Сендвичара "Седмица"

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ве жалам Скопјанчишта и за цените, и за квалитетот.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Тоа е не сум пробал во другите градови да видам како е,можам да кажам само дека Охриѓани ги жалам за вас другите незнам.Кај мене во населба е 60 денари хамбургер али еве дури и со 2 да се најадеш вкусот не е тоа тоа.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еднаш јадев пред неколку месеца и се изнајадов леб за сите пари (не го ни дојадов), до душа многу компири ставаат, ама и плескавицата им е некако без вкус.
Не знам, не дека се многу боље, ама за 7мица се измислени.

Ем сосови ти даваат, ем лебот иако е чкарт, боље е од 7мица.
Плус, имаш повеќе компири него седмица (исти квалитет се и двете) и плескавицата иако не ја бива, пак ќе подобра него оваа на 7мица.

Башка, односот на дигнатост од 7мица го нема, па да те третираат ко гомно и пак да се тепаш да им купуваш, стварно треба да си глуп. :)

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Не знам, не дека се многу боље, ама за 7мица се измислени.

Ем сосови ти даваат, ем лебот иако е чкарт, боље е од 7мица.
Плус, имаш повеќе компири него седмица (исти квалитет се и двете) и плескавицата иако не ја бива, пак ќе подобра него оваа на 7мица.

Башка, односот на дигнатост од 7мица го нема, па да те третираат ко гомно и пак да се тепаш да им купуваш, стварно треба да си глуп. :)
Хигиената во Жу-Жу Бургер е на 0! Исто и професионалноста на вработените. Глупи провинцијалки, кај неписмени, кај нашле работа, па уште и се жалат цело време! И не само тоа, им бараш вода, и ти го глуши к*рот. После 10 минути ќе ти ја донесе!

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Од тој жужу што јадеш ти, имаше ПАЈАК во жолтиот сос пред некој ден. Пази што правиш.
Колку да знаеш во седмица до сега имало налмалце 7-8 труења од сендвичите
Тоа е неразумна цена за еден хамбургер.. За тие пари имам скоро 2 хамбургери во некоја друга сендвичара. Не сум јадел во седмица но сум пробал од жу-жу бургер за 120 ден, па ќе го повратев за малце. Ке му се згрози на човек од толку сосови и тој мајонез (ако може така да го наречам).
Епа побарај ти од сите сосови и нема да ти тече од сите страни.Господ го дал говорот мислам дака знаеш да збориш ќе им речеш помалце да ти стават од сосовите.
и вили и седмица се чиста соја+лебни трошки, не знам шо убавина глеаш
Во право си ги знам вработените во и они лично ми имаат кажано со што ги полнат.Од вили само стек и вешалица само се јаде другото им е тиња а и баска многу се скапи плус кога ќе доплатиш за компири исто како да не ти ставаат а цената е иста како со жужу или 7-ца дури и повисока :)
--- надополнето: 28 септември 2012 во 12:34 ---
Хигиената во Жу-Жу Бургер е на 0! Исто и професионалноста на вработените. Глупи провинцијалки, кај неписмени, кај нашле работа, па уште и се жалат цело време! И не само тоа, им бараш вода, и ти го глуши к*рот. После 10 минути ќе ти ја донесе!
Кај нема од провинција пола град е со нив:)

Член од
26 ноември 2012
Мислења
76
Поени од реакции
63
Имам прејадено во седмица . Искрено , квалитетот е на многу ниско ниво и стануваат све полоши и полоши со тек на време , а цените рипаат . Мајонезот си има останато само ист и најдобар .

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.493
Соја на соја, не ме занима, во McDonalds, 3 за 100 ми се супер комбинација + вкусни се :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Не е соја во Mc, говедско е само е тешко за најадување:icon_mrgr:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.493
Не е соја во Mc, говедско е само е тешко за најадување:icon_mrgr:
Види, ако гледаме од тој аспект, све е ствар на тоа колку си лаком, никој неможе да ме убеди дека 3 сендвичи дури и од таа големина нема да го заситат! пази збориме за нормално јадење и заситување, не да неможеш да дишиш - т.е. балканско јадење - прејадување, сосема доволни се, тоа што потсвеста ти вика дена не се (сугестивно) е друга работа.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Види, ако гледаме од тој аспект, све е ствар на тоа колку си лаком, никој неможе да ме убеди дека 3 сендвичи дури и од таа големина нема да го заситат! пази збориме за нормално јадење и заситување, не да неможеш да дишиш - т.е. балканско јадење - прејадување, сосема доволни се, тоа што потсвеста ти вика дена не се (сугестивно) е друга работа.
ех не е фората заситување,ја мислам за јадење дур не се најадеш,т.е не моеш поише:icon_lol: Си јадам чат пат ради вкусот,океј се за каснување али ако си ептен гладен се знае кај те носи патот.На времето 50 че коа беше италијански оброк и 60 хамбургер беше супер,на друго место за таа оброк не се наоѓаше.Сеа 90 е оброк:place:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
На Попе ви текнува...7мица vs Попе...јас би рекол Попе во тоа време.....!!

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Повкусен хамбургер од тој во Седмица значи не зборам само за Македонија нигде неам јадено, THE BEST (y)
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:38 ---
Соја на соја, не ме занима, во McDonalds, 3 за 100 ми се супер комбинација + вкусни се :)
Како можеш да го споредуваш хамбургерот во Мекдоналдс со тој во Седмица? Вкусот на плескавицата е како картон o_O а и незнам како може бе кисели краставички да ставаат? Гревота е да споредува едно со друго.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.493
Како можеш да го споредуваш хамбургерот во Мекдоналдс со тој во Седмица? Вкусот на плескавицата е како картон o_O а и незнам како може бе кисели краставички да ставаат? Гревота е да споредува едно со друго.
Не споредувам дадов пример, како и да е, картон не картон мене ми е вкусно.

C

cige

Гостин
Ти изгледа не си јадел тост од Веро 2 (Капиштец), е таму да видиш глупи провинцијалки. На се што ќе им речеш на се ти одвраќаат. Им викаш ај исечи ми го тостот на 6 парчиња и ти вика "да не сакаш и да те нараниме", и ќе ти ја фрли чинијата, Има 3 вработени и стојат една до друга а се довикуваат како да се на 30 метри, и тоа не нешто по потреба да зборуваат туку шлапаат глупости нешто се брецаат, како да се на нива во Јурумлери кромид да садат.

Kajgana Shop

На врв Bottom