21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
Точно. Но што ќе биде со сите оние кои нема да се ускладат со новонастанатата состојба? Сите кои се зли, намќори....и т.н. бидејќи целта на човекот како битие е да оди напред да се усовршува и еден ден, милениум или еон да стигне поблиску до Бог. Ќе останат заглавени во третиот дензитет уште 25 980 години, ама неможе сите заедно со планетата земја да премине во 4 одделение :) каде ќе бидат депортирани? на која планета
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 23:46 ---
можно ли е ова да е судниот ден од библијата- добрите во рајот, останатите во пеколот

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Точно. Но што ќе биде со сите оние кои нема да се ускладат со новонастанатата состојба? Сите кои се зли, намќори....и т.н. бидејќи целта на човекот како битие е да оди напред да се усовршува и еден ден, милениум или еон да стигне поблиску до Бог. Ќе останат заглавени во третиот дензитет уште 25 980 години, ама неможе сите заедно со планетата земја да премине во 4 одделение :) каде ќе бидат депортирани? на која планета
Ova veke i jas se prasuvam nekolku godini, najveke se nerviram sto nekoj moj bliski luge nemozam da gi nasteluvam na visoka frekfencija, bidejki za ovoj skok se custvuvam kompletno spremen no koj znae moze i da ne se transformiram. Spored mojte najnovi istrazuvanja sto gi napraviv, veke imam soznanija deka postojat ogromen broj na gosti koj sto se dojdeni bas nanasta planeta za da pomognat na site vo transformacijata. Tie gosti veke izveduvaat probi i ke bidat na site kraista taka da oni sto ke bidat zaglaveni u megu portali ke go slusaat nivniot povik za pomos i ke doagaat bas tamu kade sto e potrebno za da mozat da napravat balans i da pomognat da se transformira sekoj sto ke bide zaglaven. Vo prviot moment ke se transformiraat nekade okolu 1/3 ili priblizno 2milijardi. no sega za sega nikoj ne znae tocna brojka u momentov kolku ke bidat zaglaveni i spaseni, a kolku ke ostanat vo 3d odnosno nema da se kacat na brodot. Tie sto ke ostanat vo 3d kade i da bidat preseleni ke treba da se ragaat onolku pati kolku sto e potrebno pak vo cel toj ciklus se dodeka ne diplomiraat za 4d

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Ova veke i jas se prasuvam nekolku godini, najveke se nerviram sto nekoj moj bliski luge nemozam da gi nasteluvam na visoka frekfencija, bidejki za ovoj skok se custvuvam kompletno spremen no koj znae moze i da ne se transformiram. Spored mojte najnovi istrazuvanja sto gi napraviv, veke imam soznanija deka postojat ogromen broj na gosti koj sto se dojdeni bas nanasta planeta za da pomognat na site vo transformacijata. Tie gosti veke izveduvaat probi i ke bidat na site kraista taka da oni sto ke bidat zaglaveni u megu portali ke go slusaat nivniot povik za pomos i ke doagaat bas tamu kade sto e potrebno za da mozat da napravat balans i da pomognat da se transformira sekoj sto ke bide zaglaven. Vo prviot moment ke se transformiraat nekade okolu 1/3 ili priblizno 2milijardi. no sega za sega nikoj ne znae tocna brojka u momentov kolku ke bidat zaglaveni i spaseni, a kolku ke ostanat vo 3d odnosno nema da se kacat na brodot. Tie sto ke ostanat vo 3d kade i da bidat preseleni ke treba da se ragaat onolku pati kolku sto e potrebno pak vo cel toj ciklus se dodeka ne diplomiraat za 4d
А да напишеш некои извадоци од твоето истражување, баш интерсно ќе биде.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 23:46 ---
можно ли е ова да е судниот ден од библијата- добрите во рајот, останатите во пеколот
Nesto slicno, no objasneto e vo toj kontekst bidejki covekovata percpcija nemoze seuste da gi sfari ovie raboti za koj diskutirame bas nie tuka. Biblijata e napisana od Masonite, oni toa go pravat zaradi nivnite karmicki zapisi za da kazat eve nie gi predupredivme no sto da pravime sto se oni glupi i nemozat da sfatat, koga ke vidis oni bas za se ne imaat predupredeno ako go vratis filmot. Inaku raj i pekol postoi samo vo nasite mozoci na povisoko nivo ne postoi kako sto ne postoja mn drugi raboti od tipot gospod religija dobro i loso. Fakt e deka postojat dve energii pozitivna i negativna ona sto biblijata gi prestavuvava kako angeli i demoni. Tie angeli i demoni ili pozitivnata i negativnata energija treba da bidat sinhronozirani za da dadat pozitiven rezultat. Znaci ednoto bez drugoto ne moze, Jin Jang itn
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 23:57 ---
А да напишеш некои извадоци од твоето истражување, баш интерсно ќе биде.
A do sega sto pravam tuka? Ako imas nesto pokonkretno da me prasas prasaj me od srce ke ti odgovoram

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
kako sto ne postoja mn drugi raboti od tipot gospod religija dobro i loso. Fakt e deka postojat dve energii pozitivna i negativna ona sto biblijata gi prestavuvava kako angeli i demoni. Tie angeli i demoni ili pozitivnata i negativnata energija treba da bidat sinhronozirani za da dadat pozitiven rezultat. Znaci ednoto bez drugoto ne moze, Jin Jang itn
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 23:57 ---
(Не) постои Бог, зависи како го перцепираш Бога, Тој е многу повеќе од стар бел дедо, Тој е првобитната енергија од која е се настанато и се тежнее да се врати во таа првобитна енергија. Како што знаеш војните што се водат, гладот, вештачи створените болести-сида птичји, грип....сето тоа е само луѓето да се држат во неизвесност и во страв како храна на некои ентитети кои се хранат со негативната енергија. А тие ентитети познати како рептили кои се заглавени во 4 дензитет и нивниот развој како негативни суштеста тука завршува- толкава е силата на нег. фрек. За да се продолжи напред во 5 денз. треба битието да е целосно од енергија. Значи се се стреми кон позитивното. Што знам но мислам дека дуализмот како јинг и јанг не држи вода

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
(Не) постои Бог, зависи како го перцепираш Бога, Тој е многу повеќе од стар бел дедо, Тој е првобитната енергија од која е се настанато и се тежнее да се врати во таа првобитна енергија. Како што знаеш војните што се водат, гладот, вештачи створените болести-сида птичји, грип....сето тоа е само луѓето да се држат во неизвесност и во страв како храна на некои ентитети кои се хранат со негативната енергија. А тие ентитети познати како рептили кои се заглавени во 4 дензитет и нивниот развој како негативни суштеста тука завршува. за да се продолжи напред во 5 денз. треба битието да е целосно од енергија. Што знам но мислам дека дуализмот како јинг и јанг не држи вода
Bog go percipiram kako beskonecniot kreator, jing jang go dadov za primer zaradi energiite koga nabrojuvav, a zasto ne drzi voda? Sekoe bitie e od energija, no postojat ops koj sto se opredeleni prema sebe i opd koj sto se opredeleni prema drugite. Bitie so dusa i bitie bez dusa. Ovie ops-ovi za koj ti zboruvas porano ili podocna ke se kacat vo liftot, ama liftot ke gi simne nadolu

Член од
29 октомври 2012
Мислења
224
Поени од реакции
70
najveke se nerviram sto nekoj moj bliski luge nemozam da gi nasteluvam na visoka frekfencija, bidejki za ovoj skok se custvuvam kompletno spremen no koj znae moze i da ne se transformiram.
На секој е дадено правото на слободен избор, но ако ја наметнуваш твојата воља колку и да е добронамерна е погрешна

P.S. Што подразбираш под трансформација и како ќе ја доживееш?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
A do sega sto pravam tuka? Ako imas nesto pokonkretno da me prasas prasaj me od srce ke ti odgovoram
Што правиш тука? Па за секој поупатен, јасно е како ден дека се бламираш и покажуваш јасни симптоми на attention whore.
Се што досега имаш напишано на форумов се нафрлани идеи од линкчиња на интернет во врска со new age филозофијата. Материјали како The law of One, Hidden hand, The Cassiopean Experiment и други.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
На секој е дадено правото на слободен избор, но ако ја наметнуваш твојата воља колку и да е добронамерна е погрешна

P.S. Што подразбираш под трансформација и како ќе ја доживееш?
Tocno e toa za slobodniot izbor, no ne nametnuvam sakam da pomognam.
Seuste ne sum ja doziveal transformacijata vo celost, no do sega osekjam sloboda ubavo custvo na dusata
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 01:39 ---
Како „Скриената рака“ да му е омилен автор на demon11 ... Отече со повторување на едно та исто. :facepalm:
Kaj sto pisuvam ne moras da me citas staj me na skip
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 01:41 ---
Што правиш тука? Па за секој поупатен, јасно е како ден дека се бламираш и покажуваш јасни симптоми на attention whore.
Се што досега имаш напишано на форумов се нафрлани идеи од линкчиња на интернет во врска со new age филозофијата. Материјали како The law of One, Hidden hand, The Cassiopean Experiment и други.
Moj problem e dali se blamiram, ke pisuvam sto sakam nikogo ne navreduvam i ne kritikuvam u tvoj stil
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 01:43 ---
Tocno e toa za slobodniot izbor, no ne nametnuvam sakam da pomognam.
Seuste ne sum ja doziveal transformacijata vo celost, no do sega osekjam sloboda ubavo custvo na dusata
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 01:39 ---

Kaj sto pisuvam ne moras da me citas staj me na skip
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 01:41 ---

Moj problem e dali se blamiram, ke pisuvam sto sakam nikogo ne navreduvam i ne kritikuvam u tvoj stil
A sto pravam tuka isto taka ne e tvoj problem niti pak nemozes da mi zabranis da bidam tuka

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Ти си знаеш, голем си....претпоставувам.
Многупати сум бил обвинуван дека навредувам кога на луѓето ќе им ја кажам вистината во лице. Но можеби тоа е до дензитетот. ;)

Туку, кога веќе спомена истражувачка работа, дали си за да направиме еден експеримент? Убеден си дека на 21-ви ќе се трансформираш во 4-та димензија, а од таму нели ќе можеш да манипулираш со времето:
vo 4d percepcija ke bide vidlivo kade ke mozes da go smaluvas zgolemuvas stopiras vrakas motas napred itn. Ke mozes celiot zivot od 3d da go vidis vo nekolku sekundi,
Е сега, штом ќе го можеш ова, од таа димензија врати се во овој момент и кажи - напиши настан што уште не се случил а ќе се случи во наредниве 20 дена! :)

M

Muranyi

Гостин
Nema da se sluci nikakva apokalipsa samo transformacija, apokalipsata ja izmisli holivud, i zapamtite deka posle mrakot odnosno posle hibernacijata nemojte da mislite negativno nemojte da se plasite, mislite samo pozitivno zasto posle transformacjata vasite misli ke se manifestiraat vo momentot
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 22:57 ---

Tokmu taka, 4d percepcija
Друже,апокалипса не значи крај на светот,туку откривање на нешто тајно,непознато за човештвото.Така да во прилог на тоа што го пишуваш,слободно можеш да го наречеш апокалипса.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Друже,апокалипса не значи крај на светот,туку откривање на нешто тајно,непознато за човештвото.Така да во прилог на тоа што го пишуваш,слободно можеш да го наречеш апокалипса.
A sto e apokaliptiocno vo mojte tekstovi? Veke se otkrieni golemi tajni, no najgolemata doprvo doaga
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 13:00 ---
Ти си знаеш, голем си....претпоставувам.
Многупати сум бил обвинуван дека навредувам кога на луѓето ќе им ја кажам вистината во лице. Но можеби тоа е до дензитетот. ;)

Туку, кога веќе спомена истражувачка работа, дали си за да направиме еден експеримент? Убеден си дека на 21-ви ќе се трансформираш во 4-та димензија, а од таму нели ќе можеш да манипулираш со времето:

Е сега, штом ќе го можеш ова, од таа димензија врати се во овој момент и кажи - напиши настан што уште не се случил а ќе се случи во наредниве 20 дена! :)
Glup si ili treniras?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom