батали ги ти нив,тие си го сменија календарот,продадени души.Е да бееее.... католичкиот како не. БраЧа В’лгари и од Hell Ass што и кај нив цица веќе 2 недели, католици ли се?
Да не бе продадени души не ќе се викаа Hell AssБатали ги ти нив,тие си го сменија календарот,продадени души.
И кај двете има дел што го користат јулијанскиот календар, не се сите по грегоријански.Е да бееее.... католичкиот како не. БраЧа В’лгари и од Hell Ass што и кај нив цица веќе 2 недели, католици ли се?
До пред 100 год и во македонија се броеја по преселбата на Мухамме С.А.В.С. од Мекка во Медина, а гледам оние што 500 беа тка се враќаат некако, да не се вратиме на тоа броење на годините??Нека доминира... пак годините ќе се сметаат по раѓањето на Исус.
тоа е само неверничка пропаганда против Исламот!!Како може да стане доминантна религија коа 60% од нејзините приврзаници се саморазнесуват на дневна база ?
во цел свет се бројат според исус кај и да одиш денеска и во саудиска арабија е 2013 година и секогаш така ке бидеДо пред 100 год и во македонија се броеја по преселбата на Мухамме С.А.В.С. од Мекка во Медина, а гледам оние што 500 беа тка се враќаат некако, да не се вратиме на тоа броење на годините??
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 16:18 ---
тоа е само неверничка пропаганда против Исламот!!
No do pred 100 godini dodeka bese Osmanliskoto carstvo poinako se broese!!во цел свет се бројат според исус кај и да одиш денеска и во саудиска арабија е 2013 година и секогаш така ке биде
А пред тоа Маите поинаку броеа, а пак Асирците да видиш, и така натака.No do pred 100 godini dodeka bese Osmanliskoto carstvo poinako se broese!!
Зато викам не се знае по 50 год што ќе биде, можеби и ова ќе мине.А пред тоа Маите поинаку броеа, а пак Асирците да видиш, и така натака.
Хм, "ова" трае веќе 2000 години. Не ми личи дека ќе мине.Зато викам не се знае по 50 год што ќе биде, можеби и ова ќе мине.
Хм, "ова" трае веќе 2000 години. Не ми личи дека ќе мине.
Барем се додека Господ Бог Исус Христос не дојде повторно да суди.
Точно.Тоа е периодот кога беше под муслиманска окупација. Но народот си броел нормално, тоа само власта туѓинска си донела туѓинска вера, начини на живот и слично.Да тогаш ќе ја каже вистината и ќе ја смени оваа грешка!!
јас веќе кажав дека не е 2000 год, бидејќи до пред 100 год, 500 год, во македонија се броело поинаку!
Значи јас сум туѓинец во Македонија, така??Точно.Тоа е периодот кога беше под муслиманска окупација. Но народот си броел нормално, тоа само власта туѓинска си донела туѓинска вера, начини на живот и слично.
Не.Значи јас сум туѓинец во Македонија, така??