Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислам меѓу Челзи и КПР ГГ3+, одбирам КПР. Челзи 1:2 уште на полувреме, овие 0:0.

#правиленизбор
Подалеку од таа проколната екипа, шо и да ја играш излегува обратно. Мене Челзи ми е фатена да дај 2 гола, МЗТ ги имам да не изгубат со повеќе од 5 разлика и уште Цибона (+13.5) и Широки (+9.5)

МЗТ да ви ебам мајката да ви ебам ДОМА ДА СЕ ПРИМЕЛО 50 ПОЕНИ ЗА ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ :mad:

Чековски човече ебете се сите абе имаш чиста позиција за 3 он иде да дрибла :mad:

Ех Мзт Мзт :tapp:

Хул израмни, ако ја свртат ќе си манам тупајнца оти го запалив ливчето

хаааааааааааа и ја го фрлив ако дадат гол ке ги убијам !
Доброоо е :D
Дојде времето да се молиме да не падни :pos:

Овие Ренџерс па, јас ги играм х-1 тие шутите 1-х излегоја. Не ми беа сигурни дека ќе тепат оти 8-0-0 имаја дома и вистина не тепаја.

Ај нека фати магијата, МЗТ ПРАЈТЕ ЧУДА И ПОБЕДВАЈТЕ !

Абе у курац нека се носат МЗТ пичка им мајчина јас!!! Абе 6 напади со ред не дадоа, 12 слободни промашени, Гечевски го исклучуваат во 3-та 1/4 и ги играм со хенд. +5.5 па поголем малер од мене има ли?!?!? Да ти ебам среќата да ти ебам кој ме проколна вака :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Пошто денес станав покасно за утре ке пишам Барселона,Реал ГГ и 3+ коефициент 4,3 :love:

U pitanju je Belgija,pocinje u 20:00H.
Ovu infromaciju sam dobio licno,stimaju ovaj put.
Antwerp-Dessel X/1
Dojava je sigurna i pouzdana!Dobitak 100%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom