Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Влегло хулиганче со маска во терен да се пресмета со играч , спречен во намерата....
Под итно:
-Да заседава советот за безбедност при ООН по повод овој најтежок инцидент во историјата на мак.народ и најстрого да се казни сторителот за да послужи како пример за целата нација бидејќи правење гомнарии по стадиони и по улица е привилегија и загарантирано право исклучиво на албанското малцинство

Балисти,нема потреба од исценирани вести ниту пак од навреди.Така само ја покажувате својата немоќ и ја потврдувате тезата дека плачете по подруми.Опрајте се малце,не ве личи такви лигави тука да трошите простор на форумов а и гарант шминката ви се има размачкано.
Како милувате можете да вртите,какви се не приказни измислени можете да постирате тука,можете да навредувате до бесконечноста и назад-останува фактот дека Македонецот никогаш не масакрирал невини Албанчиња на Рамазан.А вие уште тоа и го браневте,онака,колективно излеговте и викавте смрт за каури,веевте џихадски знамиња.Тоа ќе ви биде дамка која ќе ве прати низ целата историја и која се надевам дека ниеден Македонец нема да ја избрише од главата.Одамна сте прочитана бајка,останува само Македонците да се разбудат(се надевам што поскоро).И не заборавајте дека историјата се повторува,кругот се врти,можеби не за 10,не за 50,можеби за 100 години ќе ви стигне сметката-а таа е прилично мрсна,ептен се огрешивте,добивте крилја.Вие сте доказ дека демократијата не е пожелен луксуз за секого.

Abe puno Dardan-ia.....Kako ne vi se smaci do sega....drzite predavanja kao miren narod ...ko Budisti da ste ....
Ne sum siguren ama mislam deka i dvajcata zieveete nadvor od MK i ne gi znaete vasite tuka....Ne sme i nie nekoi cvekinja za mirisanje ama vie ja preteravte....Ste se prasale li zosto drugite nacionalnosti ziveeat najnromanlo....Gazite po identied....Palite znaminja....tepate deca....i op sozivot sakame...samite znaete deka vojnata ne vi donese toa sto go sakate.... Go potpisavme gomnarskiot ramkoven dogovor pod nadvoresen pritisok....Dobro znaete deka nemavte nikakvi sansi da pobedite (White Flag as reminder)..... e sega koa nacija albanska(ne site) ovie od kosovo poveke (Da da so mala bukva.... seuste ne ste drzava)... se dodeka Incestot i Poligamijata gi sproveduvate tesko deka ke evoluriate.....Ponazad ima eden link od City-forum.....koj e eden od najgolemite forumi za gradovi i lugeto sto ziveat vo niv....ne ste bas mnogu pofaleni again kako licnosti
Realsnosta nemozes da ja izmenis
..

Би сакал да знам дали навистина не верувате тоа што се случи во Велес, или само се правите наудрени????

Би сакал да знам дали навистина не верувате тоа што се случи во Велес, или само се правите наудрени????
Што се случило у Велес?Незнам ја у подрум бев...

Тоа е вашиот проблем, вие во форумов само лечите фрустрации, не сте рационални.....
Овде се гледаат само вашите симтоми на вашата наследувачка психичка болест, албанофобија.........
Вие не сте овде затоа што сакате да го кажете вашето мислење, вие немате ваше мислење, имате само колективно мислење, тоа е дека некој од надвор е крив, за се недобро кај вас некој друг е крив, за жал, за неправда на историјата ние останавме дежурни виновници кај вас.............

Па денеска гледаме очајнички како сакате да бидете како нас, само што вие сакате да глумите жртви (што не сте) за да и се допаѓате некому, ни самите не знаете кому, но сепак не верувам дека луѓето не се толку глупи за да не разберат дека правите една смрдена политика која личи на детска игра.........
И да, во таа политика свесно или несвесно секој македонец е влезен.................

ПС: секогаш исклучоци

Тоа е вашиот проблем, вие во форумов само лечите фрустрации, не сте рационални.....
Овде се гледаат само вашите симтоми на вашата наследувачка психичка болест, албанофобија.........
Вие не сте овде затоа што сакате да го кажете вашето мислење, вие немате ваше мислење, имате само колективно мислење, тоа е дека некој од надвор е крив, за се недобро кај вас некој друг е крив, за жал, за неправда на историјата ние останавме дежурни виновници кај вас.............

Па денеска гледаме очајнички како сакате да бидете како нас, само што вие сакате да глумите жртви (што не сте) за да и се допаѓате некому, ни самите не знаете кому, но сепак не верувам дека луѓето не се толку глупи за да не разберат дека правите една смрдена политика која личи на детска игра.........
И да, во таа политика свесно или несвесно секој македонец е влезен.................

ПС: секогаш исклучоци
Чка?
п.с. А?

Не престануваат притисоците врз албанското семејство во Велес

8 членото семејство Ахмеди во Велес се жалат дека не престанува притисокот и заканите врз нив.
Нивните први соседи секојдневно ги пцујат и им се закануваат на сопружниците и нивните деца.

Зоран Спирка и Крсте Брзаков велат дека ќе не убијат , ќе не колат , албанците не ни требаат тука.

Секој ден ни ја пцујат мајката албанска , Смрт за ш*птари , Гасна Комора , каде се тука законите.
Еднаш еден полицаец албанец му рече да не ја пцуе албанската крв пошто и јас сум албанец , но тој му врати на полицаецот со ШТО МЕ БОЛИ.

Од полицијата ми велат дека ништо не е фрлано во дворот ни бомба ни ништо , ако фрлат нешто тогаш ќе видиме. Според Мусли Адеми , тие луѓе имаат подршка од државата.

Одам во полиција ми велат обрати се во суд , кога одам таму ми велат обрати се кај полицијата..

Еднаш додека не бев јас дома , дошле во обид да го нападнат моето семејство , еден од децата ги сликал соседите:

Momenti-i-sulmit-fotografuar-nga-mobili.jpg

ааааааааааа тој? аааааа па ја не знам.......ја сум чул,ама не знам не сум видел ништо

Tvojot omillen zbor momce .....Dokaz ?

ЈАСНО И ГЛАСНО ЌЕ КАЖАМ!!!Дај боже да е вистина,и сите треба да почнеме така.Кај ќе начекаш аљбанец пцуј викај фрлај по нив.Како они нас, ние на нив дупло.

И ти ме изнасмеа, САМИ сте се бореле, па зашто немавте независна држава тогаш, зошто останавте српска к.чка, зошто останавте српска јужна бановина??????

Не се сложувам со тебе, има колку сакаш балисти, од Куманово до Струга......ние сме балисти, сте убиле, сте протерале, сте малтретирале, но уште сме овде.........и ќе бидеме засекогаш........кога ќе биде потребно пак ќе станеме балисти........

Ние сме фактор, србите не убија колку што не убија, но веќе е крај, последниот пат гледаа огномети.......
А вие палевте американска амбасада, се гледа дека уште сте к.чка на србите.......
Дај бе прекинете со тоа, сите истото па истото сите го пишувате, трпевме навреди ама веќе е крај, убија многу наши ама веќе е крај. Дај доста со тој крајот. Кој ве лаже така жити се? Сите истото крајот па крајот. Уште ништо не сте виделе вие. Ни крај ни бакрач.

Па денеска гледаме очајнички како сакате да бидете како на
Преиспитај си го постот и запрашај се колку си рационален.Јас пак мислам дека вие сакате да бидете како Србите,цигарџиите на Битпазар цел ден трештат српски турбофолк:ROFLMAO: Знам дека нема да поверуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom