Сендвичара "Седмица"

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Ти изгледа не си јадел тост од Веро 2 (Капиштец), е таму да видиш глупи провинцијалки. На се што ќе им речеш на се ти одвраќаат. Им викаш ај исечи ми го тостот на 6 парчиња и ти вика "да не сакаш и да те нараниме", и ќе ти ја фрли чинијата, Има 3 вработени и стојат една до друга а се довикуваат како да се на 30 метри, и тоа не нешто по потреба да зборуваат туку шлапаат глупости нешто се брецаат, како да се на нива во Јурумлери кромид да садат.
Кромид во Драчево не во Јурумлери.:P
Шала на страна за ништо не ги бива покрај тоа што персонало им е за никаде и јадењето е катастрофа.Пред 4-5 дена јадев хмбургер за никаде лепчето цело се ронеше плескавицата лада па и дебела недопржена...катастрофа се.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Уште вчера кога ја видов темата се настрвив и денес морав да отидам...и отидов...зошто, господе, зоштоооооооооооо.....:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Повкусен хамбургер од тој во Седмица значи не зборам само за Македонија нигде неам јадено, THE BEST (y)
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:38 ---
Јас мислам дека клучен збор е "јадено", бидејќи најверојатно само еднаш си јадел/јадела и затоа го величаш. Иди јади утре, па врати се на темава. :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Сеуште нема подобар хамбургер во поглед на локација/цена/најадување/вкус ..А за надвор од македонија малце потешко,едино во цена и квантитет може да им парира.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.506
Сеуште нема подобар хамбургер во поглед на локација/цена/најадување/вкус ..А за надвор од македонија малце потешко,едино во цена и квантитет може да им парира.
Изгледа не си јадел одамна во 7ца чим збориш вака. :)

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене искрено не ми пречи што хамбургерот не е ист како тој пред 5-6 години, секогаш знае да ми дојде момент кога ми се јаде сендвич од Седмица. Оф топик: исправете го насловот на темава, сендвичарница, не сендвичара.

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
Во моментов сакам еден македонски хамбургер. Не е битно од кај е, нека е и од кафанчено на Автобускана само да каснам. мхмхмх

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Никогаш немам изедено цел хамбургер од 7. Скоро секогаш кога јадам таму се прејадувам од пола сендвич и го давам пола на мачињата. Највкусен хамбургер во градот со стандарден квалитет, за разлика од оние Вили, ја претераа, ептен се изгуби квалитетот кај нив.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Изгледа не си јадел одамна во 7ца чим збориш вака. :)
Имам јадено,пред 2 недели али темава за тоа дека сендвичите им станаа срање е веќе 2 години стара,така да ова не сте јаделе одамна би имало логика ако некој се одселил од Скопје.Може се ослабнати во големина,али нека стаи слика со споредба некој како биле претходно пошто и мене ми изгледаа поголеми али бев помал тогаш...
Која е боље сендвичарница тогаш :) ?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Имам јадено,пред 2 недели али темава за тоа дека сендвичите им станаа срање е веќе 2 години стара,така да ова не сте јаделе одамна би имало логика ако некој се одселил од Скопје.Може се ослабнати во големина,али нека стаи слика со споредба некој како биле претходно пошто и мене ми изгледаа поголеми али бев помал тогаш...
Која е боље сендвичарница тогаш :) ?
Па нема боља ај нека кажат и мене ме интересира? Не само шо нема боља него нема ни у иста класа со нив? На пример ај кажете кај има подобар помфрит од тој во седмица? Сигурно не тој во мcdonalds што се суши за 5 минути. Да не зборам за кечапот и мајонезот колку е добар ако го споредиш со другите живот ќе ти се згади или пак вкусот и големината на плескавицата :love:
Јас мислам дека клучен збор е "јадено", бидејќи најверојатно само еднаш си јадел/јадела и затоа го величаш. Иди јади утре, па врати се на темава. :)
Сум јадел многу пати и секад е добра :love:
Само во седмица изгледа како на сликата :)

Ко ќе помислам колку врска нема сликата (рекламата) со хамбургерот во mcdonalds или burger king и сличните на нив со реалноста и вкусот на картон и кисели краставици :facepalm:

:pos::LOL:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Па нема боља ај нека кажат и мене ме интересира? Не само шо нема боља него нема ни у иста класа со нив? На пример ај кажете кај има подобар помфрит од тој во седмица? Сигурно не тој во мcdonalds што се суши за 5 минути.

Мене ми е поубав Бик мекот него хамбургерот во седмица али 200 > 130 така да коа си гладен се знае што ќе јадеш.И компирите се добри..
Реално баш и нема некој подобри сендвичари,ова Нино и тој ред се срање,Вили е океј,али не е баш хамбургер стандард и помалце најадува,тоа кај бивша гироманија е океј ново го отворија али пак е лесковачка и суво е,и двеве лесковачи се иста цена ко у седмица(она што највише плачете)..И жужу е добро пак цена 130 денари а фактички е копија на вили и седмица со мајонезот и сосовите(која комбинација помија:sick:)Свака част за кромидот,добра е плескавицата ако има гужва и е сеа напраена ако не си го наебал.Мц е скапо,Сити грил(така мислам дека е,спроти Вирус) е океј за промена али далеку од Седмица.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
А бе сендвичи што чинат над 150 денари поарно уште малку да додавам и ќе си купам пицааа и тоа наааааааа :D и уште одамна немам јадено сендвичи од 7-ца ниту пак мекдоналд освен во сити мол пред некој ден пробав сендвич од Кинг Бургер и право да кажам и тие не се ништо посебно само пица од домино појќе ми се допаѓа :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па нема боља ај нека кажат и мене ме интересира? Не само шо нема боља него нема ни у иста класа со нив? На пример ај кажете кај има подобар помфрит од тој во седмица? Сигурно не тој во мcdonalds што се суши за 5 минути. Да не зборам за кечапот и мајонезот колку е добар ако го споредиш со другите живот ќе ти се згади или пак вкусот и големината на плескавицата :love:

Само во седмица изгледа како на сликата :)

Ко ќе помислам колку врска нема сликата (рекламата) со хамбургерот во mcdonalds или burger king и сличните на нив со реалноста и вкусот на картон и кисели краставици :facepalm:

:pos::LOL:
Ко прво не знам што има врска на слика како прикажувале, а ко второ постираше слики од два различни сендвича од Мекдоналдс.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ти изгледа не си јадел тост од Веро 2 (Капиштец), е таму да видиш глупи провинцијалки. На се што ќе им речеш на се ти одвраќаат. Им викаш ај исечи ми го тостот на 6 парчиња и ти вика "да не сакаш и да те нараниме", и ќе ти ја фрли чинијата, Има 3 вработени и стојат една до друга а се довикуваат како да се на 30 метри, и тоа не нешто по потреба да зборуваат туку шлапаат глупости нешто се брецаат, како да се на нива во Јурумлери кромид да садат.
Легенди се тие од Веро, ни срам, ни перде немаат, ама па од каде сега дека се провинцијалки… сепак, тостот е феноменален :)

Kajgana Shop

На врв Bottom