Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
"Blaze si vi ako go zemete Benitez".... they said.You will win matches....they said...it will be fun....they said..
Намерно ве лажевме за да ве заебеме на крај :sneaky:

Абе не можеш да очекуваш Бенитез баш преку ноќ све да ви поправи... јесда нас преку ноќ не напраи европски шампиони :D

Па добро бе ПИЧКА ЛИ МУ МАТЕР....бива бе толку да се неспособни од 14 ФАКИНГ шутеви во гол, они само 1 да погодат.

Абе Кара и Стиви треба со мартинки да им влезат на сите у соблекувална и забите да им ги исршат, се да им ебам. Како е можно бе....аххх....се им ебам.

цццц....кои мизерии....

Мерак ми е за победата...ама Саутемптон бе.....ебаниот Саутемптон...па нареден викенд со Чеканите....ќе не треснат од земја...со лажна деветка, Шелви....ццц....

Суарез, паметно си направи...подобро сега жолт картон, нека одмори еден Викенд....зошто мамицата му се еба, се гледаше дека е изнемоштен. ама и тој бе....дај бе гол, пишка му матер....и Шелви....ај статива, ја опна, ја искрши....ама кога искочи со топката на Стиви, се посра...прием за нигде.

Тој па Стерлинг, му ебам мочкото, без мадиња...едно асално крило и нека седне на клупа...да се немало храброст да се реализира...па и кога подава, ко без душа на моменти.

Живци искинав, се да им ебам.

Ај еден коментар и од мене за уткмицава.
Супер игра слаба реализација ко и секогаш стара. мислам дека е добро сеа сузарез шо го доби золтиот таман ке му дојде ко заслузен одмор, последниве 2 утакмици ми изгледаше исфрустрирано, ке издрзиме еден меч без него и ке победиме сигурен сум дека Шелби ке играт ко напагач со стерлинг и Шахин ко подршка. За одбранава неам збор се супер многу значеше враќањево на Лукас цела екипа доби на сигурност. браво Роџерс одличен и тој денес.
@Rosemberg 1 од 5 сега ке видиш серија :)

Sega koj ke vi bide napagac slednata?
И да ти дадам трета варијанта, можеби Адам Морган. Сепак знаејќи го Роџерс, нема да ризикува со младинец како најистурен играч, па веројатно ќе се сврти накај некој поискусен... ам.... Шелви...?

Па добро бе ПИЧКА ЛИ МУ МАТЕР....бива бе толку да се неспособни од 14 ФАКИНГ шутеви во гол, они само 1 да погодат.

Абе Кара и Стиви треба со мартинки да им влезат на сите у соблекувална и забите да им ги исршат, се да им ебам. Како е можно бе....аххх....се им ебам.

цццц....кои мизерии....

Мерак ми е за победата...ама Саутемптон бе.....ебаниот Саутемптон...па нареден викенд со Чеканите....ќе не треснат од земја...со лажна деветка, Шелви....ццц....

Суарез, паметно си направи...подобро сега жолт картон, нека одмори еден Викенд....зошто мамицата му се еба, се гледаше дека е изнемоштен. ама и тој бе....дај бе гол, пишка му матер....и Шелви....ај статива, ја опна, ја искрши....ама кога искочи со топката на Стиви, се посра...прием за нигде.

Тој па Стерлинг, му ебам мочкото, без мадиња...едно асално крило и нека седне на клупа...да се немало храброст да се реализира...па и кога подава, ко без душа на моменти.

Живци искинав, се да им ебам.
Ајде ајде......продолжи вака да се нервираш па можи ќе стигниш до моето ниво на нервоза и бес :coffee: 2 години како се мачат голот да го погодат при чисти шанси. Па и тогаш голманот ќе им ја фати. Тоа е веќе НЕЗНАЕЊЕ а не немање среќа. Со камшик треба некој да ги мава за ова. Секој ден 1 час плус со тренинзи за реализација. Копиљаци
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:39 ---
Ај еден коментар и од мене за уткмицава.
Супер игра слаба реализација ко и секогаш стара. мислам дека е добро сеа сузарез шо го доби золтиот таман ке му дојде ко заслузен одмор, последниве 2 утакмици ми изгледаше исфрустрирано, ке издрзиме еден меч без него и ке победиме сигурен сум дека Шелби ке играт ко напагач со стерлинг и Шахин ко подршка. За одбранава неам збор се супер многу значеше враќањево на Лукас цела екипа доби на сигурност. браво Роџерс одличен и тој денес.
@Rosemberg 1 од 5 сега ке видиш серија :)
Е толку беше. Сега со Вест Хем - стап
Бтв за да тагниш некој стави @ па одма до него името
Пример @Lfc_maan ........... ќе ти излезат понудени опции само напиши ги првите 2-3 букви. Овде не те означи пошто одма точки има до името. Секако единствено @S.L не можи да биди означен .............сигурно за CIA или FBI работи

Леле гледам 7 бода сме до 3-то место,мора да стегнат зуби и да изиграат до Јануар на ниво па после ваљда ќе купат нешто.Немаме дерби реално во наредниве 5-6 кога .. све се мидл тејбл ..мора да ги јадеме.

Ајде ајде......продолжи вака да се нервираш па можи ќе стигниш до моето ниво на нервоза и бес :coffee: 2 години како се мачат голот да го погодат при чисти шанси. Па и тогаш голманот ќе им ја фати. Тоа е веќе НЕЗНАЕЊЕ а не немање среќа. Со камшик треба некој да ги мава за ова. Секој ден 1 час плус со тренинзи за реализација. Копиљаци
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:39 ---

Е толку беше. Сега со Вест Хем - стап
Бтв за да тагниш некој стави @ па одма до него името
Пример Lfc_maan ........... ќе ти излезат понудени опции само напиши ги првите 2-3 букви. Овде не те означи пошто одма точки има до името. Секако единствено @S.L не можи да биди означен .............сигурно за CIA или FBI работи
Ако тепаме еден стап за млатење само за тебе ќе се резервира...

Ако тепаме еден стап за млатење само за тебе ќе се резервира...
А важи
--- надополнето: 2 декември 2012 во 01:28 ---
Леле гледам 7 бода сме до 3-то место,мора да стегнат зуби и да изиграат до Јануар на ниво па после ваљда ќе купат нешто.Немаме дерби реално во наредниве 5-6 кога .. све се мидл тејбл ..мора да ги јадеме.
Е па рачунај сега наредна киксаме значи или 9 или 10 бода ќе е негативата. Потака којзнај. Цела среќа сите се дрва инаку во зона за испаѓање ќе бевме. Челзи од лани немаат тепано па пак ни бегаат 7 бода. ВБА два порази со ред има па пак ни бегаат 7 бода.
Kолку за потсетување..........помина 5то коло и готово си рековме, сега со Норвич,Стоук и Ридинг ќе врзиме 3 победи - мадиња. Ајде си рековме сега со Евертон-Њукасл-Челзи едно дерби ќе добиеме - пак мадиња. Па ајде сега Виган-Свонси-Спарс-Сотон итн сите ќе ги тепаме - пак мадиња. Така да и да куртулиме со Вест Хем а нема да куртулиме, потака Фулам ќе не здрви. КПР првата победа со нас ќе ја имаат како за инает.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom