Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Минимална ти е 27 денари, а максимална не знам али не е повеќе од 500-600 ден.
:tapp:
Ништо, да беше бар 200 денари минимална се исплаќа вака ништо, планирав сите седум кеца шо ќе ги пишам, на друг тикет да ги пишам х2, со систем 2/7 и во случајот не фаќаш само доколку те заебат една на тоа со кецојте. Ама ова кладилниците го обработиле добро, како и да се вртиме ние сме напрчени.

Ништо, да беше бар 200 денари минимална се исплаќа вака ништо, планирав сите седум кеца шо ќе ги пишам, на друг тикет да ги пишам х2, со систем 2/7 и во случајот не фаќаш само доколку те заебат една на тоа со кецојте. Ама ова кладилниците го обработиле добро, како и да се вртиме ние сме напрчени.
Хахаха ти сега со сфати ова? :pos:
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 21:28 ---
Абе у курац да фата сите, да ти ебам ЛШ и кладење да ти ебам, можи ли до толку спротивности да се случуваат упм!?!?! :mad:

За вечер ѓи пуштив
бостон 1
оклахома 1
хјустон 1
ова е добитно,слушајте ме:)

Златна НБА вечер од ова се виде аирот на Порто му поништија гол ако добро видов мамицата :mad: само да ме заебат

Ајде кажи ми една НБА за вечер 100% сигурна според тебе, хитно ми треба 1,70 квота сингл од НБА ако имаш нешто. ;) Може да е 1,70 квота од било која кладилница, било која игра. :)

Ајде кажи ми една НБА за вечер 100% сигурна според тебе, хитно ми треба 1,70 квота сингл од НБА ако имаш нешто. ;) Може да е 1,70 квота од било која кладилница, било која игра. :)
ete vo potpisot vlezi da ne ja postiram i ovde bi trebalo toa da pomine :)

Сите што игравте GG3+ се посравте :pos: јас си се смешкам од страна ич не играв вечерва спортска :) ама не отепаа кладилниците вчера и денеска тоа чудо

за утре да не играте ЛЕ ве советувам чувајте си ги парите :D

ама не отепаа кладилниците вчера и денеска тоа чудо
:D
Што бе не отепале ? Па уште Шалке ако тепа се ќе си испадне како што треба. Вчера едино Бате ако не си ја пишал раното, тие подоцна сите си испаднаа како што треба. Никој не ни е крив што тие ние играме глупости.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Овие Ајакс планираат да дадат гол или не ?!
На Сити дадоа 5 гола , на Дортмунд не можат ниту еден :mad:

Што бе не отепале ? Па уште Шалке ако тепа се ќе си испадне како што треба. Вчера едино Бате ако не си ја пишал раното, тие подоцна сите си испаднаа како што треба. Никој не ни е крив што тие ние играме глупости.

Sent from my iPhone using Tapatalk
па да во право си до некаде, ама сепак еден куп луѓе играле ГГ или 3+ на половина од утакмициве, (не е само конечен резултат во понуда сепак) а тие сите 0-2 испаднаа, плус ете зенит киксира.

и на крајот само тие што ги играле Шалке, Арсенал и Дортмунд погодиле (можеби, уште не се завршени Шалке). искрено не верувам да има многу што играле на ПСЖ по тоа што го приреди со Рен викендот. Порто чист 1 е срамота да го играш, не крева коефициент :D

па да во право си до некаде, ама сепак еден куп луѓе играле ГГ или 3+ на половина од утакмициве, (не е само конечен резултат во понуда сепак) а тие сите 0-2 испаднаа, плус ете зенит киксира.

и на крајот само тие што ги играле Шалке, Арсенал и Дортмунд погодиле (можеби, уште не се завршени Шалке). искрено не верувам да има многу што играле на ПСЖ по тоа што го приреди со Рен викендот. Порто чист 1 е срамота да го играш, не крева коефициент :D

Јас ги планирав овие (6 квота) на 200 денари ама реков бегај ќе се нервирам... :

Porto 1&3+
Dortmund 2
Arsenal 1
Schalke 1

Јас ги планирав овие (6 квота) на 200 денари ама реков бегај ќе се нервирам... :

Porto 1&3+
Dortmund 2
Arsenal 1
Schalke 1
Барем да го пишеше овде ќе фатеше некој ќе го играше наместо тебе и ќе погодеше (Порто 3-0) :cool:

Барем да го пишеше овде ќе фатеше некој ќе го играше наместо тебе и ќе погодеше :cool:

Абе бегај еве 3-0 овие мрсуливе, реков шуќур еднашка вака ко ќе не го напишам тикетов нема да влезе, и бааам 3-0 за да ми е мака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom