- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Pull the trigger.
Kill the bitch.
Chucky beat me to it.Кога продужуе серијава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chucky beat me to it.Кога продужуе серијава?
Излези малце надвор, социјален живот, не влагај премногу во серииве, ти кажувам од искуствоkoj ke ceka do fevruari u pm,so ubav mi bese ponedelnik,onaka od rabota uz kur mi e se ,doagam doma spustam i walking dead i homeland,sea ovie u fevruari ovie za nekoja nedela ke zavrsat i ke nema so da se prai,picku mater sakam vecno da traat
Можеш да гледаш Breaking Bad, House... Јаки серии се.
Излези малце надвор, социјален живот, не влагај премногу во серииве, ти кажувам од искуствоМожеш да гледаш Breaking Bad, House... Јаки серии се.
![]()
Breaking Bad и социјален живот? Од кога тоа бе?![]()

Очекував Андреа да ја спука на Мишон, ненормална е да и ебам тоа курвата, како може да ја предаде Мишон, таа и го спаси животот после фармата.
Сите ја нејќеме, а и ич не е убава да си знае!
Денес ја изгледав.Очекував Андреа да ја спука на Мишон, ненормална е да и ебам тоа курвата, како може да ја предаде Мишон, таа и го спаси животот после фармата.
Сите ја нејќеме, а и ич не е убава да си знае!
Инаку не ми се допадна пукањето, беше меех, пребрзо менавање на сцени и не се знаеше кој како и шо. Но, генерално добра епизода и мидсизон финале, драго ми е Глен и Меги што преживеаа, заедно со Дерил омилени ликови.
Него, не видов никој да спомне Карл колку бедес е станат, а и остај тоа и паметно размислува.