- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Ќе ја пробам и ја за 100-200Mi kazhaa pred malku deka ASTERAS-AEK e namestena - 2/1 30.0 koef.
Kje ja probam so 100 den , pozz![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ја пробам и ја за 100-200Mi kazhaa pred malku deka ASTERAS-AEK e namestena - 2/1 30.0 koef.
Kje ja probam so 100 den , pozz![]()
Па не ти е лошо ова. А како планираш за понатаму уплатата? Сакаш секоја добивка да ја вложуваш цела за нареден пат и сакаш после 3-4 уплата да си тргнеш 1000 за да си ја вратиш почетната уплата? Така нешто? И вака се стигнува до 30 000?од денеска почнувам да играм еден тн. систем, кој сакам да го пробам, а се состои во уплаќање на коеф. од 1,44 минимум 10 пати по ред (значи сингл со околу 1,5-1,6 коеф. или 2 утакмици максимум на ливче со коеф 1,2 и 1,25). со почетна инвестиција од 1000 денари, се стигнува до преку 33000 по 10 уплата и то со коеф 1,44 (со поголем коеф добивката е многу поголема), а притоа на секоја 4 уплата си тргаш по 1000 денари, за да се осигураш. значи, битно е, да се погодат првите 3 уплати.
за денес, за 1000 денари ги играм порто 1 и игокеа 1 со коеф 1,56. кој сака нема ме следи.
Па не ти е лошо ова. А како планираш за понатаму уплатата? Сакаш секоја добивка да ја вложуваш цела за нареден пат и сакаш после 3-4 уплата да си тргнеш 1000 за да си ја вратиш почетната уплата? Така нешто? И вака се стигнува до 30 000?
Хмммм....Само заебаното е ако те падне одма првиот и вториот пат. Ќе изгубиш секаква надеж и мотив за понатаму. Мада играњето на фаворити на подолг рок се исплаќа, ние со нашата среќа стално ќе налепиме баш на тие коеф. од 1.25-1.6 шо ќе не паднатАли како за проба, не ти е лошо ова, само пази не се залетувај. И мојот систем е (беше) добар, се додека ме затера лоша серија со која го изгубив сиот заработен ќар. Со денешнава уплата:
МЗТ (+5.5)-Будуќност 1.47
Шолноки-Широки (+9.5) 1.27
Партизан-Цибона (+13.5) 1.27
Саутемптон-Челзи Т2 2+ 1.55..........на 300 ден.
Ги давам практично последните пари од кога почнав со системот мој и ако и сега паднам, ќе бидам на 0, исто ко да не сум играл ич, месец дена![]()
Ставени се за фаворити ама Будуќност се добра екипа така да овде 50-50 се шанси на двете екипи .Ке тепа МЗТ ?
КПР ќе тепа 2-1Се мислам меѓу Челзи и КПР ГГ3+, одбирам КПР. Челзи 1:2 уште на полувреме, овие 0:0.
#правиленизбор