Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.045
- Поени од реакции
- 6.072
Движењата на играчите се подобрени или ?
ВаљдаДвижењата на играчите се подобрени или ?
Абе го играв и него, џабе брат џабеее...играва е скорена за фрикови...со извинење.Затоа најдобро е да почнеш да си го играш ПЕСЕДИТ пачот, еден од најдобрите пачеви. А ако сакаш Српска лига, тогаш од Пес-србија симни си го пачот направен од нивна страна, јас го користам добар е...
epa oni od kina se nepratat mnogu futbal i ne gi znaatzosto vo PES2013 site angliski klubovi osven man utd i tottenham se so pogresni iminja i grbovi????
kako e qpes patchot ?? Ima nekoi promeni vo gameplay-ot ?Ја си го играм QPES и ОК ми е. Ваљда дека ич .!. за резултатот кој ќе го направам. Губам, али не толку често. У 10 натпревари, 2 ќе ги изгубам у просек.
Исто прелесно е во првите две сезони освоив буквално се во првата не беше многу лесно ама во втотата сезона кога се развија Геце и Ројс и Лева тешко некој тим да може да игра со мене, само Баерн од лигата примаат под 3 гола од мене во лигата, а во ЛШ освен Реал, Барса и Сити другите лесно ги победувам. Или јас сум прејак или навистина е прелесно.kako e qpes patchot ?? Ima nekoi promeni vo gameplay-ot ?
Go probav pes serbia smoke patchot i premnogu e lesen ne mi se igra...sekoj pas mi proaga i sekoj sut mi e gol ...
Zatoa daj spodeli iskustvo so qpes ziti se
go simnav 1.03 patchot go intalirav i sega ne mi se uplauva igrata... koga ke staam krak pak mi se uklucuva ama 1.01.... kaj ima za 103 krakКолку што знам, мисламд ека гејмплејот не е сменет, само оцените се сменети.
Немаш 2-ри лиги, туку ти внесуе од секаде тимови.
Голманите беа багосани во претходните верзии, ама со 4-кава се средија.
Нонстоп се лепеа на 1-ва, а сеа си стојат нормално.