Геврек
O ALQUMISTA
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 483
Валсал ви е сигурен 1
`a told you once a told you twice the marry blue`

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Валсал ви е сигурен 1
варкај немој па да ти утечев1:1
Ај наредно коло ке ги бркам
Ваљда немаваркај немој па да ти утечев
Свонси ги растури на Арсенал во гости пред неколку кола така да не би ти препорачал да ги играш посебно кога играат во гости овие Арсенал се најотепана екипа според мене ... последната утакмица шут на гол немаа освен тој автоголот што си го дадоа домаќините ама не го рачунам тоа . Плус куп утакмица е не треба да се залетувате на Арсенал каква екипа има не може да оди на сите фронта да се бори ...
Arsenal mislam ke tepa ili ke ja tera x za klac pa ke tepa. U dobra forma se. Ova mu e edinstvena sansa za arsenal da ja spasi sezonata, mislam deka i ke potpisat nesto zimovo. Glavni konkurenti spored mene za kupov se arsenal i celzi. Inace ima i logika da arsenal mu ja pusti ma swansea doma. Oni da pustat kup. Bash i sostavi ke vidime pred utakmica ali mislam svonsi zavrsi rabota u prv del od sezona. Ako go prodadat i michu ke kalkuliraat samo za da ne ispadnat. Se na se mene mi e cista 2, ali posto e kup mora da se stai i x.