21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
НАСА со свое видео за денот после фамозниот 21 Декември.
Лажат бе лажат све, што мислиш зашто НАСА би се замарала со праење на вакво видео, па уште и веб страна напраиле, нејќат јавноста да паничи, сакаат да не убедат дека ништо нема да се деси, а они за тоа време се евакуираат, а тој Дон Јеменс е ИЛУМИНАТИ лаже штом ќе зине, не им верувајте на овие империјалисти, крајот на светот доаѓа во петок!!!!!!!!!!!!!!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.796
Поени од реакции
22.849
Уште само 6 дена до крајот на светот , го чекав овој ден мноогу одамна и ке се увериме дека ништо нема да се случи , пак ке си пишаме тука на форумот и ке се смееме што се имаме напишано на оваа тема..

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
National Geographic поплави со емисииве посебно викендов со оние што се припремаат да го преживеат doomsday....Божееее, какви ликови ееееј....
Неќам да преживеам и да останам со нив да живеам, жими све...

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
National Geographic поплави со емисииве посебно викендов со оние што се припремаат да го преживеат doomsday....Божееее, какви ликови ееееј....
Неќам да преживеам и да останам со нив да живеам, жими све...
Паметам дека имаше еден случај со тип кој се спремал 10 години.
Храна,пушки,бензин и триста тракатанци подготвено.:facepalm:
Секакви фрикови има.
A и јас искрено не очекував вакви испади од National Geographic.Патетики .

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
А многу ме интересира што ќе напраат тие ликови после 21ви? Треба да се самоубијат. Иначе одамна уште коа се расчу oва за 2012, памтам налетав на една страна која продаваше цели бункери, и други работи за судниот ден, хахаха гарант добар бизнис напраиле :)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
А можно ли е самата пропаганда за крај на светот или нов почеток е и самата промена што ке биде 21.12.2012. Да си раскажуваме и да си мислиме дека некоја невидлива енергија поминала низ нас и сега сме на повисоко ниво, и се ке биде подобро, оптимистички расположени. Зашто како што ми кажа една многу паметна девојка “Мора да си направиш приказна од живот“ иначе што, све би било празно и беззначајно. :)
Ne postoi datum za podignuvanje na svesta, toa e licna odluka. Iako globalno e stvoren 21.12.2012 kako naj povolen den za ovaa rabota, nekoj ke ja podignat svesta nekoj ne. Toa nema da se slucuva vo minuta ili den, nedela promenite doprava posle toj datum ke se manifestiraat. Nevidlivi energii postojat nasekade okolu nas no nie sme slepi za da znaeme koja i kako da ja primime. So podiganje na svesta ke mozeme mnogu poveke i od toa. (Tesla ona sto go otkril so podiganje na negovata svest ili sostojba na trans.) Prvo morame da sfatime deka treba da se nasteluvame na povisoki vibracii, znaci treba da napravime drasticni promeni vo samite sebe. Sto pogolema komunikacija so vnatresnoto telo ili so povisokoto JAS, iako zvuci glupo za mnogumina no sepak e realno da se komunicira so samiot sebesi, samo taka ke spoznaes vistinski i ke znaes na sto da rabotis.(Potrudete se da go slusate glasot odvnatre)
I za kraj ke me sfatat samo onie sto probale Extazi MDM... Toa e onaa visoka frekfencija i vistinska ljubov sto ja osekjas prema site podednakvo. No ni slucajno nemojte da konzumirate, toa nivo se postignuva so rabota na sebe po priroden pat i traee zasekogas

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Дечки се ближи денот. Јас.............................се плашам :unsure:

:icon_lol:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ne postoi datum za podignuvanje na svesta, toa e licna odluka. Iako globalno e stvoren 21.12.2012 kako naj povolen den za ovaa rabota, nekoj ke ja podignat svesta nekoj ne. Toa nema da se slucuva vo minuta ili den, nedela promenite doprava posle toj datum ke se manifestiraat. Nevidlivi energii postojat nasekade okolu nas no nie sme slepi za da znaeme koja i kako da ja primime. So podiganje na svesta ke mozeme mnogu poveke i od toa. (Tesla ona sto go otkril so podiganje na negovata svest ili sostojba na trans.) Prvo morame da sfatime deka treba da se nasteluvame na povisoki vibracii, znaci treba da napravime drasticni promeni vo samite sebe. Sto pogolema komunikacija so vnatresnoto telo ili so povisokoto JAS, iako zvuci glupo za mnogumina no sepak e realno da se komunicira so samiot sebesi, samo taka ke spoznaes vistinski i ke znaes na sto da rabotis.(Potrudete se da go slusate glasot odvnatre)
I za kraj ke me sfatat samo onie sto probale Extazi MDM... Toa e onaa visoka frekfencija i vistinska ljubov sto ja osekjas prema site podednakvo. No ni slucajno nemojte da konzumirate, toa nivo se postignuva so rabota na sebe po priroden pat i traee zasekogas
Батка ја вакви размислувања и толкувања и за суштината на животот имав пред 10-12 години. У тоа време многу ми се правеше муабет на вакви и слични теми, мислев дека со комуникација ке си склопам некој си одговор. Ти си паметен дечко според постовите што ти ги прочитав овие последни 2-3 страни.
Не ти треба супстанција МДМ или ЛЦД или Ayahuasca за да сватиш кој си што си кај си, него ти треба истражување, што се вика крв да мочаш за да добиеш одговор на некое лично прашање. Прво треба да се најдеш себе си па после да истражуваш пошироко.
Најверојатно ти е јасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom