Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Гледајки ги последните случувања..... денес предпоставувам Роџо ке извади овој состав.

8d574e670c0a443fb216061.png

Иако после натпреварот никој овде не пиша за играта на Капетанот на натпреварот со Тотенхем а потоа и на Шелви, сепак сигурен сум дека ја видовте поставеноста на тимот.

Практично целиот натпревар ние го одигравме со “Лажна 9“ но исто така и “Лажна 10“ (тоа е оној играч кој игра позади шпицот и кој треба да игра офанзивен плеј а всушност поголем дел од натпреварот го минува помеѓу двајцата штопери на противничката одбрана)

Ваквата тактичка поставеност на Роџо дојде веднаш по примениот гол во 7 минута..... предходните минути игравме стандардна ротациона 3 во средниот ред.
Денес според моето мислење Роџо ке загрзи на ваквата тактика, знаејки веке дека и Лукас се враќа па така добива уште поголема сигурност во задниот дел на екипата.

Моето мислење е дека Шелви (а ништо чудно ни тоа да биде Сусо) ке го почне натпреварот за во второто полувреме Лукас да влезе на негово место па така Џерард би бил онаа Лажна 10 , со офанзивен Ален кој што со душа чекам да видам како ке се покаже.

Со враќањето на Виздом после повредата (мислам дека веќе 100% фит) левата страна скоро и да е загарантирана за Џонсон и Енрике после случувањата со Даунинг.
Останатото веќе неколку натпревари останува исто, така да очекувам и овој пат шаблонот да остане ист единствено со онаа промена во средина, или ако може да се нарече промена затоа што веќе неколку пати го одигравме ова.

Мислам дека и самиот Роџо е свесен дека на овој натпревар мора да влезе како да игра со тим од големата четворка...... ангажирањето на Психијатар кажува дека Роџо сака да направи се да го врати Моралот на играчите.

Сигурен сум 200% дека ова ке биде и текако сигурна победа.(y)
--- надополнето: 1 декември 2012 во 07:34 ---
Моралот, самодовербата и победничкиот менталитет ја прават разликата.

Вака би изгледало одприлика доколку Ливерпул го имаше процентот шутови наспрема голови каков што го има оваа сезона МанЈун.
Што би било кога би било!

table291112.jpg

The agent of Wilfried Bony has confirmed that #LFC have made contact with Vitesse Arnhem over the striker. (De Telegraaf)
http://www.youtube.com/watch?v=MKWodin3QOk
По мое не би бил лошо засилување пошто и нема многу да не кошта, и плус еден крилен напаѓач е тогаш ќе бидиде ок во навалната линија

Со животниве (Лабуди и Кокошки) не ни идеше, ај да видиме сеа со сатаната :) Денес ако не тепаат осеќам дека ќе го срушиме рекордот во највеќе пцовки во минута :)

Абе ја коа дојдов на форумов ми викаа најновиот секад пиво части. Тоа Rosemberg ми кажа, па ја му го одложив пивото со камата две да го частам коа ќе освоиме титула у ПЛ. А глеам тебе ништо не ти вика за ова, да не ме заебавал мене овој? o_O

Добредојде :)
Така мудро си го одбегна частењето засекогаш (y)
Треба пиво частење точно ете не ми текна го пцуев велемајсторот и така..........и овој а и оној ването треба да частат пива пошто се нови
--- надополнето: 1 декември 2012 во 14:29 ---
Џабе ти се сите овие стратегии кога ќе се излези на терен нема да знаат кај тераат идиотиве. И време е Енрике да си оди на позиција лев бек. Доволно беше глупирање. Сусо го сакам во прв тим.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 14:29 ---
The agent of Wilfried Bony has confirmed that #LFC have made contact with Vitesse Arnhem over the striker. (De Telegraaf)
http://www.youtube.com/watch?v=MKWodin3QOk
По мое не би бил лошо засилување пошто и нема многу да не кошта, и плус еден крилен напаѓач е тогаш ќе бидиде ок во навалната линија
Нека биди.........или тој или Гомис од Лион. Има страшна предаторска фаца не за друго :coffee: Плус црнчиште е

http://sulia.com/channel/liverpool-fc/f/201e2860-0a0a-4a65-a419-cb2e58ffd3d2/
Е ова ме бендисува, само да е вистина....
Ливерпул ќе ги комплетира трансферите на почетокот на Јануари, и Роџерс кажа оти нема да мора да продава за да купи, и ќе бара веројатно уште 2јца играчи кои ќе знаат да постигнат гол.....

southampton.png
OФИЦИЈАЛЕН СОСТАВ ЗА ДEНЕШНИОТ НАТПРЕВАР КОЈ ЗАПОЧНУВА ВО 16:00 !!

CVCVCV.png

Фала курцу еднаш нормален состав да извади. Во второ Ален/Шелви/ аут Сусо ин и тоа е тоа

Лукаас :cuc: Време беше, само да не го избрзавме пак, ваљда 100% е спремен. Треба песна да му напраат од коп :)

Ако не победиме денес ќе дојди време Рафа да си го вратиме. Кај и да е отказ ќе добие и тој :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom