Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Последната ја одиграв во живо, тие што се draw no bet за да го намалам ризикот :)
bet.PNG

Да ти го ебам аек ејјјј пелан да промашиш алоооо!!!!!

Интересен баскет денес има
Монтепаски - Авелино (+6.5) 1 хен.полувреме 1.90
Денвер - Торонто (+5.5) 1хен.полувреме 1.90
Шарлот - Портланд Тим1 -96.5поена 1.90

Ајде магијо на темава, имам едно гигантско ливче со НБА и фудбал, а од фудбалов ги имам Севиља 3+, Њукасл 3+ и Реџина - Кротоне 1X, да падне гол т.е. Реџина да израмни или победи :P

Ајде еден тип да ви кажам за следната недела ..Виган - КПР 2 3.00+ коеф . Прва причина мора кога тогаш да победи КПР посебно сега кога има противник со слаба одбрана , втора причина еден од најстандардните дефанзивци денес доби црвен картон Фигуероа значи нема да игра против КПР, плус Реднап мора да направи револуција во овој тим тоа ќе биде од следното коло .

Интересен баскет денес има
Монтепаски - Авелино (+6.5) 1 хен.полувреме 1.90 41-36 :facepalm:
Денвер - Торонто (+5.5) 1хен.полувреме 1.90
Шарлот - Портланд Тим1 -96.5поена 1.90

А 3та четвртина 17 разлика ја добија . Ама ај ќе им простам , само 2 пат ме заебуваат од над 12 пати шо сум ги играл.

Замена : Golden State - Orlando Tим1 >101.5поена
п.с Шарлот -97.5 граница всушност

Ајде магијо на темава, имам едно гигантско ливче со НБА и фудбал, а од фудбалов ги имам Севиља 3+, Њукасл 3+ и Реџина - Кротоне 1X, да падне гол т.е. Реџина да израмни или победи :P
ненене само да израмни оти уште таја ја чекам х ми е :)

ненене само да израмни оти уште таја ја чекам х ми е :)
Пенал за Реџина другар.... ииииии гол
--- надополнето: 3 декември 2012 во 22:36 ---
како што се докажа и сега а и многу пати наназад низ темава, магијата работи па вие инаетете се :)

Ајде еден тип да ви кажам за следната недела ..Виган - КПР 2 3.00+ коеф . Прва причина мора кога тогаш да победи КПР посебно сега кога има противник со слаба одбрана , втора причина еден од најстандардните дефанзивци денес доби црвен картон Фигуероа значи нема да игра против КПР, плус Реднап мора да направи револуција во овој тим тоа ќе биде од следното коло .

Луѓе отидоа банкрот бркајки го QPR.

Браво Орле.... ваљда си истиот од бда...

Вака да ве прашам, имав едно ливче 4 двознаци ГГ1/ГГ2, што прават 16 комбинации. 3 погодив од нив, а едната беше одложена. Како ќе ми се смета добивката, како 16 комбинации ќе се рачунаат, или како 8комбинации без таа одложената?

Вака да ве прашам, имав едно ливче 4 двознаци ГГ1/ГГ2, што прават 16 комбинации. 3 погодив од нив, а едната беше одложена. Како ќе ми се смета добивката, како 16 комбинации ќе се рачунаат, или како 8комбинации без таа одложената?
Веројатно како 16 комбинации со одложената како коеф 1 .
--- надополнето: 3 декември 2012 во 22:44 ---
Луѓе отидоа банкрот бркајки го QPR.

Браво Орле.... ваљда си истиот од бда...
Ете шанса да си ги повратат парите сега :D

AEK - Giannina
Последни 9 меѓусебни дуели колку што видов сите им се 2+ а повеќето и 3+ .
Во Спорт Лајф за 2+ е 1.55 што според мене не се пропушта ваква квота .
Ја изиграв сингл , па со господ напред
Временските услови во ваков период и те како се потребни да се на нормално ниво па така во Атина моментално е 18 степени , значи идеални услови без дожд .
vide druze 3+ ispadna 2.40 koeficient imase vo horizont oblozuvalnici :свиркам::свиркам::rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom