Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Сериозно, си промашил еден од култните филмови на форумов. Ставај го да се симнува.
Се сеќавам дека не го гледав асално,така да треба да се изгледа уште еднаш.Некако не можам да го трпам иднијана џоунс со таа глупа фаца у секој ебан филм,вајда затоа и сум скокал делчиња.треба да се изгледа уште еднаш јбг.Ај изгледај го како што треба прво. Во филмот нема ниту еден кадар вишок, ниту еден празен дијалог. Филмот е за најзначајните прашања што човекот си ги поставува, за стварањето и смртта. И покрај тоа, Blade Runner успева да биде интересен и на едно поелементарно, холивудско ниво.
Незнам што ти очекуваш од еден филм?
оти е too damn fucking..messed up.Тежок за разбирање,и за толкување.Еве ја не го хејтам,одлично филмчеИли пак воопшто не признаваат дека го имаат гледано...
шала
Ај да си кажам и јас мое мислење, кое е нормално само мое.Ај изгледај го како што треба прво. Во филмот нема ниту еден кадар вишок, ниту еден празен дијалог. Филмот е за најзначајните прашања што човекот си ги поставува, за стварањето и смртта. И покрај тоа, Blade Runner успева да биде интересен и на едно поелементарно, холивудско ниво.
Незнам што ти очекуваш од еден филм?
Вечниот дијалог, кој е најдобар SF филм на сите времиња, Одисејата 2001 или Блејд Ранер.Да ама самата сцена да ја ставиш во рандом мизерен филм би го подигнала на ненормално ниво. Совршенство е сцената. На страна тоа, Одисејата лично не можам да ја сконтам. Не ја хејтам, признавам дека е пред свое време во многу аспекти и дека има нешто што ги прави луѓето да ја проследат со страшно внимание и возбуда... само јас не можам да сконтам што е тоа. До мене нешто е работата, ама ме уби монотонија додека ја гледав.
Ако веќе морам да хејтам нешто, мојот омилен филм за хејтање на форумов: #28, #30, Прегледај го приврзокот
Aмер. Убавина, едно прашање до тие шо го хејтаат - дали сфаќаат дека филмот е сатира и дека не се работи само за ликот на Кевин Спејси, кој БТЊ одлично одглуми...еден куп добри (и смешни) сцени има филмовАко веќе морам да хејтам нешто, мојот омилен филм за хејтање на форумов: #28, #30, Прегледај го приврзокот
Carolyn: Your father and I were just discussing his day at work. Why don't you tell our daughter about it, honey?
Lester: Janie, today I quit my job. And then I told my boss to go fuck himself, and then I blackmailed him for almost sixty thousand dollars. Pass the asparagus.
Lose it? I didn't lose it. It's not like, "Whoops! Where'd my job go?" I QUIT. Someone pass me the asparagus.
Не знам зашо, ама имаш ли живеано или видено как е у корпорет америка и субурбија?Филмот е комплетно претенциозно срање. Би дискутирал пошироко ама во зипот има неколку рандом коментари кои кажуваат се. Башка доста време се трудев да заборавам што е можно повеќе од истиот и во добар дел успеав, така да не би се навраќал на тоа пак.
Не, ама некои луѓе што имаат пишаа ревјуа дека филмот не го отсликува тоа. А и да го отсликува, ху да фак кеарс.Не знам зашо, ама имаш ли живеано или видено как е у корпорет америка и субурбија?
Blade. Знам сеа дека ќе ми влезете со тупаници, ама филмов ми е одвратен.
Пишете наслов бе луѓе... не излегуваат сликите често, или се губат по некое време.
Некој луѓе се филмаат на овој може приказната е добра ама визуелно е на ниво на шпанска ТВ новела а и приказната почнува така па после 5 минути морав да го изгасам.