Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

The Skin I Live In го изгледа?Дечки шпанскиот The devil's backbone страшен е? На имдб пишува дека е хорор ама на имдб за многу филмови пишува дека се хорори а уствари немаат некои страшни моменти туку едноставно се creepy.
Дечки шпанскиот The devil's backbone страшен е? На имдб пишува дека е хорор ама на имдб за многу филмови пишува дека се хорори а уствари немаат некои страшни моменти туку едноставно се creepy.
Дечки шпанскиот The devil's backbone страшен е? На имдб пишува дека е хорор ама на имдб за многу филмови пишува дека се хорори а уствари немаат некои страшни моменти туку едноставно се creepy.

филмот е наменет пред се за 3д и доста голем процент од акцијата беше во слоумо (највеќе ради дрогата) највеќе ради 3д-то.Чим викаш....
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 18:09 ---
The Skin I Live In го изгледа?
Хичкок-стајл филм, ама ме извади од памет, бетер од хорор.

Ги изгледав Taken 1, Taken 2, Hobbit, Memento.
Сите се одлични филмови. Нареден е Usual Suspects, после тоа КОНЕЧНО иде Fight Club![]()

Плух да не ти е дечко?Па не ама дечко ми го гледаше и ми го раскажа целиот, па ми нема поента да го гледам.
Сакаш да те банираме додека да го изгледаш? Помотивиран ќе бидеш така.![]()

Потценет, кај нас мислиш или во светски рамки? Јас баш мислам дека не е потценет, си ја има добиено заслужената слава... мислам дека секој втор Македонец го има гледано барем еднаш.Го даваат Before The Rain, колку само подценет филм е....ни самите не сме свесни.