Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го однела Сенди ..Зошто кога идам fast travel на Њујорк, стискам ентер и ништо не се дешава?
Колку секвенци има играва, знае некој? Јас сум моментално 5та секвенца.
Зависи како ја играш, ако играш само маин стори нема многу гејмплеј. Ама има многу интересни споредни мисии како битки со бродови, барање на мапи со богатство, ослободубање на градови , заземање замоци, разни челенџи за ловење животни и уште многу други. Овие мисии имаат 5% филм и 95% гејмплеј, а мене ми се баш интересниВо моментов ја симнувам од Замунда, ја читам темава и малце сум разочаран од тоа што читам дека имало многу малце гејмплеј a многу филмови, тоа не ми се свиѓа баш, али ќе видиме.
Зависи како ја играш, ако играш само маин стори нема многу гејмплеј. Ама има многу интересни споредни мисии како битки со бродови, барање на мапи со богатство, ослободубање на градови , заземање замоци, разни челенџи за ловење животни и уште многу други. Овие мисии имаат 5% филм и 95% гејмплеј, а мене ми се баш интересни
Од се што изиграв годинава според мене оваа или Sleeping Dogs треба да биде GOTY. Само уште чекам да видам каква е Far Cry 3.
Хмм ја симнав денес.Настегав све на макс у сетинзи и играва иде топ.Фркава е коа ќе влезам во Бостон се приметува голем пад на фрејмови.Дали е до оптимизацијата на играва или? Пробав намалив све на нормал тотално ништо не менува.