Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Свонси ги растури на Арсенал во гости пред неколку кола така да не би ти препорачал да ги играш посебно кога играат во гости овие Арсенал се најотепана екипа според мене ... последната утакмица шут на гол немаа освен тој автоголот што си го дадоа домаќините ама не го рачунам тоа . Плус куп утакмица е не треба да се залетувате на Арсенал каква екипа има не може да оди на сите фронта да се бори ...

Arsenal mislam ke tepa ili ke ja tera x za klac pa ke tepa. U dobra forma se. Ova mu e edinstvena sansa za arsenal da ja spasi sezonata, mislam deka i ke potpisat nesto zimovo. Glavni konkurenti spored mene za kupov se arsenal i celzi. Inace ima i logika da arsenal mu ja pusti ma swansea doma. Oni da pustat kup. Bash i sostavi ke vidime pred utakmica ali mislam svonsi zavrsi rabota u prv del od sezona. Ako go prodadat i michu ke kalkuliraat samo za da ne ispadnat. Se na se mene mi e cista 2, ali posto e kup mora da se stai i x.

Arsenal mislam ke tepa ili ke ja tera x za klac pa ke tepa. U dobra forma se. Ova mu e edinstvena sansa za arsenal da ja spasi sezonata, mislam deka i ke potpisat nesto zimovo. Glavni konkurenti spored mene za kupov se arsenal i celzi. Inace ima i logika da arsenal mu ja pusti ma swansea doma. Oni da pustat kup. Bash i sostavi ke vidime pred utakmica ali mislam svonsi zavrsi rabota u prv del od sezona. Ako go prodadat i michu ke kalkuliraat samo za da ne ispadnat. Se na se mene mi e cista 2, ali posto e kup mora da se stai i x.

Ке ја играм само да видам кој со каков состав ке излезе. Арсенал изигра катастрофално против Сандерленд, многу лошо играат во гости, а Свонси направи мал милион шанси против Вила, и само чудо и 2-3 стативи и чисти промашувања ги спречија да не водат со 4-0 на полувреме.
Ке ја пробам сигурно GG1.

Дабл кој не смеете да го пропуштите

Давиденко 1.55
Зебаљос 1.75

Има некој друг што ги чека Лејкерси да направат што е можно повеќе порази сега и на крај на сезона кога сите ќе ги отпишат да ги брка на добри коефициенти? :D

Mi kazhaa pred malku deka ASTERAS-AEK e namestena - 2/1 30.0 koef.

Kje ja probam so 100 den , pozz :)

од денеска почнувам да играм еден тн. систем, кој сакам да го пробам, а се состои во уплаќање на коеф. од 1,44 минимум 10 пати по ред (значи сингл со околу 1,5-1,6 коеф. или 2 утакмици максимум на ливче со коеф 1,2 и 1,25). со почетна инвестиција од 1000 денари, се стигнува до преку 33000 по 10 уплата и то со коеф 1,44 (со поголем коеф добивката е многу поголема), а притоа на секоја 4 уплата си тргаш по 1000 денари, за да се осигураш. значи, битно е, да се погодат првите 3 уплати.

за денес, за 1000 денари ги играм порто 1 и игокеа 1 со коеф 1,56. кој сака нема ме следи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom