PES 2013

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Движењата на играчите се подобрени или ?
Ваљда :cautious:

• All new goal celebrations and improved player movements:
To add more flare and excitement to the game, we bring you a new set of celebrations inspired by real players in real matches! Select players in the game will have new ways to celebrate their goals, which will allow you to show off in front of your friends and also continues to build our Player ID feature. We have also tweaked our AI to allow more fluid and intuitive player movements to improve your game experience.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
И со Smoke patch играва е bullshit!!! Играм против Арсенал 5-5 бе човече :eek: секоја контра им е гол...пред мој гол се терминатори..стискам на тоа за шут за да расчистам, не бре брате не, одма ти идат по двајца ти ја земаат топката и од 2 метри ти ја забиваат во гол. Па ова е срање невидено :mad:

М

Мартин^

Гостин
Затоа најдобро е да почнеш да си го играш ПЕСЕДИТ пачот, еден од најдобрите пачеви. А ако сакаш Српска лига, тогаш од Пес-србија симни си го пачот направен од нивна страна, јас го користам добар е...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Затоа најдобро е да почнеш да си го играш ПЕСЕДИТ пачот, еден од најдобрите пачеви. А ако сакаш Српска лига, тогаш од Пес-србија симни си го пачот направен од нивна страна, јас го користам добар е...
Абе го играв и него, џабе брат џабеее...играва е скорена за фрикови...со извинење.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ја си го играм QPES и ОК ми е. Ваљда дека ич .!. за резултатот кој ќе го направам. Губам, али не толку често. У 10 натпревари, 2 ќе ги изгубам у просек.

buteto

Ретардињо
Член од
30 август 2011
Мислења
11
Поени од реакции
1
zosto vo PES2013 site angliski klubovi osven man utd i tottenham se so pogresni iminja i grbovi????

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Ја си го играм QPES и ОК ми е. Ваљда дека ич .!. за резултатот кој ќе го направам. Губам, али не толку често. У 10 натпревари, 2 ќе ги изгубам у просек.
kako e qpes patchot ?? Ima nekoi promeni vo gameplay-ot ?
Go probav pes serbia smoke patchot i premnogu e lesen ne mi se igra...sekoj pas mi proaga i sekoj sut mi e gol ...
Zatoa daj spodeli iskustvo so qpes ziti se

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
kako e qpes patchot ?? Ima nekoi promeni vo gameplay-ot ?
Go probav pes serbia smoke patchot i premnogu e lesen ne mi se igra...sekoj pas mi proaga i sekoj sut mi e gol ...
Zatoa daj spodeli iskustvo so qpes ziti se
Исто прелесно е во првите две сезони освоив буквално се во првата не беше многу лесно ама во втотата сезона кога се развија Геце и Ројс и Лева тешко некој тим да може да игра со мене, само Баерн од лигата примаат под 3 гола од мене во лигата, а во ЛШ освен Реал, Барса и Сити другите лесно ги победувам. Или јас сум прејак или навистина е прелесно.:)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Колку што знам, мисламд ека гејмплејот не е сменет, само оцените се сменети.
Немаш 2-ри лиги, туку ти внесуе од секаде тимови.
Голманите беа багосани во претходните верзии, ама со 4-кава се средија.
Нонстоп се лепеа на 1-ва, а сеа си стојат нормално.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Колку што знам, мисламд ека гејмплејот не е сменет, само оцените се сменети.
Немаш 2-ри лиги, туку ти внесуе од секаде тимови.
Голманите беа багосани во претходните верзии, ама со 4-кава се средија.
Нонстоп се лепеа на 1-ва, а сеа си стојат нормално.
go simnav 1.03 patchot go intalirav i sega ne mi se uplauva igrata... koga ke staam krak pak mi se uklucuva ama 1.01.... kaj ima za 103 krak

Kajgana Shop

На врв Bottom