Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
ебати џеко! си ми ја трефнал позицијата право в центар. :pos: играш в кладилница? ако не играш-ОДМА ПОЧНУВАЈ! те пратам за било кој тип. :)
голман бев уште од времето ко тренирав во победа...
тебе треба да те наместиме наместо роџерс. вака на тепка ко ни ги трефнуваш позициите и то шо не не знајш убо сите, можам само да замислам шо че биди од ливерпул под твое водство... че ни се смачи од титули. :)
Абе убаво све тоа знаеш, али ја играм спортска и нејќеш баш да ме пратиш у чекорите. Играм за ситно стално (20-30 денари), али за викендов уште отсеа спремам едно добро ливче со големи коефициенти (уплата 50), а сепак бајаги исплатливо (отсеа го спремам пошто од денеска излегоа коефицинетите у билтен за викендов). Ова ми е големиот поход према фаќање пари од Премиер Лига, ако сеа не фатам мислам дека никад нема. До петок ќе разгледувам форма на екипите, можни состави, недостапни играчи, компарација на стилови на игра, индивидуална форма на играчите, па ќе се одлучам како точно да ги играм и у петок или сабота сабајле ќе уплатам. Ако те интересира ќе ти пишам тука што сум одлучил тогаш :)

Епа сеа сите сакаат да бидат деструктивци, а тоа не иде у оваа формација, еден може само. Затоа ќе ја смениме формацијата, глеам никој не го бива за крило, па ете мали промени:

181212204736.png

- Вака ќе играме само против Manure и Евертон. На другите 34 утакмици Биафрата ќе одмара пошто нема со таква убиствена страст да игра (башка ако изгубиме ќе бара да го дадеме на позајмица све дур не си оти менаџерот :D), Пеџа ќе го пополни неговото место, а место него ќе најдеме некој потехнички спремен. Може да ги купиме dragonsky или Uli Hoeneß, двајцата многу ни се шуњаат низ фан клубов некако изглеа трансфер сакаат. Нормално ако даде пари газда Ливерпул :)
Стави го Peja989 класичен деструктивец ала Маскерано. the_kop ќе биди одма до него нешто во стилот на Лукас или Ален или Алонсо. Тројцава се различни еден од друг ама мислам дека се разбираме. Одма пред нив Eric J. Biafranić. Тој Џерард ќе ни биди. Е сега останавме јас, ти и Ranomi. Јас би играл со задоволство како крило ама ги имам карактеристиките на Керол. Ми фали долга коса ама јбг плус не сум толку висок ама стилот на игра ми е ист како на Керол. Па би можеле вие да бидите крилни напаѓачи ала Стерлинг и Суарез а јас Керол да бидам :D Ако не тогаш ставај ме крилен напаѓач ќе повежбам малку и тоа е тоа. 4-3-3

Стави го Peja989 класичен деструктивец ала Маскерано. the_kop ќе биди одма до него нешто во стилот на Лукас или Ален или Алонсо. Тројцава се различни еден од друг ама мислам дека се разбираме. Одма пред нив Eric J. Biafranić. Тој Џерард ќе ни биди. Е сега останавме јас, ти и Ranomi. Јас би играл со задоволство како крило ама ги имам карактеристиките на Керол. Ми фали долга коса ама јбг плус не сум толку висок ама стилот на игра ми е ист како на Керол. Па би можеле вие да бидите крилни напаѓачи ала Стерлинг и Суарез а јас Керол да бидам :D Ако не тогаш ставај ме крилен напаѓач ќе повежбам малку и тоа е тоа. 4-3-3
Абе па и ти, ќе ротираме ние цело време во стилот на Велемајсторот :)

Rosemberg ај не се филми :sneaky:. Јас на ѓуптин ли ти личам па Стерлинг да ме правиш :LOL: ?
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:08 ---
dragonsky признај дека овде ти е поинтересно од фан клубот на Челзи ;).

Абе у пичку материн се израдвав сега дека ждрепката е утре па ми текна дека уствари утре сме 19ти :( За четврток не знам дали ќе стигнам да ја гледам. Во колку е?

Rosemberg ај не се филми :sneaky:. Јас на ѓуптин ли ти личам па Стерлинг да ме правиш :LOL: ?
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:08 ---
dragonsky признај дека овде ти е поинтересно од фан клубот на Челзи ;).
Ќе те обоиме со темперни :cool:
Абе интересно му е него. Уште поинтересно ќе му биди Рафа ко ќе го вратиме. Ќе ужива овде :icon_lol:

Ама како па ебач ке бидиш. :ROFLMAO:
:pos:. Добра финта. Во тој случај прифаќам :D.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:14 ---
Ќе те обоиме со темперни :cool:
Абе интересно му е него. Уште поинтересно ќе му биди Рафа ко ќе го вратиме. Ќе ужива овде :icon_lol:
Добро де ќе ме обоите мене. Ама ти став на Керол ич од ич.
Најважно ни тргна спамирањето тука:icon_lol: .

:ROFLMAO:
"In my younger days I was in love with Kevin Keegan and Kenny Dalglish and Graeme Souness. Liverpool was my team." Jose Mourinho
Овај ни се пушта, море не само шо ни се пушта и не сака дури :D :D
--- надополнето: 18 декември 2012 во 22:25 ---
Во фанклубов наш, уште ова го немавме во пауза меѓу два Ливерпулски натпревари....:D :D

Сите деструктивци бараме да играме....ееееј на времето сите плачевме за напаѓачи да бидиме, само Rosemberg остана достоен (стилот како на Керол му бил :pos:) значи појма немаш од фудбал :D
Цел поручек се смеам :D :D

Сите деструктивци бараме да играме....ееееј на времето сите плачевме за напаѓачи да бидиме, само Rosemberg остана достоен (стилот како на Керол му бил :pos:) значи појма немаш од фудбал :D
Цел поручек се смеам :D :D

Па ко Керол му е....дрво не видено.....стап....10 гола во 2 сезони ќе даде. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom