Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
нема потреба за нервоза. роџерс заслужува шанса, барем до кај февруар-март, особено ако се донеси нов напаѓач!
Ако се донеси. Ако не се донеси со самото затворање на трансфер пазарот на 1ви Февруари нека го отпуштат.

Од странска ливерпул фан страна викаат сеа да не паничиме многу пошто ќе почне да врие од шпекулации за тоа како Бенитез бара некои играчи од Ливерпул да ги донесе во Челзи. Имаше интересна реплика во коментарите: He can take Joe Cole if he wants. :D

Шала на страна, не верувам дека Рафа би се навратил од кај нас да зема играчи.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 00:03 ---
Ех, ме стигна јадењето трици. Џо Кол утре стартер :D

@Musker_LFC: Some good or bad team news for tomorrow nights match at Anfield, depending on which team you support. Joe Cole starts. #LFC
@Musker_LFC: Rodgers has picked a weakened side for tomorrow night, with Johnson, Agger, Gerrard & Suarez all omitted from the starting 11. #LFC

http://www1.skysports.com/football/...s-has-credited-the-board-for-showing-patience

Ова лиглево само ги фали сите,те фановите,те играчите,те управата..

Изгледа нема точак, тражи да му купат нов.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 00:09 ---
Шала на страна, не верувам дека Рафа би се навратил од кај нас да зема играчи.

Му спотребале...

Богами да ни буфнат шпекулации за Агер пак ќе ни се заклати под нозе...
Ич не се секирај, ќе најде Велемајсторот и за тоа лек. Ќе земе некој „талент“ од Свонси. :tapp:

Џабе (ќе бидам најкултурен што можам) јадете нешто (одберете сами, што сакате) за Роџерс. Сите ова го зборите не зошто е тој лош менаџер, туку од проста причина што жалите по Кени.

Џабе (ќе бидам најкултурен што можам) јадете нешто (одберете сами, што сакате) за Роџерс. Сите ова го зборите не зошто е тој лош менаџер, туку од проста причина што жалите по Кени.
Јас не жалам. Кени заслужи отказ и крај.
Само требаше Рафа да го вратиме. Ама ај нека биди сега се стори. Иако влечи некои глупави потези ќе почекам да видам што ќе купи на зима па ќе кажам мислење дали треба да остани

И јас жалам по Кени, ама ниеднаш не сум рекол лошо за Роџерс. Не сфакам на која основа е хејтањето :confused:. Ко тој да е виновен шо газдите го донесоа.

Јас не жалам. Кени заслужи отказ и крај.
Само требаше Рафа да го вратиме. Ама ај нека биди сега се стори. Иако влечи некои глупави потези ќе почекам да видам што ќе купи на зима па ќе кажам мислење дали треба да остани

Абе и Мурињо влече некои глупави потези....и Гвардиола влечеше....и РдМ влечеше ама освои ЛШ, со туркање, со молење па ја освои. МОРА да му се даде време, според мене во најмала рака уште сезона и пол. (реков според мене)
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 01:13 ---
И јас жалам по Кени, ама ниеднаш не сум рекол лошо за Роџерс. Не сфакам на која основа е хејтањето :confused:. Ко тој да е виновен шо газдите го донесоа.

Јас не жалам зошто и покрај тоа што ќе остане легенда на клубот, тој во таа година и пол ( и тој мисирот што беше на чело неколку месеци) според мене го уназадија ЛФЦ за сите пари народски кажано...мамицата му ја ебаа. Уништија се што Бенитез градеше со судни маки.

Ќе го биде велемајсторот бе, само нека му дадат најдат напаѓач еден, али напаѓач-напаѓач... значи човек што напаѓа, врши напад према противничкиот гол, ја нападнува мрежата, не ги напаѓа стативите и не шутира во голманите, туку напаѓа, атакува, бомбардира и ги праи партали мрежите... од внатре ги праи партали, не од надвор... напаѓач бе... НАПАЃАЧ ДАЈТЕ НИ БЕ МАЈКА МУ СТАРА !!!

(очајно ни треба напаѓач)

252328_386713688072467_1478434908_n.png

Aирлија работа вечерва. Шелви како лажна деветка :) Хендо добива заслужена шанса по претходниот натпревар, Сусо повторно на неговата омилена позиција (ваљда нема пак аут по 30 мин да биде), Џоунс требаше да брани место Реина, Виздом повторно преоптеретен, Коатес не добива шанса да ги исправи грешките, Морган и Јесил тешко дека ќе се пробијат некад у првиов тим, не играат сеа коа немаме напаѓачи, тек па коа ќе имаме бел ден нема да видат.

Ин Кол уи траст!

Брат,реално Роџерс не е лош тренер и јас претерувам.Човекот нема пораз со ваков шугав тим 7-8 натпревари во ПЛ што е за поздрав НО јас после 2-3 неуспешни години очекував и очекувам инстант резултат т.е враќање во ЛШ бидејќи тамо се парите.
Мене нервозата ми доаѓа од друга страна а тоа е барањето и атакувањето на подобрување а работење на спротивното.
1.Подобрувањата почнаа со Кени,човекот до некаде го смени менталитетот.. тие играчи играа 2 финалиња(со никаква форма на Суарез и на Керол)
2. Сакаат подобрување а ги продаваат Макси и Кајт кој се универзалци,може да играат на 3-4 различни позиции и да донесат добри резултати за тимот.Башка што последните 2-3 години се меѓу првите стрелци во ЛФЦ.На нивно место ми го унапредуваат Сусо кој е фантастичен играч АЛИ е премлад за да го пуштат да изгори(нема дадено гол ни асистирал) за разлика од Кајт и Макси кои сигурно ќе имаат некаков реализиторски придонес.
3. Го бркаат Кени,го имаат Рафа слободен а го зимаат Роџерс = сам себе убијал.
Проектот на Рафа е испробан ,веќе успеал исто и на Кени.Која беше поентата да земеш млад тренер за кој реално никој ништо не знае??
4.Околу Роџерс ,јас на велемајсторот најмногу му замерувам што со 30м место да купи тоа што од авион се гледа( а тоа е спич) он го позајмува Керол,продава Кајт и го купува Алан = лудост.
15м фрлени у ветер.Рафа првата сезона кога дојде ги донесе Гарсија и Алонсо( двајцата кои можат да придонесат во нападот)
Кени ги донесе(Суарез,Керол,Даунинг,Адам) сите можеа да придонесат во нападот.А Роџо ми купува пасер,човек кој додава на 2 метри и е некорисен во напад ,човекот не поминува средина..-Нелогично.

Е тука ми лежи целата фрустрација бар околу способноста на Роџо и на цела оваа гарнитура. Затоа сакам брзи промени за да не заглавиме подлабоко од што сме.

Btw Дени Вилсон денеска најверојатно ќе замине на позајмица во Бристол Сити.

Сношти слушнав за Рафа и се шокирав искрено....али како и да е НИКОГАШ нема да му замерам на Бенитез што замина во Челси од проста причина што тој нас ни беше менаџер пред 3 години и нешто повеќе и немаше работа, плус ние можевме да го вратиме ама не го направивме тоа....
Друга работа опет за велемајсторот. Сватете оти немаме никаква екипа а од меч во меч сме се подобри и подобри, плус очигледно е оти е приврзан со Ливерпул, се труди со овие играчи да го извлече максимумот од секој играч, итн итн. И мене ми е жал за Кени што не успеа во неговиот втор мандат ама што е тука е, одиме понатаму.....
П.С. Која лажна деветка бе Шелви? :D Еее до кај дојдовме да немаме напаѓач да ставиме.....
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:27 ---
Брат,реално Роџерс не е лош тренер и јас претерувам.Човекот нема пораз со ваков шугав тим 7-8 натпревари во ПЛ што е за поздрав НО јас после 2-3 неуспешни години очекував и очекувам инстант резултат т.е враќање во ЛШ бидејќи тамо се парите.
Мене нервозата ми доаѓа од друга страна а тоа е барањето и атакувањето на подобрување а работење на спротивното.
1.Подобрувањата почнаа со Кени,човекот до некаде го смени менталитетот.. тие играчи играа 2 финалиња(со никаква форма на Суарез и на Керол)
2. Сакаат подобрување а ги продаваат Макси и Кајт кој се универзалци,може да играат на 3-4 различни позиции и да донесат добри резултати за тимот.Башка што последните 2-3 години се меѓу првите стрелци во ЛФЦ.На нивно место ми го унапредуваат Сусо кој е фантастичен играч АЛИ е премлад за да го пуштат да изгори(нема дадено гол ни асистирал) за разлика од Кајт и Макси кои сигурно ќе имаат некаков реализиторски придонес.
3. Го бркаат Кени,го имаат Рафа слободен а го зимаат Роџерс = сам себе убијал.
Проектот на Рафа е испробан ,веќе успеал исто и на Кени.Која беше поентата да земеш млад тренер за кој реално никој ништо не знае??
4.Околу Роџерс ,јас на велемајсторот најмногу му замерувам што со 30м место да купи тоа што од авион се гледа( а тоа е спич) он го позајмува Керол,продава Кајт и го купува Алан = лудост.
15м фрлени у ветер.Рафа првата сезона кога дојде ги донесе Гарсија и Алонсо( двајцата кои можат да придонесат во нападот)
Кени ги донесе(Суарез,Керол,Даунинг,Адам) сите можеа да придонесат во нападот.А Роџо ми купува пасер,човек кој додава на 2 метри и е некорисен во напад ,човекот не поминува средина..-Нелогично.

Е тука ми лежи целата фрустрација бар околу способноста на Роџо и на цела оваа гарнитура. Затоа сакам брзи промени за да не заглавиме подлабоко од што сме.
Незнам дали ги гледаше подготовките ама на таа позиција кога играше Адам топката неможевме да ја префрлиме до центарот, незнам дали разбираш ама таа позиција е една од најбитните во фудбалот и иако изгледа многу лесно да ја играш верувај воопшто не е (си знам по себе, јас играв на таа позиција)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom