F
FuckYouAll
Гостин
^
Псв>Наполи>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи
Псв>Наполи>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи
Така функционира Челзи, а штом не се смени тоа со АВБ нема ни да се смени.Не може вака на секој нов кикс менаџер да се брка да му објасни некој на Роман дека може некад лоша серија да те затера...
Новара>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>ЧелзиФиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи
Кога ќе фрлиш ти толку пари колку он што фрлиза Челзи и ти нема да сакаш да чуеш за лоша серија, ќе сакаш резултатиНе може вака на секој нов кикс менаџер да се брка да му објасни некој на Роман дека може некад лоша серија да те затера...
Новара>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи>Баерн Минхен!Новара>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи
Ди Матео > AВБ во секое време. Ди Матео е многу подобар менаџер од Андре, веруј ми, овој заора многу длабоко во Челзи, овој барем испробуваше разни тактики и менуваше нешто, АВБ со глава у ѕид идеше.Пак ќе до кажам моето мислење кое неколку пати го изнесов овде. Ди Матео е глупак. Комплетно неспособен менаџер. Според мене е ист калибар како Манчини. Едноставно ја има таа италијанска среќа во газот и крај. Господ навиваше за Челзи и затоа освоија ЛШ. Али еве колку вреди Ди Матео. Па уште и среќа има што потрошија 100 милиони и ги зедоа Хазард,Оскар итн инаку во ПЛ 10ти ќе беа сега ако го задржеа ланскиот состав. Да го имаше овој состав АВБ мислам дека друга песна ќе се пееше сега
Јас пак обратно мислам. Тимот лани беше скроен за Ди Матео, затоа и полесно се снајде а овој тим со вакви креативци е скроен за АВБ. Да го имаше овој тим АВБ друго ќе беше. Можи немаше лани да освоите ЛШ ама годинава со ваков тим едноставно ќе газеше. Али тоа е што е ако го земите Гвардиола мислам дека добро ќе го скоцка тимот пошто имате многу техничариДи Матео > AВБ во секое време. Ди Матео е многу подобар менаџер од Андре, веруј ми, овој заора многу длабоко во Челзи, овој барем испробуваше разни тактики и менуваше нешто, АВБ со глава у ѕид идеше.
И да добие отказ, Абрамович не треба да се криви, ниту играчите, ако си ги гледал последните утакмици, ќе си сфател дека Челзи играше ко без менаџер, ко некој аматер ко Лимени да ги води од клупа, на тактички план против сите потфрлија, плус никаква дисциплина во тимот.
И ја веќе не знам што да мислам за Челзи и менаџериве, стварно.
Новара>БарселонаНовара>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи>Баерн Минхен!
Таман сакав да честитам на Јубе. Сеа нема да честитам.Новара>Фиорентина>Аталанта>Интер>Јуве>Челзи>Баерн Минхен!
Ќе сакам резултати ама и ќе знам дека фудбалот не е играње фудбал менаџер со 38 победи од 38 кола на пример. Како сакаат нека прават, тоа е само мое мислење.Кога ќе фрлиш ти толку пари колку он што фрлиза Челзи и ти нема да сакаш да чуеш за лоша серија, ќе сакаш резултати