Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола Менсфилд пола Ливерпул беше бе.Газдарицата на Менсфилд со шал од Ливерпул![]()
Добро де јас делот со Ливерпул го видов. Исти курац. Битно јака газдарица еПола Менсфилд пола Ливерпул беше бе.
Епа вие ако не знаете, Рики знае. Отпатувал на Афрички куп на нацииБраво, честита да ни е победава, заслужено![]()
![]()
Сериозно, колку и да велат дека не ги потценуваат секој фаворизиран противник ги потценува противниците, и ова не е првпат вакви настапи да имаат противниците (пред 2 сезони, манјур едвај победи 2-1 против Кроули и тоа на олд трафорд), една позитивна работа е што Стариџ ја отвори сметката за голови....
Rosemberg на Шахин ќ ему биде раскината позајмицата бидејќи нема да може да игра редовно, а зошто Асаиди не игра веројатно Роџ знае а јас и ти сигурно не, јас и ти еве денеска видовме ЗОШТО Коатес ќе го праќа на позајмица, па да му ебам мајката еден дуел не доби.....
И да Џонс може да го земеме во машкава ракометна репрезентација да брани пред Борко се што фати само со нога фати....
П.С. Коментаторот:Бред Џонс, млади голман Ливерпула (а овај 30 години има![]()
)
Газдарицата.....
Ти така го гледаш АлАн, пошто имаш некое лошо (инаетливо) мислење за него, не беше до толку лош колку Коатес, да се случи ова што денеска го играше против ПЛ екипа ќе примевме 2-3 гола само од него, јас не плукам по Коатес туку вие плукате и се правите паметњаковци зошто Роџерс ќе го праќал на позајмица? Е не, Роџерс незнае, вие знаетеА Алан добро ли играше??
Кој стигне го дупи, а човекот вреди 19м евра.. Бидете малце реални, се фативте Коатес да го плукате ,човекот игра по 3 утакмици годишно кажете за Алан да ве видат критика ко што треба..