old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Првите 2 се базирани на книги, така да дозволено е, а Matrix само Crazy in Love го "исхејта".Кога може да се хејта Lord of the Rings, Godfather и Мatrix, шо останува за овој....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првите 2 се базирани на книги, така да дозволено е, а Matrix само Crazy in Love го "исхејта".Кога може да се хејта Lord of the Rings, Godfather и Мatrix, шо останува за овој....
From dusk till dawn
Почетокот до танцот на Селма Хајек е ок. Има добри реплики, не знаеш што ќе се случи, ликовите се доста непредвидливи, те држи во неизвесност. Но откако ќе почнат да се претвораат во вампири е жива досада. На крај кога ќе се испотепаат ти е жал за секоја потрошена минута за тој филм. Ми се чини дека режисерот едноставно не знаел како да го направи филмот малку подолг па рекоп ајде ќе ставиме вампири кои се тепаат пола саат и завршена работа. Подобро би било да престанеле да снимаат на половина филм и да го остават така.

лелееле лајк ти стиснав пред да ја прочитам последната реченицаДа ама самата сцена да ја ставиш во рандом мизерен филм би го подигнала на ненормално ниво. Совршенство е сцената. На страна тоа, Одисејата лично не можам да ја сконтам. Не ја хејтам, признавам дека е пред свое време во многу аспекти и дека има нешто што ги прави луѓето да ја проследат со страшно внимание и возбуда... само јас не можам да сконтам што е тоа. До мене нешто е работата, ама ме уби монотонија додека ја гледав.
Ако веќе морам да хејтам нешто, мојот омилен филм за хејтање на форумов: #28, #30, Прегледај го приврзокот

Прочитај го зипот, пак ќе го лајкнеш постот башка ќе ти се отворат нови погледи и сфаќањалелееле лајк ти стиснав пред да ја прочитам последната реченица
моментално анлајк
па и уште документ спремил зипуван... ауууууууу хејтериште
марш!

Bespredmeten hejt se vazi?
Ne go mozam Zivotot e ubav. Nikako da go gledam.
Pred Anon da me stavi na ignore, se moli da me ubedi da go gledam.
Поминато му е времето на тој, до сега ако го немаш цел изгледано.. тешко![]()
I kaj Anon i kaj mene na ignor otide....
dude srsly? Zivotot e ubav nemozes da go gledas?