Ајде да си бираме тимче 
Aston Villa 1 - 0 Reading
Aston Villa 1 - 0 Reading
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој да си ги избрал Ливерпул!Ако не уплати некој на икс Сандерленд - КПР нека се убие! И така, јас по четврти пат нерешено. Следно коло кои сакате нерешено да играат?
Ридинг или Евертон.Твој избор.Ако не уплати некој на икс Сандерленд - КПР нека се убие! И така, јас по четврти пат нерешено. Следно коло кои сакате нерешено да играат?

Дај ма не ми прај малериСањав Ман Сити дека изгубил 1-0![]()

И јас не сфаќам како е можно тоа, знаеш дека ја играш играва и пак касниш.Класика фирмојанска особина. Знаеш дека е со рок, свесен си...ама пак си касниш, зошто знаеш дека ќе те пуштат.
Не дека ми сметаат, да не бидам погрешно сфатен....ама правила се правила. Исто му доаѓа во случај да губеше Астон Вила, да кажев "Абе знам дека ги одбрав нив, ама јас сакам со друг тим да играм".
Абе види......јас имав (уште имам) некои здравствени проблеми па ми е наредено помалку време да седам пред компјутер меѓу другото. Баш понеделникот немав намера ич да седнувам ама ми текна на играва па специјално за тоа се уклучив и заглавив цела вечер пред ком. Затоа и ти реков да ги пуштиш оние 2-3 што беа. Апла брзо беше, заврши колото во Недела па одма наредниот ден да имаш тим пријавено. Не секој можи одма да се уклучи. А за редовни кола кога се има 5-6 дена на располагање тогаш ич нека нема пропустиИ јас не сфаќам како е можно тоа, знаеш дека ја играш играва и пак касниш.