Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Одилично играме, за чиста 10ка. Само да продолжиме вака и да не примиме од оние педерскине голови што стално успеваат да ни ги опнат.

Заради мојот прекрасен и "супербрз" компјутер за кого и Бил Гејтс можи да ми подзавиди, не успеав првото да го гледам. Ја видов глупоста на Реина на крајот :tapp:
Е сега......мамицата в пичка и на нашиве телевизии шо не даваат ПЛ , на тие од каде го купив компјутерот, тие од каде го имам интернетот а и кабелскиот оператор шо ги нема СК, +, прајм итн
:mad:

Одлична игра, само слаба реализација... На толку шанси, штета е што резултатот е само 1-0. Џонсон е фантастичен, Лукас исто одличен и покрај тримесечната пауза, па дури и Стиви би рекла дека се враќа во форма. Се надевам на повеќе голови во второ полувреме.

Одлична игра, само слаба реализација... На толку шанси, штета е што резултатот е само 1-0. Џонсон е фантастичен, Лукас исто одличен и покрај тримесечната пауза, па дури и Стиви би рекла дека се враќа во форма. Се надевам на повеќе голови во второ полувреме.
Пиво ќе частиш

Влезе 14ката на сметка на Сусо/Шахин ???
Роџерс еби се

Колку само подобро изгледа срединава, со неа и целата екипа, кога Лукас е во тимот. Џерард добива комплетна отворена слобода, Ален игра многу понапред и одлично се снаоѓа. На почетокот Шелви малце изгледаше потиснат како да не може да си ја најде позицијата, али у последните 20 минути од првото полувреме и те како се отвори и он. Мислам дека на натпреваров ја игравме најдобрата игра оваа сезона, поготово во првото полувреме. Вака да продолжиме до крај на годинава, а у зима еден играч како Лукас за кој лафам уште откако Кени ни стана менаџер и комплетна би била средината. Ротирање на Лукас со новиот играч, Ален со Шахин и Џерард со Шелви. Мислам дека подобро од ова не би можело да биде. Кога ќе го додадеме и Сусо како уште поофанзивен, па и Хендо како поддршка во помалите утакмици...

Инаку можевме 10-0 да тепаме, али три бода си се три бода, не се бунам. Штета што Суарез заради глупост ќе ја пропушти утакмицата против Вест Хем, ќе биде интересно да видиме кој ќе игра лажна 9ка. Знаеме барем дека против Удинезе у четврток ќе биде стартер, само да не биде за џабе. Али ајде нека одмори една утакмица од ПЛ, подобро да одмори една него да ни се повреди.

Играта одлична али замениве на Роџо:facepalm:

Шелви во второ се влечеше али не го вади него туку Ален и го става Хендо.. покрај Сахин..
Јебига.

Иначе овој е тимот што треба да игра од сега па натака, само Шелви и Сахин ротација.

Пиво ќе частиш

Покој повод? Јас оддамна сум тука. :)

Инаку петти жолт за Суарез, што значи ја пропушта утакмицата со West Ham. Сме нае*але без напаѓач, и со малиот кој едвај има муда да шутне на гол. Така да пред да продолжите ги исмевате Челзи за денешниов натпревар, помислете на нашиот следен.
Мене ме разочараа во второво полувреме, среќа не примивме гол.

Покој повод? Јас оддамна сум тука. :)

Инаку петти жолт за Суарез, што значи ја пропушта утакмицата со West Ham. Сме нае*але без напаѓач, и со малиот кој едвај има муда да шутне на гол. Така да пред да продолжите ги исмевате Челзи за денешниов натпревар, помислете на нашиот следен.
Мене ме разочараа во второво полувреме, среќа не примивме гол.
Ама ретко си пишувал/а
Затоа пиво :coffee:
--- надополнето: 1 декември 2012 во 18:02 ---
А како по ѓаволите ќе го победиме Вест Хем?? Подобро Јесил нека го стават ако е здрав неголи да изводиме нешто со лажна 9ка

А како по ѓаволите ќе го победиме Вест Хем?? Подобро Јесил нека го стават ако е здрав неголи да изводиме нешто со лажна 9ка
Јесил е повреден ако не се лажам. Морган му е мајката... Ја би го фрлил Морган у оган искрено...

Ама ретко си пишувал/а
Затоа пиво :coffee:
Остај ги бе на раат луѓето ...

Мислам дека уште го проверува Хендо на која позиција најдобро ќе игра ... ама набрзо ќе се откаже ... дрветина е :D

Роџерс пауерс! Шала на страна, зошто да не? Челзи е крајно нестабилен клуб со погрешна политика на управување и водење на клубот, Арсенал е безидејен клуб без амбиција и план за иднина кој гледа да спечали на фудбалери, додека од друга страна Ливерпул барем пробува да се врати на стари патеки, можеби со вистински засилувања и тренер и ќе го сторат тоа, мада според мене ни Роџерс не е лошо решение, само е потребно време.
Ќе морам во наш фан клуб да те цитирам
Вака е подобро
--- надополнето: 1 декември 2012 во 18:09 ---
Јесил е повреден ако не се лажам. Морган му е мајката... Ја би го фрлил Морган у оган искрено...
Па кога можеа другите ќе можи и тој

Лукаас :cuc: Време беше, само да не го избрзавме пак, ваљда 100% е спремен. Треба песна да му напраат од коп :)
Има бе песна за Лукас уште од лани....
His first name is Lucas is Lucas is Lucas
His second name is Leiva is Leiva is Leiva
that's why we like him we like him we like him
in fact we fucking love him, we love him we love him
Ooooooooooo
Ја пееја на почеток
http://www.youtube.com/watch?v=7dgQPISTrPM

Толку пропуштени шанси...ако не тепавме, ќе се откажев од гледање фудбал. Не е фер ова, здравјето ми се нарушува.

Ни недостигаше Лукас во тимот. Браво и за DAgger-от :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom