Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.562
- Поени од реакции
- 26.688
^ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти бе, шо се смееш ко улаф?
Ти бе, шо се смееш ко улаф?
Се цепиш ко да те корнат кај шо слнце не сија.
Море требаше навремето се да побркам на перманент...а не ја, арен ќе се праам. Да се остај место за младина.
Се тоа ебано, неебано, недодркано.
Хам бе.Да бе до мене е..........
сигурно ти немаш задоволено некоја англичанкa како што треба па клетва ти фрлила
Присети се која е, земај виаграта и заврши ја работата
Така Ули такаЈас улаВ?искрено да ти кажам ти си тој
ако барем ме насмеа![]()
Јас улаВ?искрено да ти кажам ти си тој
ако барем ме насмеа![]()
На болдон да јајте лајна со лева рака (и со десна де)Така Ули така![]()
Млад си бил тогаш....Хам бе.
Јок бе.
Сум го онаквел уше ме памти.
Кој пробал македонски колбас, назад нема.
То ти е као мие ко че опниме црнкиња: once u go black, u never go back...ако е забањата, инаку смрдЕт.
На болдон да јајте лајна со лева рака (и со десна де)
Вие децата ебете неколку пати навечер. Оп, цврц, шврц.Еднаш навечер и послем насабајле.Млад си бил тогаш....
Оди сега заврши ја работата. Ама и вијагра земи си пошто сега и не си млад. Удри и едно *бање саат......и осум минути што би рекол Џумерко. Ќе видиш дека ќе ни тргни. Ако не па да појдам јас, саат и седумнаесет минутиТогаш сите титули ќе ги освоиме
Ти си глуп. Џабе со тебе ни сеир не иде. Греф од госпо ќе фати ако те сеирам.жОдлепуваш или таков си природен?![]()
Џумерко ти си бе??Вие децата ебете неколку пати навечер. Оп, цврц, шврц.Еднаш навечер и послем насабајле.
Ние, малку постарите тераме од вечер до утрина. Од зајдисонце, до изгрејсонце.
Дур не се исцеди женката. Дур не и се исушат сите сокови. Да се вцрви у сират и у симитка ко дресот на Ливерпул. Без логото на Стандард чартерд.
Ај сеа да не ја ебем темава. ОК. идам да терам сеир другаде. На темана со цицките ваљда.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 23:58 ---
Ти си глуп. Џабе со тебе ни сеир не иде. Греф од госпо ќе фати ако те сеирам.ж
Ајт терај. Не ме цитирај оти ќе идеш на игнор, не си ми интересен. А нејќам да ихнорирам. и тоа е греФ.
Ко че станит, бегај, ни пусто Мариово не че те бери.Џумерко ти си бе??
Нели Џумерко рекол: со стар к*р и стара пушка не се игра. Старата пушка не знајш кога ќе пукни а стариот к*р не знајш кога ќе станиАма ко ќе стани
![]()
Чиче стар си.......да не те мани срцето??Ко че станит, бегај, ни пусто Мариово не че те бери.
Ајт, сеа, остај ме да си дрвам онде за цицкине,
Не сум од Скопје бе чиче. А овде во Битола не ни праат собиранки.Диши бе, шокур не си на соборанкана? иди попи пифце, смири нерви. Ќе ебиш еден ден, а може дури и женско.