- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Има толку соја, колку што комшиите навечер може да ги слушнат пасатите од кај тебе домазарем има соја во месото на 7мица ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има толку соја, колку што комшиите навечер може да ги слушнат пасатите од кај тебе домазарем има соја во месото на 7мица ?
Седмица некако ја избегавам сега јадам во жужу во центар.Ем некако ми е поубав,има разни сосови, салати и компирите им се поубави.Седмица беа на времето сега се крш![]()
130 денари...голем еКолку е еден хамбургер во седмица и колку е голем?
Колку е еден хамбургер во седмица и колку е голем?
Жу-Жу бургер.Абе као ја напраивте седмицава сеа ко најлоша сендвичараФакт е дека е сјебан хамбургерот али сепак хамбургерот во седмица е најдоброто нешто што можеш да го најдеш во скопје од фаст фуд рестораните.Ако мислете дека не е така,образложете каде и не ми го спомињајте вили.Јадам и ја таму ама ем не е поефтино плус не е класичен хамбургер(не верувам некој компири да става од таму
)
можда за тебе е,за повеќето не е мислам.Цената е иста а хамбургерот е некој хибрид од вили и седмица,не моеш да очекуваш да биде боље од 2те.Убаво е има специфичен вкус ама некад е ко помија да јадеш.Жу-Жу бургер.
и вили и седмица се чиста соја+лебни трошки, не знам шо убавина глеашможда за тебе е,за повеќето не е мислам.Цената е иста а хамбургерот е некој хибрид од вили и седмица,не моеш да очекуваш да биде боље од 2те.Убаво е има специфичен вкус ама некад е ко помија да јадеш.
130 денари...голем е
Но сега слават јубилеј, 25 години постоење, и по тој повод до недела цената ќе биде 100 денари![]()
130али сеа не знам што е ова имале некоја промоција се било по 100 денари, колку ќе трае и зашо е ова врска немам.
Едит: БеЕмВе објасни.
Тоа е неразумна цена за еден хамбургер.. За тие пари имам скоро 2 хамбургери во некоја друга сендвичара. Не сум јадел во седмица но сум пробал од жу-жу бургер за 120 ден, па ќе го повратев за малце. Ке му се згрози на човек од толку сосови и тој мајонез (ако може така да го наречам).