Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е најглупата реченица што сум читал целиот мој живот............

Мислиш најглупав пост? ... не оти стварно е глупав пост,туку те боли затоа што самиот знаеш за што зборам,постот ти ја руши целата романтика,не ви држат многу вода епитети храбри,чесни,идеалисти,силни,паметни...

Институциите работеа многу добро за време на прославата на 100 годишнината , немаше ниеден сериозен инцидент.
Кај се сега да ги најдат хулиганите со маски и без маски кои напаѓаат, старции и девојки, албанци и турци , дење и ноќе , по булевари и автобуси.

Се ова што се случува не е случајно , барем според мене.

Сега освен Скопје , некој се обиде да го вмеша и Тетово во оваа игра , се собраа во Скопје и ги провоцираа и тетовчани.
Имаше некој инцидент за време на прославата во Тетово ? НЕЕЕ.

Е зошто македонците од Тетово го сторија тоа што го сторија во Скопје ?

Нормално , да се прошири огнот што повеќе.

А оние кои глумат духовити заебанти и што се исмеваат на бројката од 300 насилници , во ниедна вест не е речено дека 300 лица се качени на автобус , туку околу 300 лица се пуштиле кон автобусот , некои пееле против албанците , други удирале по автобусот , трети се качиле во него.

немало инциденти? аууууууу, да не сакаше да кажеш непријавени инциденти? имаше но кај да пријавам јас инцидент поминување на црвено во полна брзина, а јас на пешачки? ќе ме згазеа тоа говедата. 5 коли (ни таблици не успеав да им запамтам), по тројца надвор од колата со знамињата во рака. тоа е само еден инцидент кој не е пријавен.

Институциите работеа многу добро за време на прославата на 100 годишнината , немаше ниеден сериозен инцидент.
Кај се сега да ги најдат хулиганите со маски и без маски кои напаѓаат, старции и девојки, албанци и турци , дење и ноќе , по булевари и автобуси.

Сега освен Скопје , некој се обиде да го вмеша и Тетово во оваа игра , се собраа во Скопје и ги провоцираа и тетовчани.

А оние кои глумат духовити заебанти и што се исмеваат на бројката од 300 насилници , во ниедна вест не е речено дека 300 лица се качени на автобус , туку околу 300 лица се пуштиле кон автобусот , некои пееле против албанците , други удирале по автобусот , трети се качиле во него.
:pos::pos::pos:Пак изигравате жртви а?сироти вие.

не е вистина
МОНТИРАН СЛУЧАЈ Е
остави што кажуваат медиумите

Дардан до кога ви е во план да глумите вечни жртви?
Знаеш се што е на вашата агенда е бело како ден,си имаме ние емпириски докази од вас,доста долго живееме заедно,јасни се вашите ставови,цели,а и вашата пропаганда.

Те замолувам не ни продавај демагогии на форумов пошто само будала би ти поверувала.

Кога ќе ги приведат тие што демолираа продавници во Гостивар, или тие што рушеа автобуски станици низ Скопје, тогаш ќе ги најдат и навивачите. А во меѓувреме, ти можеш на нив да им се фатиш за хулиганот.

Знаеш се што е на вашата агенда е бело како ден,си имаме ние емпириски докази од вас,доста долго живееме заедно,јасни се вашите ставови,цели,а и вашата пропаганда.

Те замолувам не ни продавај демагогии на форумов пошто само будала би ти поверувала.

Би сакал да ги видам тие докази..............
--- надополнето: 11 декември 2012 во 10:15 ---

Држава која за воени цели годишно троши ТРИЛИОНИ долари, а велиш ги подржува албанците за пари( народ од 5-6 милиони)...........
Треба да работиш со логиката малку, имаш реален застој.......

Митови и предрасуди, исто како србите,................

Што сакаш да ми кажеш со ова дека не ве подржуваат? Што мислиш албанската мафија не е поврзана со Америка?

Тогаш зошто во 2001 дојдоа од Америка луѓе за да ве вадат од тука.. Што мислиш толку ние не сме способни група мајмуни да истераме од планините?

Зошто се заканија дека ќе го срамнат цел Белград до темел ако Србија продолжи со акциите против Косоварите..

Дај жити се не ми се вади и правдај оправдувајќи дека нема сила позади вас.. Да не беше така вие одамна ќе бевте иселени од тука.. 1 место немаше да имате во парлементот..

Јохан зошто го мислиш го направи тоа што го направи? Му се смачи од наредбите иди,враќај се,тие пукаат ти ќутиш како муле.. Како што го направи тој човек ќе го направат и многу други.. Затоа не се чепкајте со работи кои не сте свесни како можат да завршат.. Премногу крв има паднато за оваа земја и ќе падне пак ако треба само за да се истераат неправдите од неа..

Што сакаш да ми кажеш со ова дека не ве подржуваат? Што мислиш албанската мафија не е поврзана со Америка?

Тогаш зошто во 2001 дојдоа од Америка луѓе за да ве вадат од тука.. Што мислиш толку ние не сме способни група мајмуни да истераме од планините?

Зошто се заканија дека ќе го срамнат цел Белград до темел ако Србија продолжи со акциите против Косоварите..

Дај жити се не ми се вади и правдај оправдувајќи дека нема сила позади вас.. Да не беше така вие одамна ќе бевте иселени од тука.. 1 место немаше да имате во парлементот..

Јохан зошто го мислиш го направи тоа што го направи? Му се смачи од наредбите иди,враќај се,тие пукаат ти ќутиш како муле.. Како што го направи тој човек ќе го направат и многу други.. Затоа не се чепкајте со работи кои не сте свесни како можат да завршат.. Премногу крв има паднато за оваа земја и ќе падне пак ако треба само за да се истераат неправдите од неа..

А бе зошто сте запнале со албанска мафија, стврано не сте веќе рационални.......

Во 2001 не требаше американците да не извадат, туку требаше армијата да влезе, и после требаше да гледаме огномети од НАТО машинеријата, е вие испаднавте кукавици и тоа е тоа.......

Акција????? па секако акција ти изгледа етничко чистење, геноцид, но зошто се чудам?србин си е србин каде и да живее......

Кажи ти која држава во балканот немало сила позади кога се ослободила од турците, кога се борела против германците????? Вие сте се бореле некогаш?????вооопшто???

За среќа не успеа етничкото чистење што го вршеа србите, вие не знам каде бевте тогаш.......
за жал успеа до некаде, затоа има милиони албанци во Турција...........но за се има крај изгледа, навистина сме пателе 500год турско, 100 српско, но правдината доаѓа............секогаш.......

Јохан и пријалите се кукавици, од неможност и кукавичлук да се бора против ОНА, убиваа цивили, но пак има правдина, светот знае кои се военикриминални нации.......за среќа има судови и затвори за тоа...........

институциите се изненадени од лошите постапки на граѓаните - грабежи,престрелки,убиства,напади меѓу групи,силувања се во пораст,а ретко кое злодело се решило на вистински начин

--- надополнето: 11 декември 2012 во 10:15 ---

Smilkovsko ezero,Brioni,tepanite deca vo avtobusi,vasiot plan za otcepuvanje del od Makedonija vo 2001,sirenje nacionalizam za praznikot sega uste nesto?

Smilkovsko ezero,Brioni,tepanite deca vo avtobusi,vasiot plan za otcepuvanje del od Makedonija vo 2001,sirenje nacionalizam za praznikot sega uste nesto?

Тоа ништо не му може, се додека има добар подрум за алиби.

Не престануваат притисоците врз албанското семејство во Велес

8 членото семејство Ахмеди во Велес се жалат дека не престанува притисокот и заканите врз нив.
Нивните први соседи секојдневно ги пцујат и им се закануваат на сопружниците и нивните деца.

Зоран Спирка и Крсте Брзаков велат дека ќе не убијат , ќе не колат , албанците не ни требаат тука.

Секој ден ни ја пцујат мајката албанска , Смрт за ш*птари , Гасна Комора , каде се тука законите.
Еднаш еден полицаец албанец му рече да не ја пцуе албанската крв пошто и јас сум албанец , но тој му врати на полицаецот со ШТО МЕ БОЛИ.

Од полицијата ми велат дека ништо не е фрлано во дворот ни бомба ни ништо , ако фрлат нешто тогаш ќе видиме. Според Мусли Адеми , тие луѓе имаат подршка од државата.

Одам во полиција ми велат обрати се во суд , кога одам таму ми велат обрати се кај полицијата..

Еднаш додека не бев јас дома , дошле во обид да го нападнат моето семејство , еден од децата ги сликал соседите:

Momenti-i-sulmit-fotografuar-nga-mobili.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom