- Член од
- 15 октомври 2009
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 291
како најде баш со 90 коња, тоа е ептен слабо нешто. . . . најмалку 110 гледамКупи си Голф 4ка, 1.9 тди 90 којна. Најискрено.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како најде баш со 90 коња, тоа е ептен слабо нешто. . . . најмалку 110 гледамКупи си Голф 4ка, 1.9 тди 90 којна. Најискрено.![]()
На тебе ти е смешно, јас сам мртов сериозен.како најде баш со 90 коња, тоа е ептен слабо нешто. . . . најмалку 110 гледамD
На тебе ти е смешно, јас сам мртов сериозен.
Не си одржувал бмв, не знаеш каков еж си тураш у гаќите, плус се залетуваш за бош вп44 пумпа, или тдс дизајниран 88/90та.... А да не говореме за другите работи... мрзе ме..
Голф 4 90 којна ти е обична бош пумпа, обична турбина без променлива геометрија и регулационен вентил.. Нема шо да се расипе у него..
Епа земи а3, бора, а4, пасат, леонот од тоа годиште ... се тоа го носи истиот моторимаме голф 2 од 91 дома, зарем уште едно такво нешто да зимам ? нејќам пак голф, цел живот сум на голф![]()
еми размислуваш како голфаџија, однесуваш се како голфаџија, само ти фале понов голф.имаме голф 2 од 91 дома, зарем уште едно такво нешто да зимам ? нејќам пак голф, цел живот сум на голф![]()
bmw ми е по луксузно, сакам малку на луксузност да одам.... нели клуч од бмв , го отклучува срцето на секоја женскаеми размислуваш како голфаџија, однесуваш се како голфаџија, само ти фале понов голф.![]()
нели клуч од бмв , го отклучува срцето на секоја женска![]()
![]()
Не си одржувал кола, не знаеш колко да си пуштеш нозите... па се филмаш со луксузни бмвиња, шлајфове, дрифтове, и други слични тинејџерски глупости... Него јас не знам зашо ти одговарам.bmw ми е по луксузно, сакам малку на луксузност да одам.... нели клуч од бмв , го отклучува срцето на секоја женска![]()
![]()
хаха, малку и се шалам... нема врска тоа, шлајф со кола неам правено, не ми прави ќејф, и не планирам да правам, тоа е премногу селјачко, или да возам со гласна музика и отворени прозорци. . . . едноставно си сакам бмв, многу ми се допаѓа изгледот, затоа распрашав што повеќе би ми посоветувале 320 или 525. . . инаку за женски, влегуваат и во голфот 2ка, битен е петелот знам. . . Татко ми е секогаш тука да ми помага, знае да одржава возила, ми дава совети, ама сакав сепак и од вас да слушнам мислење... како и да е, бмв може има поскапи делови, ама е бмв и не се расипува, се е тоа потрошен материјал, баш ми е гајле ако платам за дефектот 200 или 400 евра, сепак ќејфот се плаќа, еднаш се живее...Не си одржувал кола, не знаеш колко да си пуштеш нозите... па се филмаш со луксузни бмвиња, шлајфове, дрифтове, и други слични тинејџерски глупости... Него јас не знам зашо ти одговарам.
А за кључо, излажале те.. Отклучува нешто друго, а срце на права женска сигурно не.. Млад си, ќе разбереш некојпат.![]()
хаха, малку и се шалам... нема врска тоа, шлајф со кола неам правено, не ми прави ќејф, и не планирам да правам, тоа е премногу селјачко, или да возам со гласна музика и отворени прозорци. . . . едноставно си сакам бмв, многу ми се допаѓа изгледот, затоа распрашав што повеќе би ми посоветувале 320 или 525. . . инаку за женски, влегуваат и во голфот 2ка, битен е петелот знам. . . Татко ми е секогаш тука да ми помага, знае да одржава возила, ми дава совети, ама сакав сепак и од вас да слушнам мислење... како и да е, бмв може има поскапи делови, ама е бмв и не се расипува, се е тоа потрошен материјал, баш ми е гајле ако платам за дефектот 200 или 400 евра, сепак ќејфот се плаќа, еднаш се живее...
Zavisi kakov kvar,ako e nesto polesno ke projdeš eftino,ako rikne nesto okolu motorot,menjačot ili sistemot za nafta si nabebal. Majstori sto gi razbiraat bmvinjata skoro i da nema,za poseriozen kvar ke treba u grčka ili u srbija da go nosiš. Edno prijatelče imaše 330d,šestak,toj ti e najdobar motor na bmw (so 4 cilindra bmw ne znaat da napravat mašina jbgхаха, малку и се шалам... нема врска тоа, шлајф со кола неам правено, не ми прави ќејф, и не планирам да правам, тоа е премногу селјачко, или да возам со гласна музика и отворени прозорци. . . . едноставно си сакам бмв, многу ми се допаѓа изгледот, затоа распрашав што повеќе би ми посоветувале 320 или 525. . . инаку за женски, влегуваат и во голфот 2ка, битен е петелот знам. . . Татко ми е секогаш тука да ми помага, знае да одржава возила, ми дава совети, ама сакав сепак и од вас да слушнам мислење... како и да е, бмв може има поскапи делови, ама е бмв и не се расипува, се е тоа потрошен материјал, баш ми е гајле ако платам за дефектот 200 или 400 евра, сепак ќејфот се плаќа, еднаш се живее...
Каде да најдам нов ретровизор за Пежо 206?