Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиво ќе частишОдлична игра, само слаба реализација... На толку шанси, штета е што резултатот е само 1-0. Џонсон е фантастичен, Лукас исто одличен и покрај тримесечната пауза, па дури и Стиви би рекла дека се враќа во форма. Се надевам на повеќе голови во второ полувреме.
Пиво ќе частиш
Ама ретко си пишувал/аПокој повод? Јас оддамна сум тука.
Инаку петти жолт за Суарез, што значи ја пропушта утакмицата со West Ham. Сме нае*але без напаѓач, и со малиот кој едвај има муда да шутне на гол. Така да пред да продолжите ги исмевате Челзи за денешниов натпревар, помислете на нашиот следен.
Мене ме разочараа во второво полувреме, среќа не примивме гол.
Јесил е повреден ако не се лажам. Морган му е мајката... Ја би го фрлил Морган у оган искрено...А како по ѓаволите ќе го победиме Вест Хем?? Подобро Јесил нека го стават ако е здрав неголи да изводиме нешто со лажна 9ка
Остај ги бе на раат луѓето ...Ама ретко си пишувал/а
Затоа пиво![]()
Ќе морам во наш фан клуб да те цитирамРоџерс пауерс! Шала на страна, зошто да не? Челзи е крајно нестабилен клуб со погрешна политика на управување и водење на клубот, Арсенал е безидејен клуб без амбиција и план за иднина кој гледа да спечали на фудбалери, додека од друга страна Ливерпул барем пробува да се врати на стари патеки, можеби со вистински засилувања и тренер и ќе го сторат тоа, мада според мене ни Роџерс не е лошо решение, само е потребно време.
Па кога можеа другите ќе можи и тојЈесил е повреден ако не се лажам. Морган му е мајката... Ја би го фрлил Морган у оган искрено...
Има бе песна за Лукас уште од лани....ЛукаасВреме беше, само да не го избрзавме пак, ваљда 100% е спремен. Треба песна да му напраат од коп
![]()