Еве ти линк (ова е од јутјуб, линкот го имаш во description - за да не ме банираат за пиратерија) од кај јас ја симнав, оригинал е само инсталационото мени е нешо "Reloaded".После толку врмее не успеав да најдам добра верзија од играва .. која ја користиш..или ке морам оригиналка да купувам :/
Симни си "reloaded", шо ќе ти се клучеви-мучеви.Има ли начин за да се добие некако клуч за Origin за да се игра пиратската fifa 13 онлајн
Па сакав да ја купам затоа што не успаев да најдам верзија што ке ми работи а и кеиф ми е да ја испробам онлајн се канам 1 недела да одам до југотон и денеска кога поминав ми викаат дојди после 1ви распродадена е за PCЕве ти линк (ова е од јутјуб, линкот го имаш во description - за да не ме банираат за пиратерија) од кај јас ја симнав, оригинал е само инсталационото мени е нешо "Reloaded".
Иначе шо пари ќе фрлаш по игри?
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 19:07 ---
Симни си "reloaded", шо ќе ти се клучеви-мучеви.
За онлајн мислам дека треба некој пач да се инсталира, али за офлајн проверено 10000% работи. Иначе е закон, мислам дека би ти било и супер офлајн да си ја играш.Па сакав да ја купам затоа што не успаев да најдам верзија што ке ми работи а и кеиф ми е да ја испробам онлајн се канам 1 недела да одам до југотон и денеска кога поминав ми викаат дојди после 1ви распродадена е за PC
P.S фала за линкот ке го пробам да се надеваме дека ке работи ...
Уф..не успеав да ја видам ГТА 4 на брзина влегов и прашав фифа дали ја има - немало,PES(јебига така ми дојде да прашам не дека ке ја земев) и тоа немало -_- Black Ops 2 мислам дека ја имат добиено..како и да е за PS 3 ги има и фифа и пес-от,поточно поголем избор на игри имаш за Сони и Икс Бокс него за Пи Си им заминале новите .. или малку донеле или пак економските реформи на Грујо даваат резултати па се купуваат оригиналки на големоЗа онлајн мислам дека треба некој пач да се инсталира, али за офлајн проверено 10000% работи. Иначе е закон, мислам дека би ти било и супер офлајн да си ја играш.
P.S А во Југотон какви игри има, има и за PC, PS3, XBOX360?
Ја има ли GTA 4 и колку пари е од прилика за PC?
Е друже фала многу .. работи играва перфект .. до кракот било ..За онлајн мислам дека треба некој пач да се инсталира, али за офлајн проверено 10000% работи. Иначе е закон, мислам дека би ти било и супер офлајн да си ја играш.
P.S А во Југотон какви игри има, има и за PC, PS3, XBOX360?
Ја има ли GTA 4 и колку пари е од прилика за PC?
Па само заради кракот ја симна паk?Е друже фала многу .. работи играва перфект .. до кракот било ..
Не не ... го симнав само кракот што беше ставен во описот на видеото ... ја имаше целата верзија и само кракот и прво пробав со кракот ако не идеше ке ја симнував целата верзија .. Бај д веј .. и да сум ја симнал цела верзија нема што да жалам 200 гига лимит со 3-4 MB/S на најјаките торенти на тие послабите 1-2 MB/SПа само заради кракот ја симна паk?
Пријатно играње!Не не ... го симнав само кракот што беше ставен во описот на видеото ... ја имаше целата верзија и само кракот и прво пробав со кракот ако не идеше ке ја симнував целата верзија .. Бај д веј .. и да сум ја симнал цела верзија нема што да жалам 200 гига лимит со 3-4 MB/S на најјаките торенти на тие послабите 1-2 MB/S
Пред да почне изведувањето не ти дава листа со играчите за да ги наместиш?Добро бе пичка му матер само јас незнам како треба или стварно неможиш да си одбериш кои играчи да шуткат пенали во пенал рулетот?
Дава на пријателски, во career mode не даваПред да почне изведувањето не ти дава листа со играчите за да ги наместиш?
Не ми текнува да сум играл на пенали во career. Можно е да има некој баг.Дава на пријателски, во career mode не дава
Како и да е, неможат да ме тепат, многу ги бранамНе ми текнува да сум играл на пенали во career. Можно е да има некој баг.