Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти смета игнорирај ме ;)
п.с Или уште подобро место да ме гледаш барај нов тренер за шелзи ;)

Celta Vigo - Levante ---1x (1.25)
Mallorca - Zaragoza --- 1 (2.00)
Elche - Villarreal --- 1 (2.15)
Fiorentina - Sampdoria --- 0-2 (1.80)
Kayserispor - Fenerbahce --- GG & 3+ (2.20)

ова одиграв и се разбира кој ке те бутне ако не турци :mad:

леле бе уште гермино бе со два играчи се + и неможат гол да дадат леле бе ке се убијам

Ми се допаѓа тоа што и некој друг од тука игра јако! али јас викендов сум тотален банкрот... ништо не погодив! а еве ви го најголемиот ужас што го напраив!

1zd97gh.jpg

се мислам дали со последни сили да изиграм фиорентина X ili X2.... нема ниту еден икс во италија и сите фаворити искочија... и рома,лацио,интер,јуве,наполи,милан!!! валда еден ке киксне!
Зарем посрана екипа како ПСЖ вреди да се игра на оваа сума? :eek:
Да си ги играл Реал+Барселона+Баерн Минхен+Јувентус=2.8 коеф и тоа ова коло играа на домашен терен да сфатам, ама овие гомната кои во гости знаат на кикснат.

Зарем посрана екипа како ПСЖ вреди да се игра на оваа сума? :eek:
Да си ги играл Реал+Барселона+Баерн Минхен+Јувентус=2.8 коеф и тоа ова коло играа на домашен терен да сфатам, ама овие гомната кои во гости знаат на кикснат.
.
Апсолутно се сложувам дека на тие пари таква екипа (со 2 играчи 30 мин успеаа талентите да изгубат дома од Рен :гомце:) не се игра но сепак не треба да го прекоруваме оти сега му е најтешко, кога се уплака вакава сума мора утакмицата да пројде низ неколку филтри+интуиција.. јас лично ваква сума попрво би уплатил на тенис од овие попзнатите што се и тоа исклучиво мажи

За жал 99% од играчите немат дисциплина т.е понекогаш се игра на сила со вжештена глава.
Искрено ова е опасна работа пријатели кладилницата може да ве зароби и да мислите постојано на неа одговорете си самите на себе си за ова:place:

Искрено многу ми е жал за колегата :mad:

Акилани:tapp:све да ви ебем,по список,уште едни итаљани на црната листа.

Апсолутно се сложувам дека на тие пари таква екипа не се игра но сепак не треба да го прекоруваме оти сега му е најтешко, кога се уплака вакава сума мора утакмицата да пројде низ неколку филтри+интуиција..

За жал 99% од играчите немат дисциплина т.е понекогаш се игра на сила со вжештена глава.
Искрено ова е опасна работа пријатели кладилницата може да ве зароби и да мислите постојано на неа одговорете си самите на себе си за ова:place:

Искрено многу ми е жал за колегата :mad:
И мене ми е жал но сепак пред да уплати треба да се консултира со некој. Нека си ги врати парите сега од ЛШ само не вака ова играње е премногу лакомо сака наеднаш да се збогати.
Не иде тоа така подобро 20 комбинации од по 1000 ден а не сите наеднаш. Јас и на дојавата за Андерлехт немав сила да ставам повеќе од 500 ден, а не пак 20К за 1.85 за посраните ПСЖ кои 5 пати ме имаат заебено.
Кладилницата зароби многу луѓе тешко на оние кои играат за големи суми. Некои играат од лакомост да се збогатат некои од хоби колку да се следи нешто.

И мене ми е жал но сепак пред да уплати треба да се консултира со некој. Нека си ги врати парите сега од ЛШ само не вака ова играње е премногу лакомо сака наеднаш да се збогати.
Не иде тоа така подобро 20 комбинации од по 1000 ден а не сите наеднаш. Јас и на дојавата за Андерлехт немав сила да ставам повеќе од 500 ден, а не пак 20К за 1.85 за посраните ПСЖ кои 5 пати ме имаат заебено.
Кладилницата зароби многу луѓе тешко на оние кои играат за големи суми. Некои играат од лакомост да се збогатат некои од хоби колку да се следи нешто.
Од ЛШ колово нема фаќање пари.
90% од екипите се сигурни и не се за играње.
Ја планирам да ги играм ПСЖ да тепаат и Барса и Јунајтед да не тепаат among the others али онака колку да пратам.

Фиорентина има 5 повредени играчи, скоро сите напаѓачи... Мислев да ја врзувам за поголем коефициент, среќа сабајлето случајно видов на фб дека имаат повредени играчи ...
Сега ке ја бркам х2, 2.35 коефициент.

;)

Сиена-Рома-2 Фатено
Хофенхајм-Вердер-ГГ Фатено
Волзбург-Хамбург-ГГ Во игра
Хајдук-Ријека ГГ Во игра
Фиорентина-Сампдорија 1 Во игра

Брест-Марселе-2 Фатено
Сиена-Рома 2 Фатено
Кајсериспорт-Фенербахче 2 Во игра

Ајде со господ напред и двете ливчиња да излезат :cuc:
Земљак, искрено се надам дека ме послуша да гу браниш.
Moja препорака ти е да ја браниш Фиорентина, имаш убав коефициент на x2(2.35) а Фиорентина ке игра без Лука Тони, Јоветиќ и мислам Аквилани.
Како што кажав, ке базирам некое ливче уплата на супер коефициентот кој го дадоа на X2, и прееска кога бев во кладилница да си земам пари, пишав ливче само со Сампдорија, па ги додадов и Французите од после... Сега ми е криво што првичната уплата од 3 000 ја намалив на 1 000 ради французите.
Селта Виго ми беше дилема за 1х, ама многу променливи резултати и не ја играв, гледам требало...
Али бидна.
imag0454g.jpg

fearless, другар, не ми се верува што си направил...
Прво.
Кога играм уплати над 10 000 обично ги следам тимовите 2-3 недели, како е со играчи, поврдени, суспендирани, расположение во тимот, замени...
Кардиф го чекав да игра со 5 вратени играчи од повреди, многу битни, а кај Шефилд немаше 2-3-ца. Кардиф имаат скор од 10-0-0 дома, и секогаш имаат фантастичен коефициент, над 1.6 е.

Овие ПСЖ се смешни, исто како и Сити што беа тие неколку сезони дур да се уходаат.
Искрено, првата грешка ти е што си решил да играш таков тим, ги гледав на 2 пати досега дома, и ако не се случи продукција на некој трик на Ибрахимовиќ, Менез сигурно нема да намести гол. Многу лош избор на тим си направил.
Второ, сингл, многу ретко се игра 2-ка(Јас на голема среќа фатив 2-ка на Ливерпул-Јунајтед).
Секогаш барај тим кој игра дома, верувај ми дека е огромна предност.
Доколку сакаш да играш пак со поголема уплата(Сампдорија си требал дефинитивно) контактирај ме по ПП, па ке размениме мислења.

ја да имав толкав фонд за кладење ќе ги играв само Вердер секое коло гг3+ со удвојување на влогот наредно коло ако не искочат, нема повеќе од 2 кола да не испаднат гг3+

ја да имав толкав фонд за кладење ќе ги играв само Вердер секое коло гг3+ со удвојување на влогот наредно коло ако не искочат, нема повеќе од 2 кола да не испаднат гг3+

Па ако толку си сигурен ти можеш да земеш и кредит специјално за тоа.. или пари од лихвар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom