Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А за Велемајсторов од мене имат целосна подршка, сакам да успејт и се надевам дека ке успејт. Се зависит колку ке е подржан од копилињава Амерички, се гледат дека чоекот имат идеја и дека навистина се трудит едноствно состав ни е тенок и морат да имат засилувања јануари со овај состав реално сме некаде од од 10-то до 7-мо. Тим со еден напаѓач не мојт да се борит за место во Л.Ш. то дека Carrol го даде на позајмица и не донесе друг играч беше грешка ама колку негова толку и од газдиве сепак не е се црно ко шо гледет поглем дел овде (барем колку јас шо заприметив) 90% од уткмиците ги надгруваме противнициве ама пак фалит тој еден шо ке ја дотурнит топкана в гол, дај боже да зејме некој јануари па ке видите разлика во резултати :свиркам:

Тееејјј....не си требал толку да читаш. 40% е чисто срање од акнатиов Rosemberg ....само замара.:ROFLMAO: Исто има и од Scouser88 уште едно 30% и останатите 20% сме другиве членови. Се надевам ќе ти се допадне и добре дојде :)
Тоа е за да знај кој е газда овде. Т.е кои се газди овде.........гледам Scouser88 има слични мислења па ако продолжи вака и тој ќе стани газда како мене :D Секако ако во меѓувреме не се врати вистинскиот газда т.е Eric J. Biafranić.............во тој случај ќе треба да му го отстапиме тронот
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 21:23 ---
Здраво луѓе нов сум форумов (инаку страстен навивач), се надевам ке ме прифатите за дружење :) прочитав сега едно 30-40 се надевам дека ке се вклопам за брзо време. YNWA
Знајш сега кој е газда овде?? :D Прва задача: Најди ми го тој списокот со жените на дебиливе наши ме мрзи да го барам а знам дека ептен ќе ми потреба овие дена :coffee:

Иначе на менаџер играм кариера со Саутемптон и денеска играв против нашиве(зверови.. пациенти го избришав од речник) и 0-7 на Енфилд се деси.. Џонсон црвен картон и после тоа хаварија..:):)
Ајде утре ваљда обратна ќе биде ситуацијава..

Пс. А пред да игра си викам ајде како заврши натпреваров така и утре нека заврши(мислејќи дека НОРМАЛНО ќе изгубам) али кога видов што се деси ми се стемни:)

btw втор сум на табела;)

.Бтв бесот никако да ми помини :mad: Сакам или да го прегазам оној мисирот на клупа, коските да му ги скршам, да го мачам 3 дена па после ако сака 100 години менаџер нека е, или пак - да го отпуштат. Во секој случај сакам да страда :mad: Не можи бе јас нерви да кинам овде а тој да си кулира таму. Сакам да страдааааааа!!!! Поедноставно кажано сакам да му се одмаздам за да ги израмниме сметките. Не сакам доолжен да му останам

Иначе на менаџер играм кариера со Саутемптон и денеска играв против нашиве(зверови.. пациенти го избришав од речник) и 0-7 на Енфилд се деси.. Џонсон црвен картон и после тоа хаварија..:):)
Ајде утре ваљда обратна ќе биде ситуацијава..

Пс. А пред да игра си викам ајде како заврши натпреваров така и утре нека заврши(мислејќи дека НОРМАЛНО ќе изгубам) али кога видов што се деси ми се стемни:)

btw втор сум на табела;)
Со исклучување :D :D

Не бе, џабе е нема ова да ми помини за брзо време :tapp: Утре и 50-0 да победиме горчината ќе ми остани. Неќам да си оди Роџерс ама па од друга страна сакам да страда. :tapp:

@Rosemberg вака ме пречеквиш со стегање ццц... :eek::icon_lol:
Се извинувам ама како што гледаш заглавен сум помеѓу емоциите :mad: Огорчен сум од неуспесиве што посакувам да го убијам Роџерс. Ако продолжиме со неуспеси ќе дозбеснам. Ако почниме да победуваме ќе ме мачи ова шо сум огорчен и шо не сме ги искористиле киксовите на другите. Како да вртиш не е добро. Ама овие два кикса нема да му ги простам на Роџерс. Не во скоро време
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 21:41 ---
Или ајде да не должам многу - без разлика на неколкуте идни резултати, од мене очекувајте само пцуење и беснеење. Без разлика дали сме тепале или не

Се извинувам ама како што гледаш заглавен сум помеѓу емоциите :mad: Огорчен сум од неуспесиве што посакувам да го убијам Роџерс. Ако продолжиме со неуспеси ќе дозбеснам. Ако почниме да победуваме ќе ме мачи ова шо сум огорчен и шо не сме ги искористиле киксовите на другите. Како да вртиш не е добро. Ама овие два кикса нема да му ги простам на Роџерс. Не во скоро време
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 21:41 ---
Или ајде да не должам многу - без разлика на неколкуте идни резултати, од мене очекувајте само пцуење и беснеење. Без разлика дали сме тепале или не
без нервози брат ми ;) од сега тргвиме во поход минимум 4 победи од следниве 5 уткмици обеќавам :D

без нервози брат ми ;) од сега тргвиме во поход минимум 4 победи од следниве 5 уткмици обеќавам :D
Џабе.........јас има да го пцујам Веле дури не го потрошам отровот :mad: Па и оној глупакот со бр. 14. Море сите ќе ги пцујам. Дај нека се отвори една тема на форумов за пцуење
П.С 6 мислења имаш а 12 лајка. Ај тебе ќе те правиме член со најмногу лајкови на кајгана. Еве ти уште еден лајк од мене
П.П.С На Роџерс племето да му го ебам

Џабе.........јас има да го пцујам Веле дури не го потрошам отровот :mad: Па и оној глупакот со бр. 14. Море сите ќе ги пцујам. Дај нека се отвори една тема на форумов за пцуење
П.С 6 мислења имаш а 12 лајка. Ај тебе ќе те правиме член со најмногу лајкови на кајгана. Еве ти уште еден лајк од мене
па харизматичен и шармантен дечко ко мене ретко се наоѓат:facepalm:
и не ми го гибај Хендо омилен ми е :pos:

Знаете што? Сите кои имате против Роџерс всушност и немате....зошто? Роџерс се најде на погрешно место во погрешно време...вие не му се лутите на Роџерс туку нему му се истурате заради сите овие неколку пропаднати години заради кои Велемајсторот не е воопшто крив, туку се најде на погрешно време, ама се труди да не врати назад-на врвот на Премиер Лига, и ќе не врати да си знаете оти тој е човекот за оваа работа....
I B I T :)
--- надополнето: 1 декември 2012 во 01:43 ---
Ти и досега да имавме скор 14-0-0 ќе караше ќе врнеше ако не по Брендан по Колин Паско заради некои Х причини....ти мора некој да пцуеш разбери еднаш :D :D
--- надополнето: 1 декември 2012 во 01:48 ---
А за Велемајсторов од мене имат целосна подршка, сакам да успејт и се надевам дека ке успејт. Се зависит колку ке е подржан од копилињава Амерички, се гледат дека чоекот имат идеја и дека навистина се трудит едноствно состав ни е тенок и морат да имат засилувања јануари со овај состав реално сме некаде од од 10-то до 7-мо. Тим со еден напаѓач не мојт да се борит за место во Л.Ш. то дека Carrol го даде на позајмица и не донесе друг играч беше грешка ама колку негова толку и од газдиве сепак не е се црно ко шо гледет поглем дел овде (барем колку јас шо заприметив) 90% од уткмиците ги надгруваме противнициве ама пак фалит тој еден шо ке ја дотурнит топкана в гол, дај боже да зејме некој јануари па ке видите разлика во резултати :свиркам:
Браос, истото мислење го делиме, апсолутно истото, на право место си дојден ;)

Знаете што? Сите кои имате против Роџерс всушност и немате....зошто? Роџерс се најде на погрешно место во погрешно време...вие не му се лутите на Роџерс туку нему му се истурате заради сите овие неколку пропаднати години заради кои Велемајсторот не е воопшто крив, туку се најде на погрешно време, ама се труди да не врати назад-на врвот на Премиер Лига, и ќе не врати да си знаете оти тој е човекот за оваа работа....
I B I T :)

Ти и досега да имавме скор 14-0-0 ќе караше ќе врнеше ако не по Брендан по Колин Паско заради некои Х причини....ти мора некој да пцуеш разбери еднаш :D :D
;)
Тоа е веројатно точно. Ќе пцуев ама немаше да сум толку гневен. Мене ми е мака што со овие две последни утакмици токмаков ме изнервира за цел живот. 100 со ред да победи сега нема да е тоа тоа. Ми го пукна филмот и бесот нема да ми помини. Не можи утре задутре да викам дека е најдобар кога ме донесе до точка на вриење :mad: Најдобро решение би било да ми го донесите да го искршам од ќотек па после ќе бидиме квит. Нема да го пцујам, нема да се жалам итн. Мирен ќе си седам.

Здраво луѓе нов сум форумов (инаку страстен навивач), се надевам ке ме прифатите за дружење :) прочитав сега едно 30-40 се надевам дека ке се вклопам за брзо време. YNWA
Абе ја коа дојдов на форумов ми викаа најновиот секад пиво части. Тоа Rosemberg ми кажа, па ја му го одложив пивото со камата две да го частам коа ќе освоиме титула у ПЛ. А глеам тебе ништо не ти вика за ова, да не ме заебавал мене овој? o_O

Добредојде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom