Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, по катастрофата од играње денес на Интер(немаше да тепаат да не беше автоголот на Палермо), а денес, петарда на Наполи, не очекувам Интер да тепа, во најдобар случај нерешно да извадат. Веќе 3 натпревар по ред со катастрофално играње ...

По натпреварот со Јуве, веќе ништо не играат...

;)

fearless, другар, не ми се верува што си направил...
Прво.
Кога играм уплати над 10 000 обично ги следам тимовите 2-3 недели, како е со играчи, поврдени, суспендирани, расположение во тимот, замени...
Кардиф го чекав да игра со 5 вратени играчи од повреди, многу битни, а кај Шефилд немаше 2-3-ца. Кардиф имаат скор од 10-0-0 дома, и секогаш имаат фантастичен коефициент, над 1.6 е.

Овие ПСЖ се смешни, исто како и Сити што беа тие неколку сезони дур да се уходаат.
Искрено, првата грешка ти е што си решил да играш таков тим, ги гледав на 2 пати досега дома, и ако не се случи продукција на некој трик на Ибрахимовиќ, Менез сигурно нема да намести гол. Многу лош избор на тим си направил.
Второ, сингл, многу ретко се игра 2-ка(Јас на голема среќа фатив 2-ка на Ливерпул-Јунајтед).
Секогаш барај тим кој игра дома, верувај ми дека е огромна предност.
Доколку сакаш да играш пак со поголема уплата(Сампдорија си требал дефинитивно) контактирај ме по ПП, па ке размениме мислења.

Пријателе ајде вака ќе објаснам... стануваш у саб сабајле и прва утакмица е Челзи... немаат победено више месец и пол, имаат нов тренер... ги играм X2 и ме убива... Правам поправно... Арсенал слави 126 годишнина, игра на домашен терен горам, стигнува 18-00 часот и правам анализа.... Шалке,Челзи,Ман Ситу,Arsenal, Qpr i wba (ovie bea pretovareni i se ocekuvase 1) , do vecer ostanuvaat Mancester, Juventus, Real (isklucivo ke ja igrav gg3+) baern i Psg.... mancester nikako da kiksnat, vodat mng na tabela, a sve gi ocekuvam na kiks i mi bea sumjivi, Juventus gradsko derbi so torino, a igra tezok natprevar so sahtor, real beshe kasno od 10 taka da ne ja gledav mng mng, baern znaev deka ke bide tvrda utakmica i neznaev sto da ja igram i ostanaa PSG... so full sostav iskacaat, 3jca u napad, igraat so nica... voedno lion pobedi i se odlepi na 5 boda... i si rekov toa e toa... ideme na PSG!!!

inaku vcera vecerta imav tiket na nba so 2000 na noa +10.5, miami da pobedi so -6.5, hjuston so hend i oklahoma ja igrav poveke od 100.5 poeni... vkipno za 26 000.... Okla trebase da dade 17 poeni vo 4/4 za da fatam, a site prethodni cet i bea 27+. i fino lepo oni si dadoa 16 t.e vkupno 100!!!

Denes.

anzi i marsej gi prespav taka da pocnav od 15-00... i eve sto se desi

67s0ls.png

Inter lani ja imav 1, mi ja dade 4-4 ke si puknev... palermo imaat samo 2 gola postignati vo gosti, taka da mislev ke bide otvorena utakmica i ke ja bidne 2-0, 2-1, 3-0, osobeno posto minatoto kolo vo italija beshe mrtvo... i site gi dade gg3+ osven neli onaa sto ja igrav...

inaku vo italija site favoriti gi dade, milan,juve,napoli,roma,lazio,inter, ostanaa uste fiorenitna so 1.45... isto taka nemase nitu eden X vo italija celo kolo... ali praten od tolku losata nesreka nemozev da stavam poveke od 2000, tie gi staiv cisto da ne mi bide krivo ako ja dade!!!

Pozdrav!

За денеска понеделничи :love:

Њукасл 1
Севилја 1
АЕК 1

Valladolid x2
Missing players:
Piotr Trochowski
Alvaro Negredo
Manu del Moral
Federico Fazio
Emir Spahic
Ivan Rakitic
Antonio Luna

Wigan x2
Missing players:
Yohan Cabaye
Hatem Ben Arfa
Haris Vuckic
Steven Taylor
Ryan Taylor
Dan Gosling
James Perch
Gabriel Obertan
Shola Ameobi

Sevilla - Valladolid X
--- надополнето: 3 декември 2012 во 12:19 ---
Како беше страната за суспензии за повреди на поголемите тимови footy.. нешто така?

што се деси со Lakers ноќеска :facepalm: а јас убаво си гледам 10 коефициент на нет за Њу Орлеанс да тепа, па стави си пола евро или евро шо имаш да изгубиш :facepalm:

Ајде коцкари :)) кажете ми инфо ако знаете зошто пајџа онолку многу коеф. за Амкар(Русија) ?

Одиме за денес на 50 денарчиња да се прати нешто
омониа1
аалборг1
аек1
реџина х
дордехт 1
белинзона 1
демиспор 1
ерциуеспор 1

Искрено, по катастрофата од играње денес на Интер(немаше да тепаат да не беше автоголот на Палермо), а денес, петарда на Наполи, не очекувам Интер да тепа, во најдобар случај нерешно да извадат. Веќе 3 натпревар по ред со катастрофално играње ...

По натпреварот со Јуве, веќе ништо не играат...
Toчно ама дали ти текнува како ја почнаа победничката серија на почеток на сезона? Две-три килави победи до никаква игра и после ги растртија и Милан и Јуве, па сега последниве 3 кола имаат стагнација во формата... Така да јас мислам дека од Палермо пак ќе тргне возот, Интер оваа сезона игра многу подобро против потешки противници отколку против полесни. :)

AEK - Giannina
Последни 9 меѓусебни дуели колку што видов сите им се 2+ а повеќето и 3+ .
Во Спорт Лајф за 2+ е 1.55 што според мене не се пропушта ваква квота .
Ја изиграв сингл , па со господ напред
Временските услови во ваков период и те како се потребни да се на нормално ниво па така во Атина моментално е 18 степени , значи идеални услови без дожд .

шо е работата на алборг шо расти коефициентот барав не најдов на нет нешто(n)

AEK - Giannina
Временските услови во ваков период и те како се потребни да се на нормално ниво па така во Атина моментално е 18 степени , значи идеални услови без дожд .[/qu
AEK - Giannina
Временските услови во ваков период и те како се потребни да се на нормално ниво па така во Атина моментално е 18 степени , значи идеални услови без дожд .
grcite sekogas gi igram 3+ golovi ... pecena e AEK za 3+ i golem koeficient i davat
--- надополнето: 3 декември 2012 во 17:12 ---
Ти ебам глупаците дански ..јас ги пишам т2<29.5 и тие ќе се распукаат од голови .. 36-42 заврши :mad::tapp::tapp:
cc jas pa ja vidov deka si igral da dadat sonderiske nad 30 gola i gledam rezultati i si vikam imase edno tipce na forum si ja fatil sonderiske ona da ti bila pod 30 gola nece sreca postenog coveka :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom