HeRbEs
-WandereR-
- Член од
- 21 јуни 2005
- Мислења
- 766
- Поени од реакции
- 272
Од блекбокс верзија.Има нешто тоа врска?Која верзија ја симна? И ја имам све на макс и немам пад на фрејмови во ниеден дел од играта.
Од блекбокс верзија.Има нешто тоа врска?Која верзија ја симна? И ја имам све на макс и немам пад на фрејмови во ниеден дел од играта.
Конфигурација? По име и презиме, не по RAM и GHz.Хмм ја симнав денес.Настегав све на макс у сетинзи и играва иде топ.Фркава е коа ќе влезам во Бостон се приметува голем пад на фрејмови.Дали е до оптимизацијата на играва или? Пробав намалив све на нормал тотално ништо не менува.
Да, би можело да има. Јас имам друга верзија. Исто и драјверите за графичката може да зезаат, пиши конфигурација да видиме..Од блекбокс верзија.Има нешто тоа врска?
симни си крак од Skidrow или ThetaМоже некој да ми го даде цд генераторот, немам key во торентот што го симнав а ми бара за да се пушти играта... на нет треба некои чуда да правам за да добијам... или секако ќеш...
нема чаре и мене истото ми се случи одново ќе треба да играшај едно питање... значи вака, сабајлево ја пуштив играв добри 2 саата се еше ок се беше на место и ко шо треба. Е сеа, сеа пред 15 минути ја уклучив играта преку uplay нели идам кај сејвовите, нема ни еден сејв. Ми се дешаваше и дека фајлот е расипан не знам ти ја шо ама тоа се опраи а ова не . некоја идеја ?
ги имам јас ситеИма ли некој "good guy" колекционер кој ги има досега сите продолженија на играва (I, II, Revelations, Brotherhood, III), да се трејдаме на хард диск?
Јес да завршив се шо имаше, останаа само мали ситници не ми се почиња пак одпочеток ама ако само тоа останува ондак ок.. И фала за одговоротсимни си крак од Skidrow или Theta
нема чаре и мене истото ми се случи одново ќе треба да играш
ги имам јас сите
No spoilers, pls (спојлер таг)Haytham!
What the fuck?!
Fixed.No spoilers, pls (спојлер таг)
За тројкава неможе да зборувам бидејќи имам многу малце изиграно Како прво што ми падна впечатливо и иритантно е гласот на Конор.Добро бе до толку неможеле да најдат некој по жив, со поведар глас? Премногу флегматично звучи.Друго некако тапа музика има во тројкава,многу е неприметна и само на моменти ја има.За мене убедливо најдобар дел сега за сега ми е Revelations.Профи музика,атмосфера,гејмплеј и приказната беше феноменална.Изиграв три секвенци и што да кажам. ДОСАДНО. Или јас сум веќе стар за гејмер или нешто дргуо е во прашање.
Ама сепак, колку години поминаа од првиот Асасин. Многу нели? Е па да нема ни грам променето во гемјплејот тоа е стваро безвеза. Серијалот одамна требаше да заврши. Шест игри по ред се прават истите работи, одиш по некој град, се пентариш по некои покриви, наоѓаш кули за откривање на мапата и тоа па тоа. Ај првиот дел беше револуционерен, таков гејмплеј сеуште немаше во игрите. Вториот дел беше перфекција награден на првиот со преубава атмосфера во ренесансна италија. Продолжетоците (на двојката) беа непотребни и напорни. А овој новиот дел, исто, тоа е кога една убава идеја ќе стане глобална медуимска франшиза, како и COD, така и оваа.
Дај да видам Farcry 3 нешто да не ќе ми го поправи впечаткот ама не верувам
Со години јас немам дочекано игра која ќе ме врзе за ПЦ и ќе ја изиграм во еден здив, се е веќе повторливо, се е веќе видено, паметните и посложени игри не добиваат големи буџети и завршуваат како проекти со добра идеја а слаба реализација, се форсираат боза безвезни наслови за широката народна маса, како и се друго од медиумската сфера.