Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Штета,требеше да ги наполниме 3-4 уште прво полувреме,али шта је ту је..сепак 3 бода земавме..второ полувреме многу незаинтересирано играа,сепак да беше некоја поквалитетна екипа ке ги искористеше грешките...браво за Lucas,се гледа колку ни фали дечкото,Allen конечно солидна партија после некое време...Gerrard исто,секоја чест за длабочинските пасови...за одбраната нема со да се коментира стандардно солидна...само не ми е јасно зашто не му дава шанса на Sahin? Можеше да го замени Shelvey во второто полувреме,кој делуваше бааѓи уморен.

ај и ја да пишам нешто.
прво, нека ни е честита победата и да ни се множат!!!
второ, од играта сум задоволен, но од резултатот и реализацијата НИКАКО!!! денес се виде колку многу ни фали тој еден напаѓач, кој за жал го немаме :( ова место треба да ни биде приоритет во јануар (доколку светот не се уништи на 21.12 :D).
браво за лукас, кој и покрај подолгата пауза беше одличен и кој ќе претставува страшно засилување за тимот, но браво и за енрике, кој беше фантастичен.
против вест хем, суарез нема да игра, навистина штета, но што е тука е, па наместо него треба шанса да добие некој напаѓач од младиот тим. тоа е многу подобро него со напаѓачка тројка составена од шелви-стерлинг-сусо/асаиди. само мислам дека роџо нема да игра со младинец во нападот...

Глеам не сте задоволни од реализацијата и резултатот, само да ве потсетам дека имаше милион натпревари на кои требаше 10-0 да тепавме, а ние губевме 1-0...

Глеам не сте задоволни од реализацијата и резултатот, само да ве потсетам дека имаше милион натпревари на кои требаше 10-0 да тепавме, а ние губевме 1-0...

Баш ради тоа. Пропуштени 99% шанси многу пати до сега не коштале бодови. Среќа Саутемптон не се некој подобар тим, иначе и оваа ќе беше само уште една од многуте утакмици кога Ливерпул завршил со бод и покрај целосната доминација.

Баш ради тоа. Пропуштени 99% шанси многу пати до сега не коштале бодови. Среќа Саутемптон не се некој подобар тим, иначе и оваа ќе беше само уште една од многуте утакмици кога Ливерпул завршил со бод и покрај целосната доминација.
Али не заврши така, затоа сум задоволен од целокупниот исход.

е баш затоа. нападот не да е најслаб дел од тимот, туку речи и не постои... со еден поасолен напаѓач, ќе имавме многу повеќе бодови.

незнам дали само јас така мислам, но керол во ваквиот стил на игра мнооооогу добро ќе се прилагодеше?

Пиво ќе частиш

Ја ќе ти даам 3 гајби од пола кило ѕидарски СКОПСКО да тренираш, да не те фаќа од 2 пива да се праиш камен.

За кога ќе дојдеш у Скопје да се тепате на мостот со другар ти Пеџа, ако те победи да не кажеш послем „Ама ја пиво пиев, ме фати, не бев у форма.“ :D

И, да, честито победа (ќе забораев), ама тим како Ливерпул требаше да ги тепа Саутемптон со 5-0 најмалце.

1-0 победа си е победа без разлика со кој резултат е остварена, ама факт е оти можевме 4-5 да дадеме....задоволен сум од сите играчи, сите лиинии функционираа одлично Лукас одличен, Ален на неговата природна позиија и супер изигра, Џерард доби повеќе слобода во напад...по мое Агер MOTM феноменално изигра покрај голот вџеб го пикна Ламберт не мрдна најдобриот напаѓач на светците....види види малку по малку па 2 бода сме само за Арсенал, 3 зад комшиите, 3 бода до горниот дел....не е лошо колку што изгледа само ни треба да нанижиме неколку победи со ред иако против Вест Хем без Суарез би бил задоволен и со бод, а после играме дома со Вила и Фулам реално можиме двете да ги победиме.....

Пиво или кафе, одлучи се! :) Дека ретко пишувам да, веројатно така и ќе продолжи, али ако нешто менува барем редовно читам.

п.с. -ла
Добро чим си била дама ослободена си од плаќање данок :D Само ти и кјара сте овде така да .................
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:39 ---
Штета,требеше да ги наполниме 3-4 уште прво полувреме,али шта је ту је..сепак 3 бода земавме..второ полувреме многу незаинтересирано играа,сепак да беше некоја поквалитетна екипа ке ги искористеше грешките...браво за Lucas,се гледа колку ни фали дечкото,Allen конечно солидна партија после некое време...Gerrard исто,секоја чест за длабочинските пасови...за одбраната нема со да се коментира стандардно солидна...само не ми е јасно зашто не му дава шанса на Sahin? Можеше да го замени Shelvey во второто полувреме,кој делуваше бааѓи уморен.
И ти си нов :coffee: Гледаш, те подзаборавивме тебе
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:41 ---
Ја ќе ти даам 3 гајби од пола кило ѕидарски СКОПСКО да тренираш, да не те фаќа од 2 пива да се праиш камен.

За кога ќе дојдеш у Скопје да се тепате на мостот со другар ти Пеџа, ако те победи да не кажеш послем „Ама ја пиво пиев, ме фати, не бев у форма.“ :D

И, да, честито победа (ќе забораев), ама тим како Ливерпул требаше да ги тепа Саутемптон со 5-0 најмалце.
Не не.....рековме дамите нема да даваат пиво. :)
Плус примирје имаме склучено сега нема до пресметки да дојди

Плус примирје имаме склучено сега нема до пресметки да дојди

Нефер играчи сте биле вие. Ич не си стоите на зборот. (n)

А баш ќе беше epic battle. :(

--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:39 ---

И ти си нов :coffee: Гледаш, те подзаборавивме тебе
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:41 ---

Не правам проблем јас,како си е редот така...здравје на некое заедничко гледање пиво или кафе што и да е :icon_mrgr:

Вака кога размислувам за перформансите на Агер, според мене он е вториот клучен играч кој го имаме во екипата, после Суарез. Ако продолжи вака уште неколку години, а верувам дека ќе продолжи, би влегол во моите All-Time Eleven на Ливерпул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom