Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе ни ја не верувам да се деси, али сакам да верувам :)

In Rodgers we trust? - No, no one? :(

Прво нека заврши во топ 4 и нека освои ЕЛ........... СЕЗОНАВА а не по 100 години. Па ќе правиме муабет за чрастување во Роџерс
--- надополнето: 29 декември 2012 во 01:48 ---
Не сери и ти сеа, летово 5 трансфери напраи без никаква скаутинг мрежа. Зимава 3 од кои 1 е више готов, летото уште 5 и таманка е. Баш така и најавува, околу 3 трансфери зимава, па реконструкција летото.
5 трансфери од кои сите промашени
Никаква скаутинг мрежа?? Значи сам ги бираше играчите. Е па и јас ќе одберев подобри играчи од него
Има поени колку и Хоџсон пред 2 години а потроши многу поќе пари од него плус не изгуби првотимец за разлика од тогаш

RickyLFC9 И јас се си мислам дека Роџерс ќе тргне по Сантон. И мене ми се допаѓаше како игра во Интер, во Њукасл го имам еднаш или двапати гледано.
Арда Туран ќе заминува но прочитав дека би можел да заврши во Арсенал.
Виља би бил екстра засилување но мислам дека нема да замине од Барса. Повеќе вера ме фаќа дека Санчез би можел да дојде кај нас летото.
Иско категорично не од мене само поради Ериксен :P. Ако не дојде овој тогаш може Шпанецот.

Ма немора Виља, кој сака за колку сака нека дојде, само нека знае да дава голови и нека доаѓа у наредниве 2 недели...

И покрај се шо се случува ми се чини дека сакате Роџерс да остане тренер :rolleyes:

И покрај се шо се случува ми се чини дека сакате Роџерс да остане тренер :rolleyes:
Сакаме сакаме. Ако си замини можи некој стварно добар да дојди па нема да можам да пцујам :coffee:

Јас сакам да остане, Биафрата протестира дур не си отиде, Декио7 јајцата ќе им ги сече и на него и на газдите, Розата на сите тие ќе им ебе све женско у фамилија, Скаузер88 индиректно го сере цело време, другите горе-доле сеуште даваат поддршка :)

Требаше околу Божиќов католички, али се одложило нешто. Назад е на лесен тренинг, за недела дена би требало да почне да добива минутажа.

Јас сакам да остане, Биафрата протестира дур не си отиде, Декио7 јајцата ќе им ги сече и на него и на газдите, Розата на сите тие ќе им ебе све женско у фамилија, Скаузер88 индиректно го сере цело време, другите горе-доле сеуште даваат поддршка :)
абе каква поддршка. да се нафати мурињо да дој, роџо треба одма да лета.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 09:25 ---
RickyLFC9 И јас се си мислам дека Роџерс ќе тргне по Сантон. И мене ми се допаѓаше како игра во Интер, во Њукасл го имам еднаш или двапати гледано.
Арда Туран ќе заминува но прочитав дека би можел да заврши во Арсенал.
Виља би бил екстра засилување но мислам дека нема да замине од Барса. Повеќе вера ме фаќа дека Санчез би можел да дојде кај нас летото.
Иско категорично не од мене само поради Ериксен :P. Ако не дојде овој тогаш може Шпанецот.

јас па обратно мислам. ериксен не заради иско. прво, шпанеците секогаш добро играле за ливерпул, второ, иско иди од појака лига него ериксен и мислам дека подобро ќе се снајди, трето, иско е подобар од ериксен и четврто, најважно, иско е поефтин.

Не сери и ти сеа, летово 5 трансфери напраи без никаква скаутинг мрежа. Зимава 3 од кои 1 е више готов, летото уште 5 и таманка е. Баш така и најавува, околу 3 трансфери зимава, па реконструкција летото.

Ама трансфери направи алал да му е, Борини му се повреди, Алан уште не се знае зашто игра а Асаиди и Сахин не ги ни става у игра:)

Да знаете вчера на собиранка јас и Eric J. Biafranić како ја пеевНе You'll Never Walk Alone....мајсторски настапивме на кареокето :)
Ја испеавте бе??

Браос ако не лажиш, БРАОС!

Гарант она мамлазаанана шо е за оние помодарскине клубој од куројте си грицкала дур сте пееле.

Ја испеавте бе??

Браос ако не лажиш, БРАОС!

Гарант она мамлазаанана шо е за оние помодарскине клубој од куројте си грицкала дур сте пееле.

Абе ја пеЈаВНе, шо ти е...не ќе лажам за вакви озбилни работи!

Ако не слушале, си го гриТСкале меѓу себе, а па и шо ги ебаам.

Како што приметив на крај, добивме солиден аплауз, џоа ја пееш песнана, ама на гостински терен...онака, од култура.

Ама битно мерак ни се напрај, па шо е друго битно, а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom