Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Ти изгледа не си јадел тост од Веро 2 (Капиштец), е таму да видиш глупи провинцијалки. На се што ќе им речеш на се ти одвраќаат. Им викаш ај исечи ми го тостот на 6 парчиња и ти вика "да не сакаш и да те нараниме", и ќе ти ја фрли чинијата, Има 3 вработени и стојат една до друга а се довикуваат како да се на 30 метри, и тоа не нешто по потреба да зборуваат туку шлапаат глупости нешто се брецаат, како да се на нива во Јурумлери кромид да садат.
Кромид во Драчево не во Јурумлери.:P
Шала на страна за ништо не ги бива покрај тоа што персонало им е за никаде и јадењето е катастрофа.Пред 4-5 дена јадев хмбургер за никаде лепчето цело се ронеше плескавицата лада па и дебела недопржена...катастрофа се.

Уште вчера кога ја видов темата се настрвив и денес морав да отидам...и отидов...зошто, господе, зоштоооооооооооо.....:)

Повкусен хамбургер од тој во Седмица значи не зборам само за Македонија нигде неам јадено, THE BEST (y)
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:38 ---

Јас мислам дека клучен збор е "јадено", бидејќи најверојатно само еднаш си јадел/јадела и затоа го величаш. Иди јади утре, па врати се на темава. :)

Сеуште нема подобар хамбургер во поглед на локација/цена/најадување/вкус ..А за надвор од македонија малце потешко,едино во цена и квантитет може да им парира.

Сеуште нема подобар хамбургер во поглед на локација/цена/најадување/вкус ..А за надвор од македонија малце потешко,едино во цена и квантитет може да им парира.
Изгледа не си јадел одамна во 7ца чим збориш вака. :)

Мене искрено не ми пречи што хамбургерот не е ист како тој пред 5-6 години, секогаш знае да ми дојде момент кога ми се јаде сендвич од Седмица. Оф топик: исправете го насловот на темава, сендвичарница, не сендвичара.

Во моментов сакам еден македонски хамбургер. Не е битно од кај е, нека е и од кафанчено на Автобускана само да каснам. мхмхмх

Никогаш немам изедено цел хамбургер од 7. Скоро секогаш кога јадам таму се прејадувам од пола сендвич и го давам пола на мачињата. Највкусен хамбургер во градот со стандарден квалитет, за разлика од оние Вили, ја претераа, ептен се изгуби квалитетот кај нив.

Изгледа не си јадел одамна во 7ца чим збориш вака. :)
Имам јадено,пред 2 недели али темава за тоа дека сендвичите им станаа срање е веќе 2 години стара,така да ова не сте јаделе одамна би имало логика ако некој се одселил од Скопје.Може се ослабнати во големина,али нека стаи слика со споредба некој како биле претходно пошто и мене ми изгледаа поголеми али бев помал тогаш...
Која е боље сендвичарница тогаш :) ?

Имам јадено,пред 2 недели али темава за тоа дека сендвичите им станаа срање е веќе 2 години стара,така да ова не сте јаделе одамна би имало логика ако некој се одселил од Скопје.Може се ослабнати во големина,али нека стаи слика со споредба некој како биле претходно пошто и мене ми изгледаа поголеми али бев помал тогаш...
Која е боље сендвичарница тогаш :) ?
Па нема боља ај нека кажат и мене ме интересира? Не само шо нема боља него нема ни у иста класа со нив? На пример ај кажете кај има подобар помфрит од тој во седмица? Сигурно не тој во мcdonalds што се суши за 5 минути. Да не зборам за кечапот и мајонезот колку е добар ако го споредиш со другите живот ќе ти се згади или пак вкусот и големината на плескавицата :love:
Јас мислам дека клучен збор е "јадено", бидејќи најверојатно само еднаш си јадел/јадела и затоа го величаш. Иди јади утре, па врати се на темава. :)
Сум јадел многу пати и секад е добра :love:
Само во седмица изгледа како на сликата :)
legenda_sb_01.jpg

Ко ќе помислам колку врска нема сликата (рекламата) со хамбургерот во mcdonalds или burger king и сличните на нив со реалноста и вкусот на картон и кисели краставици :facepalm:
food-cheeseburger-advertising-reality1.jpg

09-Burger-King-Whopper-Ad-Size1.jpg

:pos::LOL:

Па нема боља ај нека кажат и мене ме интересира? Не само шо нема боља него нема ни у иста класа со нив? На пример ај кажете кај има подобар помфрит од тој во седмица? Сигурно не тој во мcdonalds што се суши за 5 минути.

Мене ми е поубав Бик мекот него хамбургерот во седмица али 200 > 130 така да коа си гладен се знае што ќе јадеш.И компирите се добри..
Реално баш и нема некој подобри сендвичари,ова Нино и тој ред се срање,Вили е океј,али не е баш хамбургер стандард и помалце најадува,тоа кај бивша гироманија е океј ново го отворија али пак е лесковачка и суво е,и двеве лесковачи се иста цена ко у седмица(она што највише плачете)..И жужу е добро пак цена 130 денари а фактички е копија на вили и седмица со мајонезот и сосовите(која комбинација помија:sick:)Свака част за кромидот,добра е плескавицата ако има гужва и е сеа напраена ако не си го наебал.Мц е скапо,Сити грил(така мислам дека е,спроти Вирус) е океј за промена али далеку од Седмица.

А бе сендвичи што чинат над 150 денари поарно уште малку да додавам и ќе си купам пицааа и тоа наааааааа :D и уште одамна немам јадено сендвичи од 7-ца ниту пак мекдоналд освен во сити мол пред некој ден пробав сендвич од Кинг Бургер и право да кажам и тие не се ништо посебно само пица од домино појќе ми се допаѓа :)

Па нема боља ај нека кажат и мене ме интересира? Не само шо нема боља него нема ни у иста класа со нив? На пример ај кажете кај има подобар помфрит од тој во седмица? Сигурно не тој во мcdonalds што се суши за 5 минути. Да не зборам за кечапот и мајонезот колку е добар ако го споредиш со другите живот ќе ти се згади или пак вкусот и големината на плескавицата :love:

Само во седмица изгледа како на сликата :)

Ко ќе помислам колку врска нема сликата (рекламата) со хамбургерот во mcdonalds или burger king и сличните на нив со реалноста и вкусот на картон и кисели краставици :facepalm:

:pos::LOL:

Ко прво не знам што има врска на слика како прикажувале, а ко второ постираше слики од два различни сендвича од Мекдоналдс.

Ти изгледа не си јадел тост од Веро 2 (Капиштец), е таму да видиш глупи провинцијалки. На се што ќе им речеш на се ти одвраќаат. Им викаш ај исечи ми го тостот на 6 парчиња и ти вика "да не сакаш и да те нараниме", и ќе ти ја фрли чинијата, Има 3 вработени и стојат една до друга а се довикуваат како да се на 30 метри, и тоа не нешто по потреба да зборуваат туку шлапаат глупости нешто се брецаат, како да се на нива во Јурумлери кромид да садат.
Легенди се тие од Веро, ни срам, ни перде немаат, ама па од каде сега дека се провинцијалки… сепак, тостот е феноменален :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom