Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Skin I Live In го изгледа?Дечки шпанскиот The devil's backbone страшен е? На имдб пишува дека е хорор ама на имдб за многу филмови пишува дека се хорори а уствари немаат некои страшни моменти туку едноставно се creepy.
Дечки шпанскиот The devil's backbone страшен е? На имдб пишува дека е хорор ама на имдб за многу филмови пишува дека се хорори а уствари немаат некои страшни моменти туку едноставно се creepy.
Дечки шпанскиот The devil's backbone страшен е? На имдб пишува дека е хорор ама на имдб за многу филмови пишува дека се хорори а уствари немаат некои страшни моменти туку едноставно се creepy.
Чим викаш....
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 18:09 ---
The Skin I Live In го изгледа?
Хичкок-стајл филм, ама ме извади од памет, бетер од хорор.
Ги изгледав Taken 1, Taken 2, Hobbit, Memento.
Сите се одлични филмови. Нареден е Usual Suspects, после тоа КОНЕЧНО иде Fight Club![]()
Плух да не ти е дечко?Па не ама дечко ми го гледаше и ми го раскажа целиот, па ми нема поента да го гледам.
Потценет, кај нас мислиш или во светски рамки? Јас баш мислам дека не е потценет, си ја има добиено заслужената слава... мислам дека секој втор Македонец го има гледано барем еднаш.Го даваат Before The Rain, колку само подценет филм е....ни самите не сме свесни.
Носи го на факсПошто више не ми се чека да ми се досимне филмот што сакав да го гледам, решив да си го репризирам Singles, па ако можам да заразам уште некој.
Филмов има една посебна и убава атмосфера, го следи животот на група млади луѓе од Сиетл, плус тука е и grunge, grunge and some more grunge, и можеме да ги видиме младите Крис Корнел, Еди Ведер, Лејн
За оние што не знаат серијата Friends настанала од овој филм.![]()