PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Движењата на играчите се подобрени или ?

Ваљда :cautious:

• All new goal celebrations and improved player movements:
To add more flare and excitement to the game, we bring you a new set of celebrations inspired by real players in real matches! Select players in the game will have new ways to celebrate their goals, which will allow you to show off in front of your friends and also continues to build our Player ID feature. We have also tweaked our AI to allow more fluid and intuitive player movements to improve your game experience.

И со Smoke patch играва е bullshit!!! Играм против Арсенал 5-5 бе човече :eek: секоја контра им е гол...пред мој гол се терминатори..стискам на тоа за шут за да расчистам, не бре брате не, одма ти идат по двајца ти ја земаат топката и од 2 метри ти ја забиваат во гол. Па ова е срање невидено :mad:

Затоа најдобро е да почнеш да си го играш ПЕСЕДИТ пачот, еден од најдобрите пачеви. А ако сакаш Српска лига, тогаш од Пес-србија симни си го пачот направен од нивна страна, јас го користам добар е...

Затоа најдобро е да почнеш да си го играш ПЕСЕДИТ пачот, еден од најдобрите пачеви. А ако сакаш Српска лига, тогаш од Пес-србија симни си го пачот направен од нивна страна, јас го користам добар е...
Абе го играв и него, џабе брат џабеее...играва е скорена за фрикови...со извинење.

Ја си го играм QPES и ОК ми е. Ваљда дека ич .!. за резултатот кој ќе го направам. Губам, али не толку често. У 10 натпревари, 2 ќе ги изгубам у просек.

zosto vo PES2013 site angliski klubovi osven man utd i tottenham se so pogresni iminja i grbovi????

Ја си го играм QPES и ОК ми е. Ваљда дека ич .!. за резултатот кој ќе го направам. Губам, али не толку често. У 10 натпревари, 2 ќе ги изгубам у просек.
kako e qpes patchot ?? Ima nekoi promeni vo gameplay-ot ?
Go probav pes serbia smoke patchot i premnogu e lesen ne mi se igra...sekoj pas mi proaga i sekoj sut mi e gol ...
Zatoa daj spodeli iskustvo so qpes ziti se

kako e qpes patchot ?? Ima nekoi promeni vo gameplay-ot ?
Go probav pes serbia smoke patchot i premnogu e lesen ne mi se igra...sekoj pas mi proaga i sekoj sut mi e gol ...
Zatoa daj spodeli iskustvo so qpes ziti se
Исто прелесно е во првите две сезони освоив буквално се во првата не беше многу лесно ама во втотата сезона кога се развија Геце и Ројс и Лева тешко некој тим да може да игра со мене, само Баерн од лигата примаат под 3 гола од мене во лигата, а во ЛШ освен Реал, Барса и Сити другите лесно ги победувам. Или јас сум прејак или навистина е прелесно.:)

Колку што знам, мисламд ека гејмплејот не е сменет, само оцените се сменети.
Немаш 2-ри лиги, туку ти внесуе од секаде тимови.
Голманите беа багосани во претходните верзии, ама со 4-кава се средија.
Нонстоп се лепеа на 1-ва, а сеа си стојат нормално.

Колку што знам, мисламд ека гејмплејот не е сменет, само оцените се сменети.
Немаш 2-ри лиги, туку ти внесуе од секаде тимови.
Голманите беа багосани во претходните верзии, ама со 4-кава се средија.
Нонстоп се лепеа на 1-ва, а сеа си стојат нормално.

go simnav 1.03 patchot go intalirav i sega ne mi se uplauva igrata... koga ke staam krak pak mi se uklucuva ama 1.01.... kaj ima za 103 krak

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom