Homeland

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Ова е човекот во серијата, после Клер, он е за мене број еден, ни Броди ни никој!
Referral Denied

You don't have permission to access "http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM1Njg4NDMzNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzg3OTg1OA@@._V1._SX640_SY962_.jpg" on this server.
Reference #24.7c8ef50.1354026422.4dfea81c

Вака пишит другар.

Иначе за епизодава само: А-ха, упм, пу јаз’к. Па па па па. А уште само три епизоди до крај на сезонава. Да си јадет ушите, интересна епизода, мамето нивно.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ѕверка е Сол, фантастично глуми у серијава.
Последниве 3 епизоди би требало лудило да бидат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Ѕверка е Сол, фантастично глуми у серијава.
Последниве 3 епизоди би требало лудило да бидат.
Хмм дали е типот случајно избран за такво име, и дали ти случајно одговараш на темава со таков аватар? :pos:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Зига зага зига зага!!! Ау колку е напнато еј, секоја чест.
Финалето ќе е за памтење, слушајте ме.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.707
Поени од реакции
59.932
Финалето ќе е за памтење, слушајте ме.
Ааааа... the Great Expectations... :)

Држи ниво серијава. Броди го донесоа до степен да не знаеш дали да го хејташ или да навиваш за него. Сепак треба да се случи нешто големо на крајов, како бомба, ама овој пат да пукне.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ааааа... the Great Expectations... :)

Држи ниво серијава. Броди го донесоа до степен да не знаеш дали да го хејташ или да навиваш за него. Сепак треба да се случи нешто големо на крајов, како бомба, ама овој пат да пукне.
Ќе прајме муабет. Чим од просек серија ја доведоа до ова дереџе не верувам дека финалето би разочарало.
Сепак ја водат други лица наместо тие од ЛОСТ(Oh no I didn't). :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.707
Поени од реакции
59.932
Напротив, никогаш не сум рекол дека е просек серија, топ е серијава во секој поглед, само се научив да не очекувам премногу, играм на сигурно и позадоволен сум :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Напротив, никогаш не сум рекол дека е просек серија, топ е серијава во секој поглед, само се научив да не очекувам премногу, играм на сигурно и позадоволен сум :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Супер епизода. Како што се приближуваат до финалето, епизодите стануваат понапнати и понепредвидливи во секој аспект.

Киднапирањето на Carrie како да излезе од нигде. Седам јас со слушалките и едно време ја манаа, свеста ми се зеде. :P

Убиството на потпретседателот ќе му се врати на Броди и ќе му пукне в лице. Нема да има ни договор, ни ништо. Туку, се надевам дека ќе спаси жива глава од Квин и срањата на Естез. Speaking of which, fuck you Mr. Deputy Director.

Инаку, Damian Lewis беше перфектен во оваа епизода и дефинитивно ќе биде номиниран за Еми в година. Пак има големи шанси запобеда, ама ќе има и многу силна конкуренција. Очекувам Peter Dinklage да стане Lead Actor на Game of Thrones и ако се случи тоа, тој сигурно добива номинација.
Илипак, наградата пак ќе се врати во рацете на Bryan Cranston, cause the best is yet to come on Breaking Bad.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Некако многу брзо ми мине времето дури ја гледам серијава, што за мене е репер за квалитет. Не знам зошто телевизијата започна да крати по 5-10 минути од секоја епизода. Еве им ја Dexter, нека кратат од неа слободно. А тензијата е врвот, ме потсеќа ептен на 24. Тоа, и што појма немам што ќе се случи во наредните епизоди.

Kajgana Shop

На врв Bottom