раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.684
- Поени од реакции
- 1.990
Кога има видео само задржете на Е и ке го прескокне
фала..токму ова е решението...бета драјвери... играта е ебозовие ))прочитав негде дека бета драјвери за нвидиа помагале
3 секвенца bitch! Играва ја хејтав, мислев дека ќе биде fail, ама си го повлекувам хејтов и морам да кажам дека засега сум задоволен, посебно од новите комбоа во тепачи, it's fucking amazing.
Ти на оваа конфигурација ја играше така?2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.
Ќе немаш гајле брат, само намали резолуција и вози! Јас ја играм на 1280х760, детали на Нормал. Нема да сецне ич.Ти на оваа конфигурација ја играше така?
И меме на овај компјутер слична ми е, страв ми е да не има проблеми или многу сецкање. Кај тебе како работи?
Мислам дека ти е до самата игра, јас ја симнав BlackBox верзијата од Замунда, и нема гајле, баш сакав да потенцирам дека добра оптимизација има играва, мене 2ката и Brotherhood повеќе ми сецкаа отколку 3ва.
Awesome!Ќе немаш гајле брат, само намали резолуција и вози! Јас ја играм на 1280х760, детали на Нормал. Нема да сецне ич.
Мислам дека ти е до самата игра, јас ја симнав BlackBox верзијата од Замунда, и нема гајле, баш сакав да потенцирам дека добра оптимизација има играва, мене 2ката и Brotherhood повеќе ми сецкаа отколку 3ва.
Појма немам дали си саркастичен, ме мрзеше да читам цела страна, ама мене навистина АC ми се досадни игри. Кецот ја пројдов тешејќи се дека ќе испуштам нешто ептен wow, двојката почнав и не ја завршив и така остана.Assassin's Creed е најдосадната игра во универзиумот.
2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.
Ќе немаш гајле брат, само намали резолуција и вози! Јас ја играм на 1280х760, детали на Нормал. Нема да сецне ич.
баш сакав да потенцирам дека добра оптимизација има играва, мене 2ката и Brotherhood повеќе ми сецкаа отколку 3ва.
И сега, каква е, оптимизирана или не? Да знам дали да се замарам да ја опраам.Незнам зашто ама верзијата што ја симнав од Замунда (првата , не скидроудот) имаше многу малце FPS на какви било сетинзи,,, тешки дропови на фрејмови има поготово во големите градови, а имам добра конфигурација што до сега ме нема разочарано на поновите игри... можеби не е до верзијата туку до оптимизацијата.Фустрирачки делуваше повеке пати дека одеднаш ми се појавуваа буриња,војници и останати детали. GTX 550ti, 10 gigs ram, i5.
Оптимизација:3/10
За мене е оптимизирана, симни ја BlackBox верзијата од Замунда, кај мене се иде како подмачкано.Kaко да сменам на англиски, руски ми е.
Edit: Уред е, видов поназад.
Појма немам дали си саркастичен, ме мрзеше да читам цела страна, ама мене навистина АC ми се досадни игри. Кецот ја пројдов тешејќи се дека ќе испуштам нешто ептен wow, двојката почнав и не ја завршив и така остана.
И сега, каква е, оптимизирана или не? Да знам дали да се замарам да ја опраам.