Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ја да имав толкав фонд за кладење ќе ги играв само Вердер секое коло гг3+ со удвојување на влогот наредно коло ако не искочат, нема повеќе од 2 кола да не испаднат гг3+

Каков фонд каков бакрач, од коцкава т.е. спортсково обложување нема леб бе и нема никаква изводлива и добитна комбинација која може да се оствари. Пред да се пуштат во игра овие спортски обложувања, не се спиело со месеци за да се осмислат сите можни комбинации и како да не можат да се во минус. Сум слушал 100 000 системи, вака така, никако бе, ќе имаше катинар на вратите од кладилниците до сега да беше барем еден од тие системи изводлив....... ;)

очигледна шема е
http://www.werder.de/de/profis/bundesliga/spieluebersicht/2012/
не терам никого да ја игра само ја произнесувам

Не е ништо очигледно друже :) еве остави да видиш следните кола какви резултати ќе има.. се е пресметано тука за да на крај си останеш без профит, не ме чуди еве сега ако наредните 3-4 кола не играат ГГ3+ а ако го дуплираш влогот на секоја отиде у курац треба ептен пари.

Инаку ништо против тебе.. прилично добар предлог даде ама во практика тешко испаѓа.

За утре мислам дека Севиља - Валадоид е зицер на денот.:D

Двата тима се скоро еднакви по квалитет, можеби Севиља е за нијанса подобра, оваа сезона и двата тима ја стартуваа просечно и имаат по 18 бода. Утре Валадоид ќе настапат со најдобриот состав, немаат ниеден повреден играч и се наоѓаат во серија од 3 утакмици без пораз.Валадоид играат добро на гости оваа сезона, имаат 2 победи против просечни тимови, а имаат 4 порази меѓу кои и со Малага и Атлетико.
Од друга страна Севиља играат одлично дома сезонава и имаат 4 победи, 1 нерешена и 1 пораз од Барселона. Но утре Севиља се без 7 играчи меѓу кои 4 се првотимци, Негредо, Ракитич и дефанзивците Спахич и Фазио. Без волку клучни играчи Севиља немаат шанси за победа и воопшто за гол, така да мислам Валадоид ќе успее да победи минимално со 1 гол. Од друга страна ме плаши тоа што Севиља сигурно ќе се бранат цело време, плус сите знаеме колку незгодно играат на домашен терен.:cautious:

Еве повеќе можни типови:
2 @ 5.3 (Бетсити)
2С @ 5.75 (Спортлајф)
Х2 @ 2.15 (Бетсити)
хен. 2 @ 3.13 (Спортлајф)
0-2 гола @ 2 (Бетсити)

Јас лично ќе ги играм на едно ливче со поголема уплата 2 со азиски хендикеп и уште на едно сигурна победа. :)

Двата тима се скоро еднакви по квалитет, можеби Севиља е за нијанса подобра, оваа сезона и двата тима ја стартуваа просечно и имаат по 18 бода. Утре Валадоид ќе настапат со најдобриот состав, немаат ниеден повреден играч и се наоѓаат во серија од 3 утакмици без пораз.Валадоид играат добро на гости оваа сезона, имаат 2 победи против просечни тимови, а имаат 4 порази меѓу кои и со Малага и Атлетико.
Од друга страна Севиља играат одлично дома сезонава и имаат 4 победи, 1 нерешена и 1 пораз од Барселона. Но утре Севиља се без 7 играчи меѓу кои 4 се првотимци, Негредо, Ракитич и дефанзивците Спахич и Фазио. Без волку клучни играчи Севиља немаат шанси за победа и воопшто за гол, така да мислам Валадоид ќе успее да победи минимално со 1 гол. Од друга страна ме плаши тоа што Севиља сигурно ќе се бранат цело време, плус сите знаеме колку незгодно играат на домашен терен.:cautious:

Еве повеќе можни типови:
2 @ 5.3 (Бетсити)
2С @ 5.75 (Спортлајф)
Х2 @ 2.15 (Бетсити)
хен. 2 @ 3.13 (Спортлајф)
0-2 гола @ 2 (Бетсити)

Јас лично ќе ги играм на едно ливче со поголема уплата 2 со азиски хендикеп и уште на едно сигурна победа. :)
Jaс бев несигурен дали да ја играм 0-2 гола на средно голем влог, но ме убеди ти сега. :)

Се надевам дека ке те послужи среќата, побитна е од целата анализа на натпреварот која си ја направил погоре.

Се надевам дека ке те послужи среќата, побитна е од целата анализа на натпреварот која си ја направил погоре.
Спремај се ти за Интер-Наполи во недела да маваш сингл. :D
Викендов добитен 2300, на 500 ги стаив Јунајтед, Реал, Јуве и Шинтер.
Шо убаво било кога не ги пратиш утакмиците и дознаваш дека си добитен. :D

Спремај се ти за Интер-Наполи во недела да маваш сингл. :D
Викендов добитен 2300, на 500 ги стаив Јунајтед, Реал, Јуве и Шинтер.
Шо убаво било кога не ги пратиш утакмиците и дознаваш дека си добитен. :D

Бегам ја од Италијаните, не за џабе ги ставаат на последна страна во билтен :)

Бегам ја од Италијаните, не за џабе ги ставаат на последна страна во билтен :)
Зависи каде уплаќаш. :D Инаку се шалев јас, Италијаните не се играње, освен Јуве, некако они најстабилни се. Јас одамна се курчам на другари дека ќе ја играм Интер-Наполи сингл ама тешко дека ќе ја игра, некако душа не ми дава да играм за тимот за кој што навивам, обично така највеќе заебуваат.
Aј да не бидам оф топик еве еден тип од мене за утре:
Алборг-Архус 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom