Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука е грешката. 20 и кусур години пасивно чекаме да видиме шо ќе се случи. Чекаме да видиме дали ќе успеј нешто и кога нема да успеј пак сме на дното. Наместо да браме резултати одма ние чекаме да видиме шо ќе се случи. Сега ќе ги чекаме Роџерс и овие газди, па ако не биди ништо, пак одиме од почеток да чекаме, па ќе поминат уште 20 и кусур години. Толку години да се чека еден тим кој беше поим за успех и титули, пак да почни да ги освојва е невозможно. Разбирам да бевме Миравци па да треба да градиме тим, име итн. Ама ние сме Ливерпул, 20 години да градиш тим шо веќе бил нешто е невозможно.Dekio7 те сфаќам што сакаш да кажеш, ама уште не сфаќам што точно сакаш ти од клубот да направи. Да најде нови газди кои цело време ќе даваат пари за трансфери безусловно и без оглед на како тоа ќе влијае долгорочно на клубот? Пошто дури и да бараме такви газди, тоа не е лесно да се добие. Да беше така сите клубови ќе си најдеа такви газди што ќе ги финансираат безусловно цело време. Овие ги земаа пошто имаат искуство веќе со водење на спортски клуб, а богами и добро се покажале притоа. Знам сеа одма ќе кажеш бејзбол нема никаква поврзаност со фудбал, ова е едно, тоа е друго, али и за двете е предизвик и не е лесно да постигнеш многу со со било кое. А со самото тоа што Бостон Ред Сокс успешно ги имаат кренато од слична ситуација како оваа во која сме ние моментално, тоа значи дека ги бива во финансирање, маркетинг и долгорочен план за идно работење. Викам пак, ако се покажат како неспособни или дека нејќеле уопште да се потрудат за нашиов клуб, и јас ќе се свртам против нив. Али све дур не видам точно што им е целта и дали ќе ги исполнат ветувањата, не можам да пропагирам против нив.
П.с: На Стив Кин тоа му беше прво менаџерско работно место во животот, претходно немал ни 1% замисла за тоа како се води тим за разлика од Роџерс...
П.п.с: И некои викаат Свонси со нов менаџер биле подобри од нас, него ние со Роџерс, а ние сепак сме над нив, а инаку моментално сме 8мо и сеуште е тесна разликата помеѓу сите клубови од 3то до 10то, све тоа без состав каков што посакува Роџерс. Затоа се прашувам, како би било доколку тој си направи состав каков што сака, пошто ако ти се тркаш со туѓа и стара кола и пак кружиш меѓу најдобрите, како би било да возиш со нова и сопствена кола?
Реков јас, дај Боже да испадни по твое, јас лично ќе те финансирам да напрајш билборд на кој ќе ме претставиш како идиотот кој го мразеше Роџерс, а тимот со него освои Премиер Лига.Јас сум мнг голем сеирџија, ако испадне по мое има душата на памук да ви ја извадам
БР не е проблемот за игрите на Ливерпул.
Слушај го ти суперстар и далеку ќе стигнишајде аирлија првиот гол на стариџ за ливерпул. да му се множат.
туку, Rosemberg, да не му даде на водителот на СК+ од то твојте печурки? рече дека челзи води 1-0![]()
Јас сум мнг голем сеирџија, ако испадне по мое има душата на памук да ви ја извадам
БР не е проблемот за игрите на Ливерпул.