- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Нема кафе никој нема да работи, ја во термос ќе носам кафе и чај.Може ,првин на кафе ќе идеме па после да видиме шо останало од светот
Нема кафе никој нема да работи, ја во термос ќе носам кафе и чај.Може ,првин на кафе ќе идеме па после да видиме шо останало од светот
па и јас сум бееее .. зато вака..sotelashko 2-3 пати реплицираше дека сме сите возбудени и дека џабе рикаме крајот нема да дојде. Ок знаеме, остај не малце да се порадуваме еееее.... Успех е ова <3
Благо со 2 лајчина , или дај само тола вода ќе носам три вуедноНема кафе никој нема да работи, ја во термос ќе носам кафе и чај.
Џабе бе ако нема партиска книшка не го пуштаат во државава.Пред неколку саати слушнав на вести дека огромен метеор се движел кон Земјата. Рекоа дека метеорот наречен Торес ќе ја погоди Земјата во 00:21 часот по наше време. Стварно не ми е јасно зошто сме уште живи...
Повеќе ми личи дека сум направен коњаник, кој утре ќе галопира кон планината на спасотти стварно сабја да не си напраен вечерва.. али океј е.. еуфорија
И зависи од која партија е и тоа игра улога за да помине овде.Џабе бе ако нема партиска книшка не го пуштаат во државава.
Абе остај ти тоа, дај кажете ми како да ја одглавам пушкава?Нема кафе никој нема да работи, ја во термос ќе носам кафе и чај.