Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Нејмар ќе си го пуштаме во Лига Шампиони , а Фалкао во ПЛ и решен проблем :cool: :D

Морам да признам дека интересен состав за ВБА извади Ди Матео. Очекував да се ротира, и мило ми е што Оскар и Мата добија одмор, но што вика Донев, ова е премногу, како и да е, ќе биде интересно за гледање. Мозес и Стариџ конечно прв тим, сосема заслужено.

Имам приметено на секој натпревар на Вест Бром дома ја пуштаат Insomnia од Faithless :cool:

Вчера слушнав на Preview-от на СК за натпревариве од ПЛ за викендов дека Челзи е екипата која има употребено најмал број на играчи во досегашниве натпревари.
Инаку секоја недела се повеке се гледа дека нема логика во некои работи, дефинитивно.Зошто сега ги игра Стариџ и Моузес во нападот ??
Ди Маттео можеше да ги направи ротацииве со Свонси и Ливерпул ,а не со екипа која е во ненормална форма и која ги надигра Евертон и Сити на домашен терен.

Фала богу гол браво!Да беше некој друг ова немаше да биде гол!

Голманиште Чех браво.

:tapp: Баш си реков, овој сега сигурно ќе се појави.

Исто ко што го примивме, така и го дадовме, само кај Лонг се одби од земја (слично како против Баерн кога Милер го збрца) а кај Азар од тој играчот на ВБА. Многу пимплање, немање идеја во нападот и на моменти несигурна одбрана (т.е. толку и напаѓаа). Лонг е интересен играч и може многу проблеми да направи во второ полувреме, помогнат од Морисон и Одевминге. Може да ги пушти Оскар и Мата на 30-35 минути, нема да се заморат многу. А да, да го пофалам Ромеу, добра партија од него, и добри пасови (посебно долгите кон лево и десно).

Лакше се дише.:DТорес за прв пат пипна топка во 44 минута не ми се верува каков малер е човеков .Во второ полувреме што побрзо да даат гол да не има жртви.

Играме многу тромо и споро, некако безидејно сме во напад. После голов на Еден многу подобро играме, во второ полувреме Марин in>Torres.

Играме многу тромо и споро, некако безидејно сме во напад. После голов на Еден многу подобро играме, во второ полувреме Марин in>Torres.

Со Мата и Оскар на клупа не ми се верува Марин да го стави.

Торес ко мува без глава ако не му дадат добар пас човекот не се ни труди нешто сам да напраи.Ми се виде добар Мосез има брзина човекот уште голови да почне да дава!Хазард ѕверче!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom