Assassin's Creed III

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Кога има видео само задржете на Е и ке го прескокне ;)

H

HoT IcE

Гостин
Blackbox верзијата од Замунда добра е? Ја има симнато некој? Она од THETA на ПБ неможе да развие брзина.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Можеби Конор не е многу кул за разлика од Ецио, ама со оглед на тоа дека Ецио живеел во времето на ренесансата а Конор бил воспитуван од големата мајка и дека секое животно е дар од природата што треба да го убие, не треба да не чуди. Инаку тепањето е поинтересно сега затоа што може да правиш комбо како на филмовите, односно да ги натераш сами да се истепаат. :icon_lol:
Се на се сум задоволен од играта, се гледа дека се потрудиле. Малце е чудно што пред тоа се качуваш по куќи и цркви а сега по дрвја, ама ти стане интересно.
Вредеше што чекавме. (y)

H

HoT IcE

Гостин
3 секвенца bitch! Играва ја хејтав, мислев дека ќе биде fail, ама си го повлекувам хејтов и морам да кажам дека засега сум задоволен, посебно од новите комбоа во тепачи, it's fucking amazing.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
3 саати играв и уште ја немам завршено втората секвенца. Едноставно има мн да се разгледува и игра. Ми се допаѓа како е се направено, малце поинакви се контролите особено делот со огненото оружје. Уште од Бостон немам искочено, ама како што гледам супер е направен. Очекувам многу повеќе од New York, па ќе видиме кога ќе стигнам до таму. Во глобала играва изгледа доста интересантно.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Незнам зашто ама верзијата што ја симнав од Замунда (првата , не скидроудот) имаше многу малце FPS на какви било сетинзи,,, тешки дропови на фрејмови има поготово во големите градови, а имам добра конфигурација што до сега ме нема разочарано на поновите игри... можеби не е до верзијата туку до оптимизацијата.Фустрирачки делуваше повеке пати дека одеднаш ми се појавуваа буриња,војници и останати детали. GTX 550ti, 10 gigs ram, i5. Единствено нешто што ме одржа во играва беше приказната,сум ги играл сите AC и едноставно морав да се надоврзам со главната приказна,споредните пак се исто доста интересни и ако сакате 100% да ја завршите сигурно ке има некој 50-60 саати гејмплеј.

Одлично продолжение на AC иако бев скептик одкога дознав дека дејствијата се одвиваат во Америка, сепак испадна полн погодок целата приказна и 3те мисии мегу секвенците што се одвиваат во денешно време.Али оптимизацијата катастрофална, на моменти ми се идеше да ја избришам цела игра,, голем недостаток на фрејмови и неможе комплетно да се долови играта освен ако имаш гејминг конфигурација од 1500 евра.

Story: 9/10
Gameplay:8/10
Оптимизација:3/10

Повеке од очигледно е дека производителите на игри повеке се фокусираат на конзолниот пазар па затоа за PC неможат да го доловат она што повекето од конзолашите го уживаат.Утре ја почнувам уште една од мојте омилени Hitman истотака игра која немам пропуштено ниту едно продолжение.Се надевам дека ке биде пријатно изненадување како што и очекувам.

(y)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
3 секвенца bitch! Играва ја хејтав, мислев дека ќе биде fail, ама си го повлекувам хејтов и морам да кажам дека засега сум задоволен, посебно од новите комбоа во тепачи, it's fucking amazing.
2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.
Ти на оваа конфигурација ја играше така?

И меме на овај компјутер слична ми е, страв ми е да не има проблеми или многу сецкање. Кај тебе како работи?

H

HoT IcE

Гостин
Ти на оваа конфигурација ја играше така?

И меме на овај компјутер слична ми е, страв ми е да не има проблеми или многу сецкање. Кај тебе како работи?
Ќе немаш гајле брат, само намали резолуција и вози! Јас ја играм на 1280х760, детали на Нормал. Нема да сецне ич.

Мислам дека ти е до самата игра, јас ја симнав BlackBox верзијата од Замунда, и нема гајле, баш сакав да потенцирам дека добра оптимизација има играва, мене 2ката и Brotherhood повеќе ми сецкаа отколку 3ва.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ќе немаш гајле брат, само намали резолуција и вози! Јас ја играм на 1280х760, детали на Нормал. Нема да сецне ич.

Мислам дека ти е до самата игра, јас ја симнав BlackBox верзијата од Замунда, и нема гајле, баш сакав да потенцирам дека добра оптимизација има играва, мене 2ката и Brotherhood повеќе ми сецкаа отколку 3ва.
Awesome! :D

Фала многу за информацијата, сега само треба да дочекам да ми се спушти. И супер штом има добро оптимизација, игрите на Ubistoft обично не се баш најдобро оптимизирани. Со Brotherhood колку мака видов... а со Revelations па, гајле немав.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Kaко да сменам на англиски, руски ми е. :D
Edit: Уред е, видов поназад.
Assassin's Creed е најдосадната игра во универзиумот.
Појма немам дали си саркастичен, ме мрзеше да читам цела страна, ама мене навистина АC ми се досадни игри. Кецот ја пројдов тешејќи се дека ќе испуштам нешто ептен wow, двојката почнав и не ја завршив и така остана.

2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.

баш сакав да потенцирам дека добра оптимизација има играва, мене 2ката и Brotherhood повеќе ми сецкаа отколку 3ва.
Незнам зашто ама верзијата што ја симнав од Замунда (првата , не скидроудот) имаше многу малце FPS на какви било сетинзи,,, тешки дропови на фрејмови има поготово во големите градови, а имам добра конфигурација што до сега ме нема разочарано на поновите игри... можеби не е до верзијата туку до оптимизацијата.Фустрирачки делуваше повеке пати дека одеднаш ми се појавуваа буриња,војници и останати детали. GTX 550ti, 10 gigs ram, i5.

Оптимизација:3/10
И сега, каква е, оптимизирана или не? Да знам дали да се замарам да ја опраам.

H

HoT IcE

Гостин
Kaко да сменам на англиски, руски ми е. :D
Edit: Уред е, видов поназад.

Појма немам дали си саркастичен, ме мрзеше да читам цела страна, ама мене навистина АC ми се досадни игри. Кецот ја пројдов тешејќи се дека ќе испуштам нешто ептен wow, двојката почнав и не ја завршив и така остана.

И сега, каква е, оптимизирана или не? Да знам дали да се замарам да ја опраам.
За мене е оптимизирана, симни ја BlackBox верзијата од Замунда, кај мене се иде како подмачкано.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Лош порт е, ако немаш добар процесор не се ни обидувај.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Лош порт е Dark Souls, Darksiders.. оваа ич не асоцираше на порт, ја играв на i5 2400 @ 3.10 ако е до него, дека сепак грда графичка, ама убаво изгледа играта, визулено. Ама сепак ми е срање од страна на гејмплеј, оти не постои гејмплеј. Филм по филм, 3та секвенца ќе ја завршам се осеќам како да сум играл 10минути. Ништо големо не се деси, единствената интеракција беше оди до таму, врати се од таму. Поинтересна ми беше инсталацијата, ова uplay беше поголем предизвик..

:facepalm:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
На почетокот ми беше и мене тапа, многу одолговлекување, но потоа мислам дека од 4та секвенца натаму станува интересно, а знам дека до крајот ќе биде уште поинтересно. Играва е праена за нон стоп млатење, за разлика од претходната каде што треба да пазиш да не те видат.

Kajgana Shop

На врв Bottom